cd player μεχρι 400ε ?

sportteo

Supreme Member
19 December 2007
3,082
Θεσσαλονίκη
να κανουμε μια διερευνηση μαλλον σε μεταχειρισμενο λοιπον πολλα denon και sony σε αγγελιες χμ .. ειναι βεβαια μερικα dvd αλλα απο ηχο ? ισως κανα advance acoustic 203 ή 204 ? εσεις τί προτινεται ? ακουω προτασεις για ηχο κυριως μια και υπαρχει ps3 για ολα τα αλλα ετσι ελπιζω να ειναι και ο ηχος καλυτερος του ps3 οχι οτι εχω και παραπονο αλλα το ποσο το εχω και ολο τρωγομαι ....:flipout:

Last edited:
ναι να παιζουν καλυτερα απο το ps3 σε μετ/νο εχω καλυτερες επολογες? πχ harman 980 ή 990 ,maratz 5003-7003 ? sony 5400 ? advance 203 ,204 ? μαλλον με ενδιαφερει περισσοτερο η αναλυση στον ηχο ! αντε να πιασουμε και τα 500 ευρο.

Last edited:
ναι γιατι δεν κανεις αυτο που προτεινει ο φιλος tzimisce? Αν αγορασεις ενα dac της κατηγοριας 400-500 ευρω μαζι με το ps3 θα παιξει καλυτερα απο ενα cdp της κατηγοριας 400-500 ευρω και θα το εχεις και για αλλες ψηφιακες πηγες.

Last edited:
Γιατί δεν παίρνεις απλά ένα DAC να το βάλεις στο PS3;

ειναι η πιο λογικη λυση, αλλα καλυτερα το PS3 να χρησιμοποιειται για παιχνιδια κ να μην ταλαιπωρειται ο μηχανισμος του με μουσικη κ βιντεο γιατι αν χαλασει..

ακουω προτασεις για ηχο κυριως μια και υπαρχει ps3 για ολα τα αλλα

Από ότι διάβασα ήδη ταλαιπωρείται το PS3 σε ταινίες...
Για μένα η optimum λύση θα ήταν ένα media player της τάξης των 100 ευρώ με ένα dac των 400...

Και αυτό γιατί
- Αποκλείεται ένα CD των 500 ευρώ να έχει dac καλύτερο από αυτό που παίρνεις με 400 ευρώ
- Αποκλείεται ένα CD των 500 ευρώ να έχει καλύτερο transport από ένα media player των 100 ευρώ...
- Ξεκουράζεις και το PS3 σου από τη θέαση ταινιών

Μετά, όρεξη να έχεις να rippάρεις τα CD σου σε flac!

ευχαριστω για τις λυσεις σας, λιγο με φοβιζει το media player αν και δεν εχω δοκιμασει τιποτα- απο τα μετ/να δεν ακουσα καμμια προταση δυσκολο να πετυχεις κελεπουρι ετσι? αλλη ερωτηση ,ενταξει βαζω το dac αλλα οταν παιζει ταινια θα το κλεινω ? ή θα το αποσυνδεω?

ευχαριστω για τις λυσεις σας, λιγο με φοβιζει το media player αν και δεν εχω δοκιμασει τιποτα- απο τα μετ/να δεν ακουσα καμμια προταση δυσκολο να πετυχεις κελεπουρι ετσι? αλλη ερωτηση ,ενταξει βαζω το dac αλλα οταν παιζει ταινια στο ps3 θα το κλεινω ? ή θα το αποσυνδεω?

ενταξει βαζω το dac αλλα οταν παιζει ταινια στο ps3 θα το κλεινω ? ή θα το αποσυνδεω?

δεν χρειαζεται να αποσυνδεσεις τιποτα,ή θα το εχεις κλειστο ή απλα θα επιλεγεις να βγαζει σημα απο την αναλογικη εξοδο μονο το ps3.
Για το μηχανισμο μη φοβασαι,ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα χαλασει,μεχρι τοτε να το χαρεις το μηχανημα.Ασε που περισσοτερο θα διαβαζει απο εξωτερικους δισκους και φλασακια.

Το media player θα το χρησιμοποιήσεις για transport.
Χτυπάς το dacmagic με 200 ευρώ, έναν media player με καμιά 100άρα και σου μένουν και λεφτά για έναν βαρβάτο εξωτερικό δίσκο και τα καλώδια... :-)

δεν χρειαζεται να αποσυνδεσεις τιποτα,ή θα το εχεις κλειστο ή απλα θα επιλεγεις να βγαζει σημα απο την αναλογικη εξοδο μονο το ps3.
Για το μηχανισμο μη φοβασαι,ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα χαλασει,μεχρι τοτε να το χαρεις το μηχανημα.Ασε που περισσοτερο θα διαβαζει απο εξωτερικους δισκους και φλασακια.

Το PS3 δεν έχει αναλογικές εξόδους. Οπότε θα έχει το dac κλειστό

Η προταση του Tzimisce κάτω είναι η πιο λογική και συμφέρουσα. Βέβαια ο αντιπρόσωπος δεν έχει αυτή την στιγμή καθόλου στόκ και περιμένει καινούργια κομμάτια τον άλλο μήνα.....

Το media player θα το χρησιμοποιήσεις για transport.
Χτυπάς το dacmagic με 200 ευρώ, έναν media player με καμιά 100άρα και σου μένουν και λεφτά για έναν βαρβάτο εξωτερικό δίσκο και τα καλώδια... :-)

την av εξοδο εννοω,βγαζει και ηχο

Το PS3 εχει οπτική και HDMI. Μπορείς μέσω του μενού να απενεργοποιήσεις την οπτική και να μην βγάζει ήχο.

Σημείωση ότι όταν ενεργοποιήσεις την οπτική από το PS3 τότε ο επεξεργαστής του player επεμβαίνει στην ηχητική επεξεργασία του σήματος με δυσμενές αποτέλεσμα στην ποιότητα...