Χαμηλός συγχρονισμός του adsl ύστερα από φορητότητα

sotiriadisc

Senior Member
23 February 2007
414
μικρο παραπανο απο την νεα μου συνδεση , ημουν στα 1.1μβ με την forthnet και τωρα ειμαι στο 1μβ με τον ΟΤΕ. Ειμαι λεει πανω σε vdsl (το οποιο ειναι καλυτερο απο το να ημουνα πανο σε dsl γραμμη) αλλα το μεγιστο που δινει για εμενα ειναι 1.5μβ στο κατεβασμα (400μ αποσταση). Στην πεθερα μου 2.4 κατεβαζει απο χτες (ασχετα που δεν κατεβαζει κανεις περα απο εμενα οταν ειμαι εκει). Ο κουμπαρος στον 1ο οροφο κατεβαζει με 18 και ειναι σε γραμμη απλη συνδεδεμενος παλι με ΟΤΕ..... το δωσαμε βλαβη μπας και γινει κατι

SNRN 6 vs SNRN 9 στον OTE, για αυτό και η διαφορά στην ταχύτητα. Έλεγξε εσωτερική καλωδίωση, βάλε το router στην κεντρική πρίζα μόνο του και δες συγχρονισμό. Εάν είναι χαμηλός τότε είναι καλωδιακή.

Last edited by a moderator:
Re: Χαμηλός συγχρονισμός του adsl ύστερα από φορητοτητα

Δεν νομίζω να σε έβαλε ο ΟΤΕ σε VDSL KV. Θα έπιανες ή κατευθείαν 24 ή 16 Mbps εάν σε έβαζαν σε χαμηλότερο προφίλ για τον θόρυβο. Δήλωσε καλωδιακή και θα το φτιάξουν εάν αλλάξουν ζεύγος. Φυσικά βέβαια η καλύτερη λύση είναι VDSL σύνδεση εφόσον το υποστηρίζει η περιοχή. Όχι τόσο για το download αλλά για το Upload.

μιλησα με το τεχνικο τμημα και το δηλωσαν σαν βλαβη και θα το δουνε , αυτο με το vdsl port μου το ειπε η κοπελα στην τεχνικη υποστηριξη , μου ειπε επισης οτι μπορουν να μου δωσουν vdsl με ελαχιστην ταχυτητα για την γραμη μου τα 25500kbps με μεγιστο τα 29000kbps . Ας δουμε εαν γινει κατι μετα τον ελεγχο εστω να ειμαι στο 1.1 - 1.2 που ειχα πριν στο κατεβασμα .. δεν ξερω και vdsl ποσο παραπανω θελει για συνδεση σε τιμη , 10 ευρω? τωρα πηρα το πακετο για 2 χρονια double play με 25,90 (εχει και 30 λεπτα στα κινητα)

Δυστυχώς δεν πρέπει να έχει εκπτωτικό VDSL. Οπότε θα σου πρότεινα να το κρατήσεις όπως είναι και να δεις εάν θα σε περάσει σε KV VDSL που θα συγχρονίσει σημαντικά παραπάνω η γραμμή. Το νούμερο που σου έδωσε από το support είναι με την παρούσα γραμμή η οποία μπορεί να έχει πρόβλημα και να εμφανίζει πολύ μεγάλο attenuation.

ευχαριστω για την συμβουλη θα μιλησω σημερα μαζι τους , χτες απο οτι ειδα εριξαν το SNR απο 8,χ σε 6,χ και χρονισε στα 10900kbps . Οποτε θα δοκιμασω παλι σημερα σε ολες τις πριζες να δω εαν αλλαζει κατι ... τωρα ειμαι οπως και με forthet σε ταχυτητα οποτε λιγο πολυ δεν με πειραζει, ευχαριστω και παλι