Χάνει την εικόνα σε 2'

αμα ειναι ετσι, με λιγα λογια δεν αξιζει η επισκευη... 320 την ειχα παρει....
με 50 ευρω παραπανω αγοραζω καινουργια τωρα....
τεσπα... θα περιμενω και τον μαστορα τι θα μου πει..... αν θελει τοσα οντως για την επισκευη παω για καινουργια.....

καλημερες παιδια,
επειδη εχω παρομοιο προβλημα ειπα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα.

λοιπον, εχω μια samsung, την LE22A457C1D και χθες το βραδυ ενω επαιζε κανονικα, ξαφνικα μαυριζει η οθονη. Ο ηχος ακουγεται κανονικα, οπως επισης μπορω να αλλαξω καναλια και γενικοτερα (εκτος της οθονης) η τηλεοραση λειτουργει.
Μολις την ανοιγω δειχνει κανονικα εικονα αλλα μετα απο 2-3 δευτερολεπτα πεταει μαυρη οθονη.

καμια ιδεα τι επαθε??? το πιο πιθανο να ειμαι εκτος εγγυησης και το κακο ειναι οτι εψαξα για την αποδειξη αλλα δεν την βρηκα ωστε να το τσεκαρω... νομιζω παντως την εχω πανω απο 2 χρονια...
θα την παω στον μαστορα αλλα ειπα να ακουσω και μια γνωμη παραπανω...

Emena pali moy vromaei inverter, Den kanoyn ta trofodotika tetoies zimies,
Nikos

τελικα χαλασε μια πλακετα πανω στο πανελ (ετσι μου ειπε ο μαστορας) και απο την samsung δεν δινουν μονο την πλακετα αλλα το αλλαζουν ολο μαζι.... τιμη συνολικα με αμοιβη του μαστορα: 110 ευρω....
νομιζω δεν αξιζει για επισκευη καθως με τα διπλασια αγοραζω καινουργια τηλεοραση....

καλο θα ηταν οι αγαπητοι συμμετεχοντες να εχουν πιο τεκμηριωμενες αποψεις για τα αναταλλακτικα και το σερβις των συσκευων ...οι εποχες ειναι δυσκολες και το να συμβουλευουμε καποιον να πεταξει μια τηλεοραση γιατι απλα χαλασε ενας ηλεκτρολυτικος πυκνωτης ειναι μαλλον λαθος ...

οσο για αυτον που ειπε οτι η τομσον δεν εχει ανταλλακτικα μπορω να σας πληροφορησω οτι υπαρχει μεχρι και η τελευταια βιδα και σε λογικες τιμες ...

( αυτο δεν σημαινει οτι η τομσον ειναι καλη τηλεοραση αλλα αυτο ειναι ασχετο μετο θεμα )