Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Πιστευω οτι εφτασε η ωρα να σας συμβουλευτω. Το εκανα και περσυ και μπορω να πω οτι ακολουθωντας τις συμβουλες σας περασα απιστευτα.

Λοιπον για φετος σκεφτομαστε να επισκεφθουμε το δευτερο ποδι της Χαλκιδικης ,τα Χανια ή το Λασιθι . Θα εχουμε και αυτοκινητο.

Ερωτημα πρωτο:
Τι εχετε να προτεινετε οσον αφορα την διαμονη ? Μερος , δωματιο , ξενοδοχειο... (απαραιτητη προυποθεση το δωματιο να εχει θεα σε θαλασσα)

Ερωτημα δευτερο:
Ποιες παραλιες να γυρισω ?

Ερωτημα τριτο:
Καλα μερη για φαγητο ?

Ερωτημα τεταρτο:
Τι δεν πρεπει να χασω ?
 
Last edited:
Re: Χαλκιδικη φετος...

Να γίνω λίγο κακός;
Καλή η Χαλκιδική αλλά για τους Θεσσαλονικείς που μένουν δίπλα!
Δεν αξίζει να κάνεις τόσα χιλιόμετρα για να πας εκεί πάνω.
Ή για να το πω αλλιώς, με λιγότερα χιλιόμετρα πας σε καλύτερα μέρη. :)
 
Απάντηση: Χαλκιδικη φετος...

Το κριτηριο μου ειναι να εχει πολλες παραλιες και να μην πηγαινω καθε μερα στην ιδια οπως επισης και να εχει αρκετα μερη να γυρισω.
 
Re: Χαλκιδικη φετος...

Χαβαλέ ή χαλαρά;
Νησί ή ηπειρωτικό μέρος;

Χαλκιδική έχω πάει πολλές φορές για άλλους λόγους και δεν...
Τις περισσότερες φορές νοσταλγώ τη Λούτσα... :slapface:
 
Απάντηση: Χαλκιδικη φετος...

Χαλαρα. Σε νησι δεν νομιζω να εχει μεινει καποιο που να μπορεις να παρεις αυτοκινητο και να μην εχω παει. Με την μηχανη δεν παω φετος. Κουραστηκα.
 
Απάντηση: Χαλκιδικη ή Χανια φετος ?

Αλλαξα λιγο το θεμα και το πρωτο ποστ. Λασιθι, Χανια η Χαλκιδικη λοιπον ? Οποιος εχει πληροφοριες για μια καλη διαμονη παρακαλω ας μου πει λεπτομερειες.
 
Last edited:
Έλα Χαλκιδική και θα σε φτιάξω.
Να πετάγομαι να τα λέμε βρε αδερφέ!

Δεν ξέρω αν ισχύει για τους Θεσαλονικείς ή γενικά, πάντως το δεύτερο πόδι το θεωρώ αξεπέραστο (το πρώτο κάηκε).
 
καλημερα Νικο
κοιτα να δεις οι πιο ομορφοι νομοι της κρητης ειναι χανια και υστερα το λασιθι.
εγο που ειμαι γεννημα θρεμμα κρητικος την εχω γυρισει απο ακρη σε ακρη..
στα χανια υπαρχουν απειρες τοποθεσιες παραλιες που χρειαζεσαι ενα μηνα για να τα χαρεις.χαρακτηρηστικα αναφερω "μπαλος,γραμπουσα,φαλασαρνα ελαφονησι,παλαιοχωρα,γιαλισκαρι,κριος λουτρο,μαρμαρα,αγια ρουμελη,αγιος παυλος σουγια,σφακια,φραγκοκαστελο θερισσο,ψυχρο πιγαδι,φραγκοκαστελο
απλα χρειαζεσαι ορεξη για εξευρενηση..ενα φουσκωτο θα βοηθουσε..και αδειο στομαχι για να γευτεισ μυρωδιες και αφθονη ρακι..για οτιδηποτε θα χαρω να σε ενημερωσω.διαδρομεσ παραλιεσ εστιατορια
 
Top προορισμός για ηρεμία με αρκετά μέρη να γυρίσεις για μία εβδομάδα η Σαντορίνη. Μετά από εκεί το χάος, ειδικά αν μείνεις στην καλντέρα.

Άλλος απίστευτος προορισμός είναι οι Λειψοί. Πολύ μικρό σύμπλεγμα βραχονησίδων με θάλασσα που η Χαλκιδική και η Κρήτη ονειρεύονται.

Σκιάθος - Σκόπελος αν θέλεις να πρασινίσει το μάτι σου.

Σύρος αν θέλεις να μείνεις κοντά στον πολιτισμό.

Ελαφόνησος κάμπινγκ και ξερό ψωμί αν και άκουσα ότι την έχουν ανακαλύψει πολλοί...

Σε μπέρδεψα ή να συνεχίσω; :flipout:
 
Νίκο δεν θέλω να συμμετάσχω στη σύγκριση Κρήτη ή Χαλκιδική, αλλωστε την Κρήτη δεν την ξέρω καλά. Όμως αν αποφασίσεις να έλθεις Χαλκιδική, ή αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, απλώς πάρε με τηλ.
 
καλημερα Νικο
κοιτα να δεις οι πιο ομορφοι νομοι της κρητης ειναι χανια και υστερα το λασιθι.
εγο που ειμαι γεννημα θρεμμα κρητικος την εχω γυρισει απο ακρη σε ακρη..
στα χανια υπαρχουν απειρες τοποθεσιες παραλιες που χρειαζεσαι ενα μηνα για να τα χαρεις.χαρακτηρηστικα αναφερω "μπαλος,γραμπουσα,φαλασαρνα ελαφονησι,παλαιοχωρα,γιαλισκαρι,κριος λουτρο,μαρμαρα,αγια ρουμελη,αγιος παυλος σουγια,σφακια,φραγκοκαστελο θερισσο,ψυχρο πιγαδι,φραγκοκαστελο
απλα χρειαζεσαι ορεξη για εξευρενηση..ενα φουσκωτο θα βοηθουσε..και αδειο στομαχι για να γευτεισ μυρωδιες και αφθονη ρακι..για οτιδηποτε θα χαρω να σε ενημερωσω.διαδρομεσ παραλιεσ εστιατορια

+1

Αν πας Χανια μην χάσεις επισης

-- Μπάλος
-- Γραμβούσα (με καικι)
-- Φαράγγι Σαμαριας
-- αν υπάρχει χρονος και διαθεση μια διμερη παραμονή στην Γαύδο θα σε μυήσει στο απόλυτο Γαλάζιο (εμπειρία που αρχιζει να ξεβάφει σιγά σιγά από τους εκατοντάδες ξενους που την κατακλύζουν)
 
απαραδεκτη η χαλκιδικη και ειδικα το 2 ποδι :BDGBGDB55:
 

Attachments

  • 09-01.jpg
    09-01.jpg
    103 KB · Views: 27
  • 09-04.jpg
    09-04.jpg
    136.6 KB · Views: 29
  • 11-02.jpg
    11-02.jpg
    97.2 KB · Views: 24
  • 15-02.jpg
    15-02.jpg
    99.5 KB · Views: 28
  • 18-04 koufo.jpg
    18-04 koufo.jpg
    184.3 KB · Views: 24
Last edited:
Πεθαίνει ο Σαλονικιός και πάει στον παράδεισο σαν καλός άνθρωπος που ήταν . Εκεί τον ξεναγούν στα απέραντα καταπράσινα λιβάδια , τις απίστευτές παραδεισένιες παραλίες , τους μαγικούς βοτανικούς κήπους κλπ κλπ. Εφόσον τα είδε όλα λέει . Πάρα πολύ ωραία όλα εδώ στον παράδεισο αλλά σαν τη Χαλκιδική πουθενά .

Πέρα από την πλάκα παραλίες σαν αυτέ που θα δεις στη Χαλκιδική και ιδιαίτερα στο δεύτερο πόδι δεν θα βρεις πουθενά στην Ελλάδα και όχι μόνο .
Έχω γυρίσει όλη την Κρήτη σε 12 μέρες , Όμορφη αλλά με όλα αυτά που άκουγα για παραλίες κλπ απογοητεύθηκα . Τελικά διαπίστωσα πώς όλα αυτά που είχα ακούσει για τις παραλίες της Κρήτης προέρχονταν από ανθρώπους που δεν είχαν πάει στη Χαλκιδική . ΠΧ πιο απάτη παραλία απ το φοινικόδασος δεν έχω δει .

Οι φωτο του Βλάση και των άλλων παιδιών στο θέμα αυτό είναι απλά ενδεικτικές μπροστά σε αυτό που θα συναντήσεις

Διάβασα παραπάνω τον φίλο μας το Tzimisce να λέει ότι η Χαλκιδική ΔΕΝ και μάλιστα κάνε και κάποια σύγκριση με τη Λούτσα Μήπως όμως έφταιγε κάτι άλλο η δεν πήγε εκεί που έπρεπε να πάει? Τι να πω . πιστεύω πώς δεν υπάρχει άνθρωπος που να πάει σ αυτά τα μέρη και να μην έχει να το λέει .
 
Ακτή Ελιάς, Αϊ Γιάννης, Λαγόμανδρα, Καλαμίτσι, Βουρβουρού, Πλατανίτσι, Αρμενιστής, Σάρτη, Καβουρότρυπες, Τριστινίκα (κρυμμένος παράδεισος), Νικήτη, Τορώνη και άλλα πόσα ξεχνάω, μόνο στο δεύτερο πόδι...
 
Είναι γνωστό ότι ότι υπάρχει στην Θεσσαλονίκη και κοντά σ αυτήν είναι το καλύτερο στον κόσμο.
Μάλιστα.
Καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα και όχι μόνο.
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
(Έχω πάει και πηγαίνω κάθε καλοκαίρι και περνάω καλά και μου αρέσει. Απλά καλό θα είναι να μην υπερβάλουμε)