"Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

doros

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,411
Ηράκλειο Αττικής
Με αφορμή το thread του Kokar για τον ακριβό καφέ, αλλά και 1-2 μέρη που επισκέφθηκα το ΣΚ που μας πέρασε, θα σας ενδιέφερε σε αυτό το νήμα να βάζουμε "Χ" στα μέρη που για οποιοδήποτε λόγο (ακριβό γι' αυτό που προσφέρει, κακό σέρβις, κτλ) θεωρούμε πως δε θέλουμε να ξαναπάμε;

Αρχίζω και ελπίζω να βρω συνεχιστές...

Χ στο Καφέ Εστιατόριο "Αλκυονίδες" κάπου στην Ανάβυσσο νομίζω, πάνω στην παραλιακή: Γδύσιμο στις τιμές (3 καφέδες, μια βάφλα 27 !!!) και αγενέστατο σέρβις (με υφάκι "έχουμε πολύ δουλειά για να ασχοληθούμε μαζί σας")

Χ στην ταβέρνα "Οινέας" στου Ψυρρή: Πολύ ακριβό γι' αυτό που προσφέρει. 4 άτομα, 100 με 4 (αδιάφορα) πιάτα, μια σαλάτα, μια φέτα και 1 μπουκάλι δικό τους κρασί.

...

Άσχετο... αλλά λίγο σχετικό...

X στην πλειοψηφία των υπαλλήλων του ΚΑΥΚΑ Μεταμόρφωσης που βαριούνται να εξυπηρετήσουν και έχουν κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και ακόμα παρακάτω... Ένιωθα άσχημα όποτε έπρεπε να κάνω ερώτηση... Τραγικοί...

Όντως, και θέλω να γράψω και για το καφενείο του Κυρ Ανέστη στο χωριό...

Το τυρί του μυρίζει!!!:slapface:

X στο Kitchen Bar στον Άλιμο. Πανάκριβο με πιάτα που δεν ανταποκρίνονται στην τιμή τους. 2 άτομα-μία σαλάτα,ένα κυρίως πιάτο και 2 ποτήρια κρασί χύμα==> 46ευρώ. Αφήστε που το έτερον ήμισυ μετά από 3 ώρες της ήρθε sic...ετός.

Στο kitchen bar εχω παει πανω απο 10 φορες και δεν εχει τυχει ποτε να με πειραξει το φαγητο. Επισης εγω τις τιμες του τις θεωρω νορμαλ για τετοιου ειδους εστιατορια.

Μήπως αυτό το θρεντ μπορεί να θεωρηθεί τόσο δυσφημηστικό όσο αν αφορούσε εταιρίες πώλησης AV ειδών αντί για καφετέριες-εστιατόρια?

Απάντηση: Re: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

Μήπως αυτό το θρεντ μπορεί να θεωρηθεί τόσο δυσφημηστικό όσο αν αφορούσε εταιρίες πώλησης AV ειδών αντί για καφετέριες-εστιατόρια?

Μα γιατί???
Αλήθεια μυρίζει το τυρί του...

Κοίταξε η μία Ceasars έκανε 14,6 ευρώ,ποσό που το θεωρώ υψηλό από τη στιγμή που το μαρούλι που είχε ήταν στεγνό και μαυρισμένο.Το άλλο κυρίως πιάτο ήταν ψαρονέφρι με σως γραβιέρας το οποίο ήταν ωραίο,(μικρή μερίδα βέβαια-όχι δεν είμαι κανένας ευσωμούλης!) αλλά έκανε 19,6ευρώ.Όσον αφορά το service δεν μπορώ να διακρίνω κάτι θετικό,γενικά δεν μου αρέσει όταν πηγαίνω κάπου ο σερβιτόρος να μου χτυπάει τα ποτήρια και τα πιάτα στο τραπέζι λες και μου τα πετάει.Μεσημέρι πήγα και είχε 5 τραπέζια με λίγο κόσμο,δεν μπορώ να πω ότι είχαν δουλειά για να δικαιολογήσω την όποια βιασύνη.Και αν μιλήσω και για τρόπους,φυσικά και δεν πρέπει να δίνει το κατάλογο πρώτα σε μένα ούτε φυσικά να με σερβίρει πρώτο όταν συνοδεύομαι από κοπέλα. Τελικά ή είμαι περίεργος ή πολύ απαιτητικός μου φαίνεται,αλλά γι αυτό δεν μας πιάνουν τον ποπό, για το υποτίθεται service-θέα-γεύσεις τους?

Στο kitchen bar εχω παει πανω απο 10 φορες και δεν εχει τυχει ποτε να με πειραξει το φαγητο. Επισης εγω τις τιμες του τις θεωρω νορμαλ για τετοιου ειδους εστιατορια.

εμ βέβαια, με την αύξηση που πήρες....σου φαίνονται όλα φθηνά !!!!
:FSGSFGS4:

αν ξέραμε τι πραγματικά γίνεται σε αυτά τα μαγαζιά θα δίναμε Χ σε όλα και θα τρώγαμε το φαγητό μας και θα πίναμε τον καφέ μας αποκλειστικά και μόνο σπίτι μας.- :cool4:

edit: πάντως εγώ τώρα πεινάω, άμα ήμασταν κοντά μαζευόμασταν σε κανα καπηλειό για ούζο !!! :BDGBGDB55:

Last edited:
Εγώ είμαι μέσα να βάλουμε Χ σε όλα αυτά τα μαγαζιά που έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ αλλά μήπως θεωρηθεί αρνητική διαφήμιση και μας την "πέσουν" ?
Τι λένε για αυτό οι νομικοί μας ???

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX σε όλα τα Fridays και στην γελειότητα του "καλησπέρα σας είμαι ο/η τάδε και σήμερα θα με κάνετε ότι θέλετε....για αυτό είμαι και ντυμένος σαν καρνάβαλος ......γιατί είμαι του χεριού σας....."

Εκτός του οτι είναι τρομερά σπαστικό να έχεις τον μπόγια πάνω απο το κεφαλι σου........ φάγατε?ωραίο το γλυκάκι?μήπως θέλετε να κάνετε κάποιο παράπονο...γιατί έχουμε και site?, είναι και μεγάλο κρίμα για τα παιδιά που δουλεύουν εκεί .....

Τι να πούμε βρε παιδιά? Τις εντυπώσεις σας σαν καταναλωτές εκθέτετε, όσο περιορίζεστε σε αυτό, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. "Πήγα στον ψ έφαγα φ και πλήρωσα χ".

μπα, στα AV αγαθά όσο ποιο ακριβά τα πληρώνεις τόσο HIEND θεωρούνται !
:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: "Χ" σε Ταβέρνες/ Καφέ κτλ

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX σε όλα τα Fridays και στην γελειότητα του "καλησπέρα σας είμαι ο/η τάδε και σήμερα θα με κάνετε ότι θέλετε....για αυτό είμαι και ντυμένος σαν καρνάβαλος ......γιατί είμαι του χεριού σας....."

Εκτός του οτι είναι τρομερά σπαστικό να έχεις τον μπόγια πάνω απο το κεφαλι σου........ φάγατε?ωραίο το γλυκάκι?μήπως θέλετε να κάνετε κάποιο παράπονο...γιατί έχουμε και site?, είναι και μεγάλο κρίμα για τα παιδιά που δουλεύουν εκεί .....

Αυτό δεν είναι ειρωνεία?

Θα τρελαθούμε σήμερα...

Τι να πούμε βρε παιδιά? Τις εντυπώσεις σας σαν καταναλωτές εκθέτετε, όσο περιορίζεστε σε αυτό, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. "Πήγα στον ψ έφαγα φ και πλήρωσα χ".
Δεν είναι ακριβώς έτσι...

Εδώ μιλάμε για ενα θρεντ στο οποίο δε θα λέε εμπειρίες αλλά θα ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ (ή αλλιώς θα "βάζουμε Χ") σε μαγαζιά. Δε θα λέμε "μπράβο", ούτε θα λέμε απλά "Πήγα στον ψ έφαγα φ και πλήρωσα χ".

άλλο το ένα κι άλλο το άλλο...