capture HDV .... με τι..?? πόσο...?

η καρτα μου ειναι Mobility Radeon Χ1600..... οντως.... λαθος το παραπανω... ποστ μου...

Φίλε HAL συγνώμη για την καθυστέρηση, χτές αργία γαρ, σήμερα είδα το πριβέ και σου απαντώ....

Ναι πρέπει να κατεβάσεις από τη σελίδα www.ati.amd.com τους Catalyst 8.1. Γενικά να αποφεύγεις να κατεβάζεις από άλλες σελίδες, πλήν της επίσημης, Drivers για "ευαίσθητα σημεία" του λάπτοπ......

Off topic έκανα και γώ επιτέλους αναβάθμιση χτες χτύπησα λάπτοπ Fujitsu Siemens Τ7700 2,40 GHz, 2 GB RAM, NVidia 8600GS 256 MB, 250 GB SATA drive, HDMI κτλ κτλ...... Μπαίνω και γω πλέον στο HD EDITING, δεν πήγαινε άλλο με το παλιό χρέπι, εδώ καλά καλά τα Standard DEF το δυσκόλευαν......

Φίλε HAL συγνώμη για την καθυστέρηση, χτές αργία γαρ, σήμερα είδα το πριβέ και σου απαντώ....

Ναι πρέπει να κατεβάσεις από τη σελίδα www.ati.amd.com τους Catalyst 8.1. Γενικά να αποφεύγεις να κατεβάζεις από άλλες σελίδες, πλήν της επίσημης, Drivers για "ευαίσθητα σημεία" του λάπτοπ......

Off topic έκανα και γώ επιτέλους αναβάθμιση χτες χτύπησα λάπτοπ Fujitsu Siemens Τ7700 2,40 GHz, 2 GB RAM, NVidia 8600GS 256 MB, 250 GB SATA drive, HDMI κτλ κτλ...... Μπαίνω και γω πλέον στο HD EDITING, δεν πήγαινε άλλο με το παλιό χρέπι, εδώ καλά καλά τα Standard DEF το δυσκόλευαν......

Δημητρη.... κατεβασα το CATALYST 8,1 αλλα το λαπτοπ μου δεν το δεχτηκε... και δεν καταλαβαινω γιατι...
θα προσπαθησω τωρα απο το site που μου ειπες... και θα σου πω...

Εχω τα ΧΡ Prof. αρα φανταζομαι οτι κατεβαζω... για 32bit σωστά..?

Δημητρη κατεβασα απο το
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/mobility-xp

το catalyst 8.1 αλλα παλι δεν το δεχεται... το λαπτοπ μου... :twoguns:
Δεν καταλαβαινω... ρε Δημητρη... τι γινεται...
Η καρτα ειναι ATI MOBILITY RADEON X1600...

Ti να πω ... μπας και πρεπει να δω το 64 βιτ..? Θα το δικομασω κιαυτό...

"Ti να πω ... μπας και πρεπει να δω το 64 βιτ..? Θα το δικομασω κιαυτό..."

To πεδιο 64bit δεν εχει driver για ATI MOBILITY RADEON X1600 ...

παιδια οποιος εχει καμμια αποψη ...:HTEHETH63:...ας μου το πει μπας και βγαλω καμμια ακρη... :smash:

Άλλο πάλι και τούτο, δεν εγκαθίσταται η καινούργια έκδοση των Catalyst στο HP ???? Δεν γνωρίζω κάτι σχετικά, εμένα στο σύστημα του γραφείου μια onboard X1200 και ΧΡ Home μου εγκαθίσταται κανονικά... (και έχω κάνει μέχρι τώρα 3 αναβαθμίσεις (7,8....7,9...8,1)

Δες λίγο το σαπόρτ της HP για αυτό το "θεματάκι", μήπως τυχόν έχει κλειδωθεί μελλοντική αναβάθμιση των Drivers για να μην χαθούν προρυθμισμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά του λάπτοπ πχ με το κατέβασμα της οθόνης-καπακιού να μπαίνει άμεσα σε Hibernate κτλ, αλλά δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Ενοείται ότι κατεβάζεις XP 32 bit...
Θα το ψάξω λίγο και γω να δω αν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω.

Τελικά σε ποιά επιλογή κατέληξες, αν επιτέπεται για πρόγραμμα HD Editing??

Άλλο πάλι και τούτο, δεν εγκαθίσταται η καινούργια έκδοση των Catalyst στο HP ???? Δεν γνωρίζω κάτι σχετικά, εμένα στο σύστημα του γραφείου μια onboard X1200 και ΧΡ Home μου εγκαθίσταται κανονικά... (και έχω κάνει μέχρι τώρα 3 αναβαθμίσεις (7,8....7,9...8,1)

Δες λίγο το σαπόρτ της HP για αυτό το "θεματάκι", μήπως τυχόν έχει κλειδωθεί μελλοντική αναβάθμιση των Drivers για να μην χαθούν προρυθμισμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά του λάπτοπ πχ με το κατέβασμα της οθόνης-καπακιού να μπαίνει άμεσα σε Hibernate κτλ, αλλά δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Ενοείται ότι κατεβάζεις XP 32 bit...
Θα το ψάξω λίγο και γω να δω αν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω.

Τελικά σε ποιά επιλογή κατέληξες, αν επιτέπεται για πρόγραμμα HD Editing??

Δημητρη... τι να πω... θα δω και το support HP...

Τελικά πηρα το PINNACLE STUDIO PLUS 11... αλλα ακομα ειναι στο κουτι του...:ADFAD2:.....:smash:
Ελαχιστοποιηθηκε ο χρονος αυτες τις μερες και πιαστηκα να δω το θεμα με το CATALYST πρωτα και μετα
να κανω εγκατασταση του προγραμματος..... νομιζω οτι ειναι προτιμοτερο να ετοιμαστει το λαπτοπ πρωτα και μετα να
εγκαταστησω και να αρχισω να παλευω...

Aφού έχω κάνει capture, edit, και πάω για make movie, με το PINNACLE STUDIO PLUS 11, στο 30% περίπου της τανίας μου το πρόγραμμα <<κολάει>>. Πατώντας Ctrl+alt+Del, το PC μου δείχνει ότι το πρόγραμμα τρέχει κανονικά, αλλά αυτό είναι κολλημένο στα 31722 Frames, από τα 100000, της ταινίας μου.
Τι φταίει ???

Θέλω βοήθεια. Έχω την hv30 και προσπαθώ να κάνω cupture με το vegas. Τα αρχεία που δημιουργεί είναι m2t και το περίεργο είναι ότι δεν το αναγνωρίζει ούτε το vegas ούτε τα windows. Τι να κάνω?
Υπάρχει η λύση να αλλάξω χειροκίνητα την κατάληξη σε mpeg. Τότε μπορώ να το δω, αλλά το vegas και πάλι δεν το´διαβάζει. Αν δεν μπορεί να διαβάσει το αρχείο που δημιουργεί τότε πως θα κάνω editing?
Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο vegas που δεν την βλέπω για να δημιουργήσει αρχεία mpeg ή avi?
Παρακαλώ βοήθεια.
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: capture HDV .... με τι..?? πόσο...?

Θέλω βοήθεια. Έχω την hv30 και προσπαθώ να κάνω cupture με το vegas. Τα αρχεία που δημιουργεί είναι m2t και το περίεργο είναι ότι δεν το αναγνωρίζει ούτε το vegas ούτε τα windows. Τι να κάνω?
Υπάρχει η λύση να αλλάξω χειροκίνητα την κατάληξη σε mpeg. Τότε μπορώ να το δω, αλλά το vegas και πάλι δεν το´διαβάζει. Αν δεν μπορεί να διαβάσει το αρχείο που δημιουργεί τότε πως θα κάνω editing?
Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο vegas που δεν την βλέπω για να δημιουργήσει αρχεία mpeg ή avi?
Παρακαλώ βοήθεια.
Ευχαριστώ

Δοκίμασε το SUPER.
Είναι δωρεάν και το κατεβάζεις από την σελίδα του δημιουργού του:
http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html