CANON HV30 ή SONY HDR-HC9 ή ....

jose

Established Member
16 April 2008
178
Θεσσαλονίκη
Τί´θέλεις να τραβάς φίλε μου; Οικογενειακές στιγμές, σπορ, νυχτερινά, τοπία;

Και να παίζει απευθείας ή θα το περνάς επεξεργασία σε ΗΥ;

τo σίγουρο είναι ότι δεν θα παίζει απευθείας.... θα τo επεξεργάζομαι πρώτα με τo avid και μετά θα τo βγάζω σε DVD.

τώρα επειδή μου αρέσει η φύση σίγουρα θα τραβάω τοπια, όπως επίσης μου αρέσουν πολύ και τα νυχτερινά πλανα...

δεν ξέρω αν σε κάλυψα. :shot::adore:
σε ευχαριστώ.

Γεια σας, έχω μελετήσει αρκετά τo νήμα, πιστεύετε οτι η CANON HG20 είναι ισάξια της HV30 σε απόδοση και ειδικότερα στα νυχτερινά ? η τουλάχιστον είναι πολύ κοντά ?
Γιατί προσωπικά προτιμώ την λύση του σκληρού δίσκου + flash card.

εγώ δεν προτιμάω καθόλου HDD ούτε flash διότι είναι πολύ ασύμβατα με προγράμματα επεξεργασίας... γιαυτο και κοιτάω mini dv

Αν ο φιλος θελει flash ας κοιταξει και την HF-11...

Αλλιώς, canon HV30 οπως λενε και οι συμφορουμίτες παραπάνω...:a0210:

Πούλησα την Canon HV20 (σχεδόν ίδια με την HV30) με σκοπό να πάω σε μιά πιό μικρή, με full HD ανάλυση (1920x1080) και να γράφει σε δίσκο για ευκολία και αυτονομία.
Απ' ότι έχω διαβάσει, αλλά κυρίως απ' ότι έχω δεί μέχρι τώρα νομίζω οτι έκανα λάθος. Μάλλον με βλέπω να ξαναπαίρνω την HV30.

Re: Απάντηση: CANON HV30 ή SONY HDR-HC9 ή ....

Πούλησα την Canon HV20 (σχεδόν ίδια με την HV30) με σκοπό να πάω σε μιά πιό μικρή, με full HD ανάλυση (1920x1080) και να γράφει σε δίσκο για ευκολία και αυτονομία.
Απ' ότι έχω διαβάσει, αλλά κυρίως απ' ότι έχω δεί μέχρι τώρα νομίζω οτι έκανα λάθος. Μάλλον με βλέπω να ξαναπαίρνω την HV30.

είχα και εγώ hdd αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος και ούτε με βόλεψε η camera. και τα αρχεία που έβγαζε δεν με ικανοποιούσαν

Εverio???