CANON G1X η Sony Nex 7 ?

zots

Established Member
21 September 2012
138
Καλημερα ειμαι νεος στο φορουμ... Επειδη εχω σκοπο να αγορασω μια φωτογραφικη μηχανη για τις γιορτες εχω καταληξει ανμεσα σε αυτες τις δυο.....Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για αυτες τις δυο ...... Να σημειωσω οτι πριν απο δυο χρονια ειχα dslr αλλα με κουρασαν αρκετα οι φακοι και το βαρος της..... Ευχαριστω.

Οι sigma DP Merril είναι ιδιαίτερες μηχανές που τις παίρνεις μόνο αν ξέρεις τι θέλεις από αυτές και κυρίως από την φωτογραφία που κάνεις....

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλα η ερώτηση μου ειναι ξεκάθαρη πιστεύω canon g1x η Sony nex ?

Κι'όμως αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν μπερδεύονται ... διότι δεν συγκρίνονται NEX-7 vs G1x.

H Sony είναι 2Χ καλύτερη αλλά και 2Χ ακριβότερη και δεν είναι κομπακτ ... θά έχεις πάλι το βάσανο των φακών που σε πειράζει παρόλλο που για τους πιο πολλούς είναι προτέρημα.

Σήμερα έπιασα μια ΝΕΧ7. Απίστευτο σκόπευτρο -ειδικά για έναν μύωπα! Απίστευτη ενσωμάτωση της χειροκίνητης εστίασης. Και μόνο για αυτά, προσωπικά...

Re: Απάντηση: CANON G1X η Sony Nex 7 ?

Σήμερα έπιασα μια ΝΕΧ7. Απίστευτο σκόπευτρο -ειδικά για έναν μύωπα! Απίστευτη ενσωμάτωση της χειροκίνητης εστίασης. Και μόνο για αυτά, προσωπικά...

Μπες στο θεμα της ΝΕΧ και γραψτα πιο αναλυτικα... τι απιστευτο σκοπευτρο και χειροκινητα μας λες... ανελυσε το λιγο παραπανω...