If you don't pay it, you can' have it !!!
If you know what i mean....
Im trying αλλα εγω εχω πληρώσει If you know what i mean.
Οποτε τι παίζει???
If you don't pay it, you can' have it !!!
If you know what i mean....
Φίλε HAL συγνώμη για την καθυστέρηση, χτές αργία γαρ, σήμερα είδα το πριβέ και σου απαντώ....
Ναι πρέπει να κατεβάσεις από τη σελίδα www.ati.amd.com τους Catalyst 8.1. Γενικά να αποφεύγεις να κατεβάζεις από άλλες σελίδες, πλήν της επίσημης, Drivers για "ευαίσθητα σημεία" του λάπτοπ......
Off topic έκανα και γώ επιτέλους αναβάθμιση χτες χτύπησα λάπτοπ Fujitsu Siemens Τ7700 2,40 GHz, 2 GB RAM, NVidia 8600GS 256 MB, 250 GB SATA drive, HDMI κτλ κτλ...... Μπαίνω και γω πλέον στο HD EDITING, δεν πήγαινε άλλο με το παλιό χρέπι, εδώ καλά καλά τα Standard DEF το δυσκόλευαν......
Άλλο πάλι και τούτο, δεν εγκαθίσταται η καινούργια έκδοση των Catalyst στο HP ???? Δεν γνωρίζω κάτι σχετικά, εμένα στο σύστημα του γραφείου μια onboard X1200 και ΧΡ Home μου εγκαθίσταται κανονικά... (και έχω κάνει μέχρι τώρα 3 αναβαθμίσεις (7,8....7,9...8,1)
Δες λίγο το σαπόρτ της HP για αυτό το "θεματάκι", μήπως τυχόν έχει κλειδωθεί μελλοντική αναβάθμιση των Drivers για να μην χαθούν προρυθμισμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά του λάπτοπ πχ με το κατέβασμα της οθόνης-καπακιού να μπαίνει άμεσα σε Hibernate κτλ, αλλά δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Ενοείται ότι κατεβάζεις XP 32 bit...
Θα το ψάξω λίγο και γω να δω αν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω.
Τελικά σε ποιά επιλογή κατέληξες, αν επιτέπεται για πρόγραμμα HD Editing??
Θέλω βοήθεια. Έχω την hv30 και προσπαθώ να κάνω cupture με το vegas. Τα αρχεία που δημιουργεί είναι m2t και το περίεργο είναι ότι δεν το αναγνωρίζει ούτε το vegas ούτε τα windows. Τι να κάνω?
Υπάρχει η λύση να αλλάξω χειροκίνητα την κατάληξη σε mpeg. Τότε μπορώ να το δω, αλλά το vegas και πάλι δεν το´διαβάζει. Αν δεν μπορεί να διαβάσει το αρχείο που δημιουργεί τότε πως θα κάνω editing?
Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο vegas που δεν την βλέπω για να δημιουργήσει αρχεία mpeg ή avi?
Παρακαλώ βοήθεια.
Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.