Χάλασε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι;

1kost12

New member
25 June 2012
74
[h=1]Γεια σας! έχω ένα πληκτρολόγιο της LOGITECH και ποντίκι ασύρματο νομίζω μοντέλο 5000 ….(δεν θυμάμαι ακριβώς) αυτό που έχει και μια μικρή οθόνη που δείχνει την ώρα κλπ στο κέντρο του…. Τώρα τελευταία το ποντίκι άρχιζε να μην το αναγνώριζε ή γενικά δυσκολεύονταν που πολλές φορές έβγαζα το Bluetooth και το ξανά έβαζα…. Φυσικά πάντα ενημερωμένο στα 7ρια ελληνικά. Σήμερα ΚΑΘΟΛΟΥ δεν το αναγνώριζε. Αφού του έβγαλα άπειρες φόρες το Bluetooth και του έκανα ρεσταντ από κάτω που έχει ένα κόκκινο κουμπάκι τίποτα. του άλλαζα θέσεις σε θήρες usp αλλά τίποτα μέχρι που αναγκάστηκα να σβήσω τον υπολογιστή από την παροχή ρεύματος [/h] [h=1]Ο υπολογιστής είναι στο σαλόνι συνδεδεμένος με τηλεόραση….[/h] [h=1]Τι έχει πάθει;;; φυσικά το έχω ΠΟΛΛΑ χρόνια, χαλαει το Bluetooth ;;;; αν ναι μπορώ να αγοράσω νέο;;; τι να προσέξω;;;; η πάει όλο το σετ μαζί;;; (πληκτρολόγιο ποντίκι;;)[/h] [h=1]Τι να κάνω;;;;[/h]

Απάντηση: Χάλασε το πληπτηκτολογιο κ ποντίκι;;;;;;;

Οι μπαταρίες είναι επαναφορτιζόμενες και είναι εντάξει……
Αφού τον υπολογιστή τον είχα πάνω από 4-5 ώρες εκτός λειτουργίας τον ξανά άνοιξα και αυτό ξανά διάβασε από την αρχή το πληκτρολόγιο και το ποντίκι αφού τους έκανα πάλι ρεσταντ….. Βέβαια αυτό κατά καιρούς μου το έκανε μέχρι που σήμερα το πρωί «μουλάρωσε» και με τίποτα δεν το διάβαζε!!!!
Σημάδια ότι τα έχει φάει τα ψωμιά του και πρέπει να κοιτάξω για άλλο;;;;;;;
Άμα πάρω ΜΟΝΟ ένα Bluetooth από αυτά τα δεκάδες που ουλάνε τα καταστήματα… θα τα διαβάζει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι;;;;; ή θα είναι πεταμένα χρήματα;;;;;;

Νομίζω ότι θέλει το ΒΤ της Logitech μόνο.

Δηλαδή πάει για πέταμα όλο αυτό το σετ που έχω….. κρίμα τα χρήματα τότε που είχα δώσει…..
Δηλαδή πάω για άλλο;;;;; και μέσα σε όλο βάρος των οικονομικών εξόδων θα έχω και αυτό;;;;;;; ΩΧ!!!!!

15 USD έχει τον ΜΧ5000 receiver στο site.

Αφού έσβησα τον υπολογιστή μου από την παροχή ρεύματος (δεν δούλευε το πληκτρολόγιο) και το άφησα μέχρι σχεδόν 10-12 ώρες εκτός ρεύματος όταν το άνοιξα……το ξαναδιάβασε!!!! Βέβαια αυτό μου το είχε κάνει και άλλες φορές δεν ….δεν χάρηκα ιδιαίτερα!!!!!
Ξέρω ότι κατά 99% είναι το Bluetooth αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ ανήκω στην μικρή μερίδα ανθρώπων που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ να κάνει αγορές από το εξωτερικό (το λέω για τον φίλο μας που μου είπε ότι κάνει περίπου 1$ το Bluetooth….. ίσως τα φτωχά μου αγγλικά δεν μπήκα ποτέ μου στην διαδικασία να πάρω κάτι από το εξωτερικό…..
Τώρα δουλεύει…αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ακόμη θα δουλεύει και θα με αφήσει ξαφνικά…… :hanged:

είχα τα ίδια προβλήματα έβαλα ένα bluetooth stick εμπορίου και όλα οκ είχα αλλάζει 3 στικακια bluetooth τις logitech και είχα συνέχεια τα ίδια θέματα
άσε που οταν ζηταγε να κανει update στο firmware του stick παντα σταματουσε να παιζει και χρειαζοντα αντικατασταση

Απάντηση: Re: Χάλασε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι;

είχα τα ίδια προβλήματα έβαλα ένα bluetooth stick εμπορίου και όλα οκ είχα αλλάζει 3 στικακια bluetooth τις logitech και είχα συνέχεια τα ίδια θέματα
άσε που οταν ζηταγε να κανει update στο firmware του stick παντα σταματουσε να παιζει και χρειαζοντα αντικατασταση

Γεια σου φίλε. Είσαι σίγουρος ότι με στικακι του εμπορίου θα το διαβάσει το σετ και θα λειτουργήσει;;; αν ναι με σώζεις και θα σου ανάψω λαμπάδα!!!!!! Τι στικακι έχεις πάρει;;;; τι να πάρω και εγώ;;;; όταν το έβαλες;;;; πως έγινε η «ανάγνωση»;;;;;;

εχω το σετ τις logitech mx5500 με τα ιδια θεματα με εσενα και εβαλα ενα πολυ παλιο στικακι που ειχα καπου πεταμενο και παιζει αψογα και ολες οι λειτουργιες του software τις logitech παιζουν χωρις προβλημα

το στικακι που εχω λεγετε tornado

απο οτι ειδα οι τιμες ξεκινανε απο 2,5ευρω

ειμαι με win 8.1 και το ειδαν αμεσως και συργαζεται αψογα και κανει pairing με το σοφτ τι λοτζιτεκ

Last edited:
Απάντηση: Re: Χάλασε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι;

Οκ. θα ψάξω να βρω κάτι σε παρόμοιο και το λέω αυτό απλά ΜΗΠΩΣ το δικό σου λειτουργεί στις ίδιες συχνότητες με το logitech εγώ έχω τα 7ρια Ελληνικά.

μπα τα ιδια ειναι απλα μην δωσεις πολλα σκεψου οτι το δικο μου στικακι ειναι τουλαχιστον 10 χρονια πισω μην πω και ποιο πολλα και το σετ ειναι 2 χρονων το πολυ

Last edited:
Στην εταιρία e-shop απλά υπάρχει σχεδόν δίπλα μου κατάστημα….) είδα ότι υπάρχουν σε v2.0, V2.1 και V4.00. Τι να πάρω;;; το v2.0 με V2.1 μιας και όλο το σετ MX 5000 είναι σχετικά παλιό και αν πάρω «νέο» μήπως δεν το διαβάσει;;;;;;;;