CD Απο πλανοδιους

Το θέμα δεν είναι το σωστό ή το λάθος. Ούτε το μπράβο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Τι μπράβο, δεν κατάλαβα; Πληρώθηκες; Τέλος! Ούτε μπράβο, ούτε τίποτε!

Και ποιος μπορεί να πει δηλαδή ότι κάποιος είναι λάθος όταν ικανοποιεί μια ανάγκη;

Παίδες για μένα, αυτό ικανοποιεί ανάγκες. Το δεχόμαστε; ΟΚ. Δεν το δεχόμαστε; Τότε μπορούμε να πούμε πολλά. Αλλά για μένα δεν φταίει ο τελευταίος στην αλυσίδα, δηλαδή ο Ουκουλέλε. Το ίδιο είναι να σου πουλάει cd, το ίδιο να σου πλένει το τζάμι στα φανάρια. Της στιγμής ανάγκη εξυπηρετεί και φυσικά το κάνει για ίδιον όφελος. Δεν τρέχει και τίποτε.

Νταξ' ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων από τους συντονιστές που το έχω κάνει λάστιχο, αλλά είναι μια ώρα δύσκολη... τι λέει το ρολόι; half past four? :BDGBGDB55:

δύσκολη ώρα και πάμε για νάνι...για να μην παρεξηγηθώ δεν τα έχω με τον μαύρο που
τα πουλάει στην "μαύρη"...ούτε με αυτούς που διακινούν χιλιάδες άλμπουμ στο διαδίκτυο...
έμενα με ενδιαφέρει αυτά που αγοράζω να μπορώ να τα ακούω και όχι να κάθονται και
να σαπίζουν σε ένα χιλιοστό του χιλιοστού ενος σκληρου δισκου που χωραει τα απαντα
του σύμπαντος...

Για να γράψω το «κρίμα» μου, αγοράζω cd από πλανόδιους.

Αυτά που αγοράζω αφορούν χιτάκια εποχής, Ελληνικά και ξένα, που γνωρίζω ότι του χρόνου δε θα τα ακούω, που δε θέλω να διαθέσω το ποσό που μου ζητούν για τραγούδια όπως «αυτή είσαι και όχι άλλη», «με λένε λόλα και τα κάνω όλα» κλπ αλλά σε περίπτωση συγκέντρωσης με φίλους με σκοπό το χορό, το ψητό και την οινοποσία είναι... χρήσιμα :-)

Ποιους δημιουργους καταστρεφουν οι μαυρουκοι, τον μακροπουλο και την απολυτη ελληνιδα σταρ? παντως εγω τους ζηταω τα καινουρια του καζαντζιδη

Εγώ ψωνίζω από 'μαύρους' περίπου 10-15 cds τον χρόνο (καλοκαίρι).
Κυρίως αν βρω κάτι ενδιαφέρον και είμαι στο περίπου για το αν είναι καλό ή όχι....ίσως και επειδή δεν κατεβάζω...

Ότι αξίζει το αγοράζω κανονικό και αποφεύγω έτσι τις "πατάτες".

Τα "μαυρα" cds τα κάνω δώρο αφού ούτως ή άλλως δεν μου άρεσαν.....

Κόστος ~3ευρώ/cd

Απ'οσο θυμαμαι,εχω αγορασει 2 φορες "εγχρωμο" υλικο, 2 cd και 1 dvd(αποδειχθηκε video-cd)

Και στις 2 περιπτωσεις,το εκανα γιατι εδειχναν να εχουν αναγκη τα χρηματα και ηθελα να τους βοηθησω(ο δευτερος με τα DVD μου ειπε χαρακτηριστικα "παρε ενα για να αγορασω κατι να φαω" )

Στο ψητο ομως!
Αυτα που μου αρεσουν,ειμαι σιγουρος οτι δεν τα εχουν και δεν μπαινω καν στον κοπο να ψαξω.
Αλλα ακομα κι αν τα ειχαν,γιατι να δωσω σε αυτους τα χρηματα μου για ενα αντιγραφο κακης ποιοτητας(που στην τελικη,μπορω να φτιαξω και μονος μου στο σπιτι) και να μην ενισχυσω τον καλλιτεχνη/συγκροτημα(οι περισσοτεροι απο τους οποιους ψωμολυσσανε) με τα λιγα σεντς που θα καταληξουν σε αυτον απο τα δικαιωματα?

Προτιμω λοιπον να ψαξω στο δικτυο για "προακροαση" εστω και απο το youtube,κι αν αξιζει θα το αγορασω με την πρωτη ευκαιρια

Τα τελευταια χρονια Ολα μα ΟΛΑ ειναι mp3 και τα περισοτερα ακουγονται χαλια !

Μονο τα πρωτα CD που ειχα αγορασει απο μαυρουκο το 1999 ηταν απο αυθεντικο !

τα τελευταια χρονια ειναι ολα mp3!

εγω αγοραζω απο αφρικανο /αφρικανο μονο δισκακια τυπου νεοελληνικα σκυλοποπ .....

δεν θεωρω οτι αξιζει να δωσω 16 η 17 ευρω για να ακουσω μουσικη που μετα απο 2 μηνες δεν θα ξανακουσω αφου το ραδιο παιζει ολη μερα αυτα...

Σαφως και τα οριγιναλ CD ειναι αχτυπητα στον ηχο αφου ολα αυτα που πουλανε οι αφρικανοι / αφρικανοι ειναι κατεβασματα απο το ιντερνετ..

Last edited: