C-200 η μεγαλη κοροιδια?

Status
Not open for further replies.

themosbora

Senior Member
26 September 2008
330
εχουν περασει τοσοι μηνες απο την εμφανιση του και ακομα τα προβληματα παραμενουν.ψιλοκολληματα,ψιλομπερδεματα και το κυριοτερο.hd sound+external subs from m2ts....ποτε?και το ανησυχητικο ειναι οτι η εταιρια στο επισημο σαιτ της στο φορουμ αν και εχει δεχθει δεκαδες παραπονα απο κοσμο που περιμενει απαντηση το παιζουν παπιες.η sigma περιμενει την saybas η saybas την sigma και εμεις να τα βρουν οι δυο τους.και απο τι βλεπω και σε ξενα φορουμ αλλα και στο επισημο της εταιριας ουτε με το επομενο firmware θα φταχτει το προβλημα.:twoguns::twoguns::twoguns:
παλι καλα που δεν πουλησα το Α-110

Σου πρόσθεσα ένα ερωτηματικό στον τίτλο. Ο λόγος είναι ότι είσαι υπερβολικός τουλάχιστον.
Όταν το αγόρασες ήξερες ακριβώς τι μπορούσε να κάνει (και κάνει τα πιο πολλά από όλα) και τι δεν μπορεί. Είναι μηχάνημα καινούριο και εκτός από τα προβλήματα που φτιάχνουνε έχουνε και το καινούριο UI που δεν θα υπάρχει ίδιο πουθενά.
Κοροιδία θα ήτανε εάν σου λέγανε ότι κάνει κάτι ενώ δεν μπορεί.
Λίγη υπομονή, δεν κρέμεται πια και η ζωή σου από αυτό.

Δεν απέχει και πολύ η κοροϊδία απ' αυτό που κάνανε...

Λένε πχ οτι το Α-200 (και το C-200 νομίζω) έχει gigabit ethernet. Ε, λοιπόν εγώ γι' αυτό το λόγο κυρίως το αγόρασα και πούλησα το Α-110, και αυτό δεν το κάνει. Μόνο σε ειδικές προϋποθέσεις δουλεύει έτσι. Οπότε;

Κατα τ' άλλα βέβαια, είμαι ευχαριστημένος από το μηχανάκι, αλλά αμα διαφημίζεις κάτι, πρέπει να το κάνει, αλλιώς κοροϊδεύεις τους αγοραστές πως να το κάνουμε;

εχουν περασει τοσοι μηνες απο την εμφανιση του και ακομα τα προβληματα παραμενουν.

Για μήνες μιλάς; εδώ έχουν περάσει 2 χρόνια από το Dvico 6500 που ήταν και πιό ακριβό μάλιστα από το C-200, και ακόμα "παίζουμε" με τα firmware.....

Ούτε υπήρξε, ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει απροβλημάτιστο media player. Αυτό έχω καταλάβει εγώ.

Απάντηση: Re: C-200 η μεγαλη κοροιδια?

Παιδιά αυτής της κατηγορίας οι συσκευές τα έχουν αυτά.

Συστήνω απλά υπομονή !
Αυτό είναι το πρόβλημα.Η κατηγορία.

Από ένα μηχάνημα της τάξεως των 100+ ευρώ μπορείς να έχεις λιγότερες απαιτήσεις, αλλά από μηχανήματα των 400 ευρώ και από εταιρεία με τη μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο περιμένεις, πλέον, πιο ολοκληρωμένα προϊόντα.

Αλίμονο αν περιμένεις σε κάθε καινούριο μηχάνημα ένα με δυό χρόνια για να ωριμάσει, όπως με τα πρώτα που κυκλοφόρησαν(και ήταν λογικό τότε).

οταν διαφημιζεις -τα παντα ολα- δεν περιμενεις κατι λιγοτερο.και δεν ειναι μονο αυτο το θεμα.και οπως σωστα επισημανει ο parisal αν ειχαμε δωσει 100-120 ευρω δεν θα μιλαγε κανεις.γιατι εκτος απο το προβλημα με το m2ts δεν μπορω να καταλαβω τα κολληματα που τρωει και πρεπει να κανεις reboot για να συνεφερει που οφειλονται.

Εξαιρετικο το βιντεακι !
Απλα θελει υπομονη για το c-200.Καποια στιγμη θα φτιαξουν τα στραβα του.
Αν και απο οτι βλεπω στο φορουμ τους τρωνε πολυ κραξιμο.
Η αποψη μου ,για οποιον θελει "hi end" :flipout: media player, το dune prime/base ειναι μονοδρομος και αρκετα μπροστα απο το c200 σε πολλους σοβαρους τομεις και οχι σε φανφαρες.

1)Αψεγαδιαστη αναπαραγωγη hd audio απο οποιοδηποτε αρχειο (το βασικοτερο που ζητουν οσοι πανε σε ακριβα media players)
2)Αυτοματος εντοπισμος framerate
3)Αψογη αναπαραγωγη blu ray iso/rip .Το c-200 εχει θεματα με αρκετα δισκακια.
4)Blu ray drive το prime, hdd tray το base σε πολυ πιο ομοφο περιβλημα.
5)Aναλογικες εξοδοι
6)Το οτι το prime θα υποστηριξει συντομα dvb-t , web browser , flash κτλ ειναι αλλο ενα extra.

Το c-200 σιγουρα καποια στιγμη θα ρεφαρει με καποια σοβαρη αναβαθμιση fw αλλα αυτη τη στιγμη ειναι πισω για καποιον που την ψαχνει με blu ray rips/hd audio.
Τα εντυπωσιακα μενου κτλ ειναι πολυ ψαρωτικα (τα γουσταρω πολυ) αλλα μετρανε οταν δουλευουν ολα τα βασικα σωστα.
Θεματακια εχει και το prime/base , αλλα πιο πολυ σε μορφη bugfixing.

ΥΓ. Για το BD1 δεν σχολιαζω καν...

Last edited:
Εξαιρετικο το βιντεακι !
Απλα θελει υπομονη για το c-200.Καποια στιγμη θα φτιαξουν τα στραβα του.
Αν και απο οτι βλεπω στο φορουμ τους τρωνε πολυ κραξιμο.
Η αποψη μου ,για οποιον θελει "hi end" :flipout: media player, το dune prime/base ειναι μονοδρομος και αρκετα μπροστα απο το c200 σε πολλους σοβαρους τομεις και οχι σε φανφαρες.

1)Αψεγαδιαστη αναπαραγωγη hd audio απο οποιοδηποτε αρχειο (το βασικοτερο που ζητουν οσοι πανε σε ακριβα media players)
2)Αυτοματος εντοπισμος framerate
3)Αψογη αναπαραγωγη blu ray iso/rip .Το c-200 εχει θεματα με αρκετα δισκακια.
4)Blu ray drive το prime, hdd tray το base σε πολυ πιο ομοφο περιβλημα.
5)Aναλογικες εξοδοι
6)Το οτι το prime θα υποστηριξει συντομα dvb-t , web browser , flash κτλ ειναι αλλο ενα extra.

Το c-200 σιγουρα καποια στιγμη θα ρεφαρει με καποια σοβαρη αναβαθμιση fw αλλα αυτη τη στιγμη ειναι πισω για καποιον που την ψαχνει με blu ray rips/hd audio.
Τα εντυπωσιακα μενου κτλ ειναι πολυ ψαρωτικα (τα γουσταρω πολυ) αλλα μετρανε οταν δουλευουν ολα τα βασικα σωστα.
Θεματακια εχει και το prime/base , αλλα πιο πολυ σε μορφη bugfixing.

ΥΓ. Για το BD1 δεν σχολιαζω καν...

Θα ρεφάρει όσο αναφορά το 6);

Γιατί στα άλλα από το 1 έως το 4 είναι μια χαρά εδώ και καιρό.

Status
Not open for further replies.