Αν έχεις την καλοσύνη πες μου σε παρακαλώ αν θα μου δώσεις το μηχάνημα ή όχι, για να ξέρω και εγώ τι να κάνω! Έχω "στήσει" άνθρωπο που περιμένει να πάρει το δικό μου, αλλά θα ήθελα να ξέρω πρώτα τι κάνω μαζί σου, γιατί δεν θέλω να μείνω χωρίς ενισχυτή.
Ευχαριστώ
και μένα αυτό το τελός, δεν ήταν τόσο κατανοητό, μετα απο το ενδιαφέρον που δειξαμε μερικοι. η μετά απο τόση καθυστερηση.
ενα pm δεν θα ήταν και τόσο κακο, εκτός και καποιοι βαζουν και αγγελίες για πλάκα....:argue:
ρε sakiskaras καθιστερισα 3 ημερες να ενημερωσω λογο υγειας και εβγαλες συμπερασμα οτι βαζω αγγελιες για πλακα? και για μια αγγελια που ειναι 2 περιπου μηνες και 20 ημερες με αυτην την τιμη?
μαλιστα!!!!!!!
σε καταλαβαινω φίλε μου, να έχεις υγεία πάνω απ´ολα, δεν θα τα χαλασουμε για έναν ενισχυτη (αν και εδω και 2 χρόνια μου είχε γίνει εμμονη ο συγκεκριμένος, μαλλον γι´αυτο μου βγηκε ενταση) μακαρι να μας τύχαινε και κανα λοττο να μη χρειάζεται να τρεχουμε τοσο στη δουλεια και ψάχνουμε για μεταχειρισμένα. το τελευταιο στο ευχομαι και σένα μαζι με την υγεια