Canon G9 - πρόβλημα!

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Η εν λόγω, για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, αρνείται πεισματικά να ανάψει.
ούτε για να βγάλει φωτογραφίες ούτε για να δείξει τι έχει η κάρτα μνήμης.
γενικό black out δηλαδή.

είναι αγορασμένη τον 03 του 2008.
το ερώτημα είναι το εξής,
επικοινωνώ με το κατάστημα αγοράς (photoagora) ή με την Intersys?

ειλικρινά το δεύτερο σενάριο δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....

Last edited:
είναι συνονόματε.
την φόρτισα, την έβαλα την έβγαλα ξανά και ξανά και ξανά αλλά δεν..
το περίεργο είναι οτι το μεσημέρι της ίδιας μέρας που αντιλήφθηκα οτι δεν δουλεύει, έβγαζα φωτογραφίες κανονικότατα..

υ.γ δεν ξέρω τι έπαθες, αλλά μια που το πήρε το μάτι μου, σιδερένιος και δυνατός να᾽σαι φίλε μου! :D

Re: Απάντηση: Canon G9 - πρόβλημα!

είναι συνονόματε.
την φόρτισα, την έβαλα την έβγαλα ξανά και ξανά και ξανά αλλά δεν..
το περίεργο είναι οτι το μεσημέρι της ίδιας μέρας που αντιλήφθηκα οτι δεν δουλεύει, έβγαζα φωτογραφίες κανονικότατα..

υ.γ δεν ξέρω τι έπαθες, αλλά μια που το πήρε το μάτι μου, σιδερένιος και δυνατός να᾽σαι φίλε μου! :D

Thanx mate...

Πάντως η εγγύηση έχει λήξει...

να´σαι καλά Μήτσε.

η ερώτηση όμως ισχύει, δεδομένου της εγγύησης που έληξε, που να απευθυνθώ;

η λογική λέει intersys, καθότι δεν θα ήθελα να βάλει χέρι ο οποιοσδήποτε στην μηχανή.

εκτός κι αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη δοκιμασμένη λύση.

η μηχανή έφυγε για intersys...

πριν ακόμα την δουν και μου πουν νέα και τι και πως, αν μου ζητάνε τα μαλλιά της κεφαλής μου ή μου αρχίσουν τα περίεργα γενικότερα, ξέρετε να υπάρχει κάποιος που να επισκευάζει μηχανές μιας και είμαι εκτός εγγύησης έτσι κι αλλιώς?

σαν εναλλακτική...

βγήκε διάγνωση.
πρόβλημα στο κύκλωμα τροφοδοσίας γι αυτό και δεν έκανε κιχ.
επίσης θα καθαρίσουν τον φακό.
θα καθαρίσουν και τα πορτάκια (flaps)που είναι μπροστά στον φακό και τον προστατεύουν.

κόστος, 80 συν μεταφορικά.
εγγύηση 3 μήνες μόνο(!!!) καθότι λέει δεν αλλάζει κάποιο ανταλλακτικό αλλά γίνεται μόνο επισκευή.
καλά μπάνια................

υ.γ έκαναν μια ολόκληρη εβδομάδα να την πιάσουν στα χέρια τους και θα περάσουν άλλες 10 μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή και να την πάρω πίσω. :bigcry:

υ.γ2 billy, την επόμενη φορά -μακριά απο δω- θα σε πάρω τηλέφωνο(μου επιτρέπεις, ελπίζω) πριν κάνω το οτιδήποτε. -bye-

ΠΑλι καλα τα 80 ευρω δεν ειναι κ κανα τραγικο ποσο.Παντως αν εβλεπα το νημα νωριτερα ειχα να σου προτεινο καποια πραγματα αλλα αφου εγινε η δουλιτσα...!

μπορείς και τώρα για μελλοντική χρήση (μακριά απο δω αλλά ποτέ δεν ξέρεις..)

και όντως τα 80 δεν είναι τραγικό ποσό, αλλά αν σκεφτείς οτι δεν θα αλλάξουν κάτι, άρα μιλάμε μόνο για εργασία, ε δεν είναι και τόσο λογικό.
για να' μαι ειλικρινής βέβαια, πιο πολύ με πείραξε οτι για κανα μήνα όπως το υπολογίζω θα είμαι χωρίς μηχανή παρά τα 80.

και όντως τα 80 δεν είναι τραγικό ποσό, αλλά αν σκεφτείς οτι δεν θα αλλάξουν κάτι, άρα μιλάμε μόνο για εργασία, ε δεν είναι και τόσο λογικό.
Ισα ισα, κατα τη γνωμη μου, αν μιλαμε για εργασια ακόμα και 1-2 ωρων ειναι λογικότατο

Ίσως να' ναι έτσι όπως τα λες Σύριε, δεν έχω ιδέα που παίζουν τα κοστολόγια τους οπότε πιθανότατα να κάνω λάθος.

My bad.

Αλλά όπως είπα και πριν, περισσότερο με πείραξε το οτι δεν θα την έχω τώρα που την χρειάζομαι.

Θα σου φερω την δικη μου (G7) την Τριτη για να βολευεις
(Σβησε κανα πμ, εχει τιγκαρει)

Ίσως να' ναι έτσι όπως τα λες Σύριε, δεν έχω ιδέα που παίζουν τα κοστολόγια τους οπότε πιθανότατα να κάνω λάθος.

My bad.
Σιγα τωρα, bad κανενος δεν ειναι.

Κι εγω μπορει να ειμαι υπερβολικός...

Ομως γενικα οποιον και να βαλεις να κανει κατι σημερα δεν νομιζω να σου παρει και πολύ λιγότερο...

Ok
θα έχω την μηχανή μαζί μου.
Την Τριτη που θα ανεβαίνω θα σου ρίξω τελεφωνειον για να βρεθούμε κάπου.
Το που θα μου το πεις εσυ που ξερεις την διαδρομή (Κεραμωτη θα ξεβραστουμε)

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!!!!

μόλις μου τηλεφώνησαν απο intersys και η μηχανή είναι έτοιμη.

Δευτέρα θα την έχω!!!

Ντίνο ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν χρειάζεται να μπεις σε κόπο, βολεύτηκα. :dancing: :party: