car project:help!

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
Γεια σας παιδιά.
Έχω ξεκινήσει το εγχείρημα να χωρέσω ενα netbookaki στο αμάξι μου.
Αφού αποφάσισα να το βάλω στο ντουλαπάκι, ψάχνω μια οθόνη με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

7-10 ίντσες
αφής, συμβατή με windows, και φυσικά
αναδιπλούμενη, 1 din (δηλ. να πιάνει χώρο τόσο όσο ένα απλό κασετόφωνο).
Προσοχή: δεν θέλω να έχει άλλες δυνατότητες, π.χ. bluetooth,dvd,gps κ.τ.λ.
Θέλω να είναι μόνο οθόνη.
Το μόνο που βρήκα είναι αυτό.

Καμιά αντιπρόταση ή σχόλιο;

Thanks....

Απάντηση: Re: Απάντηση: car project:help!

thanks sakis...
με την ευκαιρία να ρωτήσω:
Αυτά που βγάζει το Γερμανικό Ebay δεν τα εμφανίζει στο co.uk π.χ.;;;

Οχι απαραίτητα..
Αλλά σε συμφέρει νομίζω καλύτερα απο Γερμανία.

Πάντως δε νομίζω το netbook να είναι τόσο λειτουργικό απο άποψη χειρισμού μέσα σε ενα αυτοκίνητο.
Ειδικά εν κινήσει.....

γι'αυτο θελω την οθόνη να είναι αφής...
τουλαχιστον απο μουσική,gps και ταινίες δε νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Πάντως, θα πρέπει να προσέχεις.
Υπάρχουν συστήματα, τα οποία ενεργοποιούνται, αυτόματα μόνο όταν αντιληφθούν ότι το όχημα είναι σταματημένο, όμως θα πρέπει κάτι τέτοιο να κοστίζει λίγο παραπάνω.

Απάντηση: Re: car project:help!

Πάντως, θα πρέπει να προσέχεις.
Υπάρχουν συστήματα, τα οποία ενεργοποιούνται, αυτόματα μόνο όταν αντιληφθούν ότι το όχημα είναι σταματημένο, όμως θα πρέπει κάτι τέτοιο να κοστίζει λίγο παραπάνω.

Όλα έτσι είναι και συνδέονται με καλώδιο στο χειρόφρενο του αυτοκινήτου, αλλά με το κατάλληλο "γεφύρωμα" στο καλώδιο, δουλεύουν όλα πάντα...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: car project:help!

Όλα έτσι είναι και συνδέονται με καλώδιο στο χειρόφρενο του αυτοκινήτου, αλλά με το κατάλληλο "γεφύρωμα" στο καλώδιο, δουλεύουν όλα πάντα...:grinning-smiley-043

Το έχω δεί στο καινούργιο Volvo s80, σηκώνεται η τηλεόραση, μόνο στο φανάρι:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: car project:help!

Το έχω δεί στο καινούργιο Volvo s80, σηκώνεται η τηλεόραση, μόνο στο φανάρι:grandpa:

Θέλει το σωστό "μαγείρεμα" για να νομίζει ότι είναι πάντα σε φανάρι....:BDGBGDB55: