CARTOONS

18 June 2006
805
Αληθεια μήπως ασχολείται κανείς?
Μιλάμε για την χρυσή εποχή 1930-70.
Έχω όλα της Warner (bugs,daffy,porky κλπ ,1004 σύνολο) σχεδόν όλα της Ντίσνευ (Ντόναλτ, Μικυ, Γκούφυ) ,και της MGM (τομ και τζέρυ,τεξ Έηβερυ αλλα και happy harmonies του 30) καθως και σχεδόν όλα της Κολουμπια και πολλά απο Μαξ Φλάισερ (Ποπάυ πολλά και Μπέττυ Μπουπ-όλα) και Walter Lantz (woody woodpecker)

Πραγματικά πιστεύω πως η έννοια παρεξηγημένο αριστούργημα φτιάχτηκε για αυτά τα εφτάλεπτα ποιηματάκια (μην πω χαικού γιατί μπαίνω στα χωράφια της μουσικής):grandpa:

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Θα ήθελα να είχα τα άπαντα του Tex Avery.Κορυφαίος.

Aκριβώς όπως το είπες.. Είχα αγοράσει απο ebay μια συλλογή με 4 DVDs(63 επεισόδια).. Αξίζει αν δεν τα βρήτε "αλλού"..

Επίσης μαζεύω της Warner Bros, Donald και Goofy (όχι Mickey) από Disney και απο Woody δεν έχω τίποτα...:frown:

Συμφωνώ απόλυτα με τον Ντοκ , o Avery ήταν απλά κορυφή με το
απίστευτο σουρεάλ ύφος και είναι για όλες τις ηλικίες πραγματικά
timeless.

Για μένα όταν ήουν μικρή η κορυφαία ταινία που με πόρωνε ήταν η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

Πολύ θα ήθελα να την ξαναδώ.. με τον πεταλούδα που άλλαζε χρώματα, τον γάτο που γινόταν αόρατος, τα μαγικά μανιτάρια, τον φώκια που έφαγε τα στρείδια, τη βασίλισσα των τραπουλόχαρτων!.. Καλέ! Μου έχει λείψει!!!

Mινιατούρες και πάλι μινιατούρες... Eγώ είχα ρίξει άπειρο γέλιο με τους ηλίθιους Beavis & Butthed του MTV. Kάποιος φίλος μου έχει στείλει από California τα μισά τους επεισόδια και περιμένω και την κυκλοφορία σε μινιατούρες τους. AΠEIPO ΓEΛIO!

Bέβαια όλα αυτά που αναφέρετε και εσείς είναι όλα τα λεφτά! Aστερίξ & Oβελίξ, Pοζ Πάνθηρας κλπ...