Calibration για τους φίλους από την Β.Ελλάδα

Βρε Μανωλη δεν μπορεις να το καθυστερησεις κανενα μηνα; Η vt θα αργησει αρκετα

Γιατι "αρκετα"; πανω απο 15 εργασιμες μαξιμουμ;
Εγω παντως του μηνυσα να κανει σταση για τσιπουρα εδω:)

Το διάστημα που θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Μανώλης Καστρουνής θα είναι από την Πέμπτη 20 έως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Επιτέλους, ο Panasonic 4000 στα καλύτερά του. Τρισδιάστατη υφή στην εικόνα, ρεαλιστικά λευκά και απόλυτη ισορροπία χρωμάτων. Εικόνα να την πιεις στο ποτήρι!

Μπράβο στον Μανώλη!

Δυστυχως δεν θα προλαβω για την 50VT30 - στις 17 και με επιφυλαξη αφιξη εν Ελλαδι!

gzoun λαθος η πληροφορια σου για τον Μ.Κ. - ετσι σου ηρθε και την...πεταξες;

Δυστυχως δεν θα προλαβω για την 50VT30 - στις 17 και με επιφυλαξη αφιξη εν Ελλαδι!

Εδώ είμαστε για να διορθώσουμε τα όποια λάθη.

Εάν όμως θέλεις γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος σε τι έκανα λάθος.....-bye-

Στην ημερομηνία έκανες λάθος είναι 13/10 έως 16/10....

Υ.Γ.: Δεν το πρόσεξα κι εγώ για να το διορθώσω μετά τον καφέ της προηγούμενης Παρασκευής με τον Μανώλη :damnyou:

Εδώ είμαστε για να διορθώσουμε τα όποια λάθη.

Εάν όμως θέλεις γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος σε τι έκανα λάθος.....-bye-

Στην ημερομηνία έκανες λάθος είναι 13/10 έως 16/10....

Υ.Γ.: Δεν το πρόσεξα κι εγώ για να το διορθώσω μετά τον καφέ της προηγούμενης Παρασκευής με τον Μανώλη :damnyou:

Παιδιά είμαι απαράδεκτος :smash:......συγνώμη.

Το θέμα τώρα είναι εάν κάποιοι προλαβαίνουν να ενημερώσουν τον Μανώλη ώστε να εξυπηρετηθούν.

Και πάλι συγνώμη.

Re: Απάντηση: Calibration για τους φίλους από την Β.Ελλάδα

δεν καταλαβα παιδια, δλδ το παιδι παει απτα σπιτια και κανει το calibrarisma, μπραβο αν το κάνει και προσωπικα θα ελεγα να ερθει και σε μενα, αλλα δυστυχως σπιτι δεν ειμαι το αφεντικο.

Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν το μέγιστο για την εικόνα τους, ο Μανώλης είναι εγγύηση και είναι μεγάλη ευκαιρία για τους Βορείους "ματάκηδες" η άνοδος του..