Carrie

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: Carrie (2013)

Ελπίζω η πορτοκαλάδα να έχει και κάτι πιο δυνατό μέσα για να αντέξεις αυτά που θα δεις ;)

Η ιστορία λειτουργούσε την δεκαετία του 70. Τότε ήταν πιθανό να υπήρχε 16χρονο κορίτσι που να μην ήξερε τι της συμβαίνει όταν έρχεται η περίοδος της.
Δεν μπορώ όμως να δεχτώ οτι η Carrie του 2013 δεν γνωρίζει κάτι τόσο απλό και ξέρει να βρίσκει στο δίκτυο πληροφορίες για άλλα, πιο εξειδικευμένα θέματα.

Εντάξει, δεν συγκρίνεται με το ορίτζιναλ, αλλά δεν είναι και τοοοοσο άθλιο. Η σκηνή στο χορό πάντως είναι αλήθεια πως ειναι κατώτερη από την υπόλοιπη ταινία.

Απάντηση: Carrie (2013)

Της εβαλα μετρια, αν και θα μπορουσα να της βαλω και κακη βαθμολογια.
Απο τις πρωτες κι ολας σκηνες οπου εβλεπα την πιτσιρικα στα αποδυτηρια με την ταχα φοβισμενη εκφραση, ειδα οτι υποκριτικα ηταν και κατω του μετριου.

Δεν ειχε τιποτε να μου πει σαν ταινια σε κανεναν τομεα.
Ενα αμερικανο-τηνειντζεριλικι, οπου ουτε κι εμενα η Μουρ μου αρεσε σε αυτον το ρολο.

Έχοντας διαβάσει όλη σχεδόν την βιβλιογραφία του King, τουλάχιστον μέχρι μια δεκαετία πριν και έχοντας δει όλες τις ταινίες που έγιναν (top προφανώς παραμένει η λάμψη και για συναισθηματικούς λόγους το IT), ομολογώ ότι το Carrie δεν είχε την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα του original, αλλά αυτό βασίζεται κυρίως στο πότε το είδα πρώτη φορά....

Είδα λοιπόν το remake και μετά είδα και το original. Ομολογώ ότι κακό δεν το λες. Ούτε άθλιο. Αν ξέρεις τι περιμένεις, βλέπεις ένα καλό αμερικάνικο remake. Και αυτό είναι όλο.

ΠΕριμένω να δω πότε θα κάνουν remake το Christine :P

Remake της ταινίας και όχι νέα μεταφορά του βιβλίου. Υπάρχει π.χ. η σκηνή με τα γουρούνια που υπάρχει στην ταινία του 1976 αλλά όχι στο βιβλίο.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι ηθοποιοί. Η Moore ανεκτή, η κόρη έτσι κι έτσι, οι υπόλοιποι είναι για σειρά του Nickelodeon και τίποτα παραπάνω. Καιρό έχω να δω τόσο κακό παίξιμο.
Η σκηνή του χορού είναι αστεία, τουλάχιστον. Όσοι έχετε δει την ανατριχιαστική Sissy Spacek στο πρώτο καταλαβαίνετε τι εννοώ. Εκει, παίζοντας μόνο με τα μάτια και μικρές κινήσεις του κεφαλιού, είναι πολύ πιο τρομακτική απο τη χορογραφία της νέας "Carrie" που μοιάζει σαν να βγήκε απο το Thriller του Michael Jackson.

ΠΕριμένω να δω πότε θα κάνουν remake το Christine :P
Κάτω τα χέρια απο την Christine!

Δεν την έχω δει ακόμη την ταινία, αλλά όπως το πάτε μάλλον και δεν πρόκειται να τη δω ποτέ.
Απότι κατάλαβα, αν το ίδιο team αναλάβει και το christine, η christine θα είναι κάτι τέτοιο: http://www.ford.com/cars/mustang/

χίιιιχιχιχιχιχι!

Δεν την έχω δει ακόμη την ταινία, αλλά όπως το πάτε μάλλον και δεν πρόκειται να τη δω ποτέ.
Να το δεις για να εκτιμήσεις περισσότερο την ταινία του DePalma :D

Βαριά κουβέντα θα πω αλλά...δεν σας θυμίζει η καινούρια Carrie την Michelle Pfeiffer στα νιάτα της;

Καλούτσικο ήταν, αλλα σε καμια περίπτωση δεν φτάνει την οριτζιναλ εκδοση.

είναι η πρώτη φορά που δεν μου άρεσε καθολου η moore και την έχω δει και σε fake movies γενικά

Απάντηση: Carrie (2013)

Μαύρο χάλι.
Ταινία στα σχολεία που το τελευταίο τέταρτο γίνεται ψευτοθρίλερ.
Απογοήτευση!

Re: Απάντηση: Carrie (2013)

Μαύρο χάλι.
Ταινία στα σχολεία που το τελευταίο τέταρτο γίνεται ψευτοθρίλερ.
Απογοήτευση!

Tόσο το βιβλίο, όσο και η ταινία του 1976, έχουν την ίδια μορφή. Το βιβλίο είναι κάπως πιο σκοτεινό επειδή παρεμβάλει στην αφήγηση αποσπάσματα δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε όσα έγιναν στο φινάλε.

Μεχρι τη σκηνη τελους η ταινια ειναι απογοητευτικα σκηνοθετημενη.

Στη σκηνη του τελους ομως τα δινει ολα.

Γινεται απιστευτη ΠΑΠΑΡΙΑ!

Με νευριασαν βραδιατικα.

Μπορείτε καλλιστα όση δεν τι είδατε αν μην κανετε το λάθος που κάναμε η υπόλοιποι και να την προσπεράσετε. Νομιζω η παραπάνω λέξη του Panoramix "παπαρια" τα περιγράφει όλα.
Τώρα που σκέφτομαι καλύτερα έπρεπε να βάλω κακή και όχι μέτρια.

Μεχρι τη σκηνη τελους η ταινια ειναι απογοητευτικα σκηνοθετημενη.

Στη σκηνη του τελους ομως τα δινει ολα.

Γινεται απιστευτη ΠΑΠΑΡΙΑ!

Με νευριασαν βραδιατικα.

Δεν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω καλύτερα!!

Re: Απάντηση: Carrie: To remake στο κλασικό μυθιστόρημα τρόμου του Stephen King

Το οποίο δεν είναι καν από τα καλύτερα του King. Απλά έγινε πολύ πετυχημένη μεταφορά από τον De Palma, που θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν είχε περισσότερα χρήματα (και καλύτερα εφέ) για να δείξει στο πανί όλη την έκταση του αμόκ της Carrie (που αν δεν κάνω λάθος είναι περίπου το μισό βιβλίο). Προσωπικά θα προτιμούσα να δω μιά καλή μεταφορά στην οθόνη του Kujo ή του The Stand.

Αυτό είναι το πρόβλημα της ταινίας: είναι remake και όχι νέα μεταφορά του βιβλίου. Διάβασα ξανά το βιβλίο και κατάλαβα τι εννοούσε ο Κώστας. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία να γίνει σωστά και να φανεί η πραγματική ψυχολογική κατάσταση της Carrie στο τέλος, όταν στρέφεται κατά δικαίων και αδίκων.

Δεν χάνω τις ελπίδες μου όμως: μπορεί η Peirce να το ξανασκεφτεί και να κάνει remake στην ίδια της την ταινία. Δεν θα είναι η πρώτη φορά :flipout: