Canon EOS 600D Kit EF-S 18-55mm IS.Aξίζει ?

Έχω να ασχοληθώ καιρό μετο θέμα, αν και το περασμένο Μάιο ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά της.

1)Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση μέχρι τα 800 ευρώ ?

2) Ο 18-55 ΙS θα με καλύψει ή θα ψάχνομαι για φακό. σκεφτόμον όταν πάρω dslr να πάω σε 18-105+

3) Με groupon δεν είμαι εξοικειωμένος.Πώς γίνετε η διαδικασία ξέρει κανείς ?

Υπάρχει ένα μάλλον ενδιαφέρον κιτ με την Nikon D5100, που περιλαμβάνει 2 φακούς (18-55VR και 55-200VR) + τσάντα + τρίποδο + δέυτερη μπαταρία, με 749 ευρώ. Το προσφέρουν πολλά καταστήματα αν το ψάξεις στο skro*tz.

Για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου να αναφέρω πώς δεν γίνετε αναφορά καταστήματος που θα εξαργυρωθεί το κουπόνι. Τους έστειλα email αλλά αντί να δώσουν μια απλή απάντηση μου είπαν να μιλήσουμε στο τηλ. Το γεγονός αυτό με κάνει να μην προχωρήσω σε αγορά από εκεί.

Έλαβα σήμερα νέα ενημερωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κάμερα είναι μαζί με τον φακό, όπως παρουσιάζεται και στην φωτογραφία. Επίσης, το προιόν θα σας αποσταλεί, ο προμηθευτής μας βρίσκεται στο εξωτερικό, κατά την αγορά του κουπονιού θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής σας.

To σκέφτομαι να την χτυπήσω. Για φακό μεγαλύτερο τί θα προτείνατε, αν και όσο καιρό σκέφτομαι για dslr έλεγα να πάρω έναν 18-135. Αυτή έχει 18-55. Να συμπληρώσω το πακέτο με κάποιον 50-200 ?

Υπάρχει ένα μάλλον ενδιαφέρον κιτ με την Nikon D5100, που περιλαμβάνει 2 φακούς (18-55VR και 55-200VR) + τσάντα + τρίποδο + δέυτερη μπαταρία, με 749 ευρώ. Το προσφέρουν πολλά καταστήματα αν το ψάξεις στο skro*tz.

Aυτο εχω και εγω....

Μακαρι να ειχα εναν 18-200 αντι αυτους.