Χαλασμένο ηχείο

HliasX

New member
21 January 2015
4
Καλησπερα παιδια,
εχω δυο ηχεια polk audio κλειστου τυπου και το ενα τριζει/βγαζει αλλοιωμενο ηχο το μεγαφωνο του, το mid range ηχειο του μονο στις υψηλες συχνοτητες πχ οταν ακουω jazz και υπαρχει μια γυναικεια φωνη, αν ακουμπησω την αναρτηση ετσι νομιζω λεγεται σταματαει και παιζει για λιγο κανονικα τι μπορει να φτεει;

Αλλάξτε αμοιβαία τα καλώδια των ηχείων (δεξί - αριστερό) στις εξόδους του ενισχυτή.
Αν το πρόβλημα παραμείνει στο ίδιο, είναι το ηχείο. Αν πάει στο άλλο κοιτάμε ενισχυτή, πηγή.

Μάλλον έχει ξεκολλήσει το surround. Βλάβη που επισκευάζεται εύκολα, αλλά αν το ηχείο είναι πρεσσαριστό, πρέπει να αποτανθείς στο σέρβις γιατί χωρίς τον σωστό εξοκλέα μπορεί να κάνεις ζημιά στην καμπίνα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τα έχω αλλάξει τα καλώδια και συνεχίζει το συγκεκριμένο ηχείο να κάνει αυτόν τον ήχο, για το ξεκολλημένο surround, τι μπορώ να κάνω; Πρεσσαριστό τι εννοείς;

O In() εννοεί ότι έχει σκιστεί ή πολυμεριστεί το foam (ανάρτηση) του μεγαφώνου. Δεν βάζετε μια φωτό του να το δούμε?
View attachment 111580
Μπορεί και το spider να εχει σκιστεί.

Κέντρο μεγαφώνου στην Κάνιγγος,υπάρχει και ένας πολύ καλός και ίσως οικονομικότερος στην Καλλιθέα,αλλά δεν μου έρχεται το όνομα.

Να 'στε καλα. Το ξερω αυτο στην κανιγγος, οταν καταφερω θα απευθυνθω εκει.