Car Home Cinema.

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Δεδομένου ότι αρχίζει καλώς ή κακώς για τα καλά να μπαίνει στη ζωή μας, ή μάλλον στο αυτοκίνητό μας, μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και θέση για το εν λόγω θέμα? Ξέρω αρκετούς που θα ενδιαφερόντουσαν να μάθουν πράγματα αλλά και να μοιραστούν απόψεις.

MHTΣ said:
Δεδομένου ότι αρχίζει καλώς ή κακώς για τα καλά να μπαίνει στη ζωή μας, ή μάλλον στο αυτοκίνητό μας, μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και θέση για το εν λόγω θέμα? Ξέρω αρκετούς που θα ενδιαφερόντουσαν να μάθουν πράγματα αλλά και να μοιραστούν απόψεις.

http://www.xenarc.com/

http://linitx.com/

http://store.karpc.com/

θα βρείτε αρκετά πραγματα....

Επίσης δείτε και κάποιες κατασκεύες που έκανε φίλος μου εδώ στην Θεσσαλονίκη με
car pc με tft touchscreen monitor και ήχο από την κάρτα ήχου σε συνδιασμό με τελικούς ενισχυτές

Πολύ καλό αποτέλεσμα και αισθητικά και σαν απόδοση

Attachments

• 145 pc.jpg
    145 pc.jpg
    78.9 KB · Views: 26
  • 145 pc2.jpg
    145 pc2.jpg
    73.1 KB · Views: 18
  • 146 pc.jpg
    146 pc.jpg
    74.4 KB · Views: 22
Last edited:
το μεγαλύτερο φόρουμ σε αυτό απο όσοο έχει πέσει στην αντίληψη μου
είναι το mp3car.com

όποιος θέλει να ψαχτεί κ λίγο με το θέμα αν βάλει οθόνες κλπ στο αμάξι
υπάρχει και το OBD II που είναι όλα τα ευρώ (wikipedia για αρχή)

Όντως είναι μια πολύ εμπειρεία αλλά και πολυέξοδη εαν κάποιος θέλει να φτιάξει κάτι καλό. Εγώ δυστυχώς λόγω αλλαγής αυτ/του έπαψα να είμαι κάτοχος ενός 5.1 DD συστήματος. Με συντρόφεψε για περίπου ένα χρόνο ενώ ετοιμάζεται carpc με όλα τα καλούδια του και 7" οθόνη blutooth , wifi, πλοήγηση, κ.τ.λ.
Όταν ετοιμαστεί θα σας ενημερώσω και για λειτουργικότητα του το κόστος του αλλά και την ποιότητα του.

Ίσως εάν υπάρχει δυνατότητα να ενταχθεί μια υποκατηγορία για car audio, :slapface: με παρουσιάσεις απόψεις των μελών & γιατί όχι με ιδιοκατασκευές θα μπορούσε να μας βοηθήσει.:award:
Ελπίζω ότι αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να μας απασχολήσει όλους αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά ότι η περίοδος δεν μας βοηθάει αρκετά.
Οταν με το καλό ( σπό Σεπτέμβρη - που γυρίζουμε όλοι) θα μπορούσε να επανεξετασθεί το θεματάκι!!!:grinning-smiley-043

Πολύ παλιά υπήρχε στο avforum ειδικη κατηγορία car audio με διαχειριστή τον Μανώλη Καστρουνή (συν τοις άλλοις, είναι και κριτης στον ετήσιο διαγωνισμό βραβείων ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου).

Το θέμα είναι πολύ μεγάλο και υπάρχουν σίγουρα πιό εξειδικευμένα sites και forums απ' ότι το δικό μας γι αυτή την δουλειά. Γι αυτό και καταργήθηκε η κατηγορία αυτή από το προηγούμενο φόρουμ. Τώρα αν θέλει να ρωτήσει κάποιος αραιά και που για ένα μοντέλο αυτοκινήτου ή π.χ. μια οθόνη πορεί να το κάνει και ανεξάρτητα σε μια άλλη υποκατηγορία.

Μια κατηγορία dedicated για car audio απαιτεί αρκετό ενδιαφέρον τόσο από την μεριά των μελών όσο και κάποιων ανθρώπων να την συντηρούν με νέα μοντέλα, πληροφορίες κλπ. Αν δούμε ότι όντως υπάρχει τόσο ενδιαφέρον από τα μέλη, να είστε σίγουροι ότι θα συζητηθεί στις προσεχείς συνελεύσεις των διαχειριστών.