Ένα μικρό σε μέγεθος DAC στα 400-500 που θα τοποθετηθεί απ' ευθείας πάνω από ένα blu-ray των 300 Ευρώ που θα είναι ότι πρέπει για να παίζει μια χαρά, νομίζω ότι θα ήταν το καλύτερο από το να έχει ξεχωριστές συσκευές που θα του φέρουν πονοκέφαλο στο που να τις βάλει και στο τι να χρησιμοποιεί κάθε φορά για να ακούει και να βλέπει. Προφανώς αυτό θέλει να αποφύγει ο άνθρωπος.
Άσε που ένα bu-ray (της Panasonic για παράδειγμα) στα 300 , δε νομίζω να έχει διαφορά σε εικόνα από άλλα ακριβότερα, από τη στιγμή που φαντάζομαι συζητάμε για τηλεόραση 37 ή 42'' το πολύ. Εκτός αν ο άνθρωπος έχει κανένα προτζέκτορα, οπότε εκεί μπορεί να ανέβει στις 100 και βάλε ίντσες και τα πράγματα αλλάζουν.
Η λύση του blu-ray από Pioneer στα 800 δεν μου φαίνεται και τόσο καλή κατ' αρχήν για το λόγο που ανέφερα και κατά δεύτερον, γιατί η Pioneer πουλάει και CD player... Λογικό μου φαίνεται δηλαδή, ότι δεν θα θέλει να μπορεί κάποιος πελάτης που αγόρασε ένα blu-ray στα 800 να έχει την δυνατότητα να ακούει όπως θα άκουγε από τα CD player που έχει, έστω και από το φτηνότερο CD player της, που πάει στα 300-400 . Δεν φτάνει δηλαδή που δίνει καλύτερη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, θα ακυρώσει και τη σειρά με τα CD player? Μπορεί να κάνω και λάθος όμως....
Καλή συνέχεια!