Ίσως να έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μου λέτε γιατί ενώ συνδέομαι με vga και στέλνω 1280Χ720 στον pj, όλα καλά, ενώ όταν στέλνω 1280Χ720 με hdmi (με dvi-hdmi adaptor) χάνω πληροφορία περιμετρικά της οθόνης;
Τελικά βρήκα έναν τρόπο, από το catalyst, με τα custom resolution, όπου ρυθμίζεις μετά την εικόνα.
Όμως ο κύριος λόγος που το έκανα αυτό ήταν γιατί ήλπιζα να φύγει μια θολούρα που έβλεπα σε συγκεκριμένα σημεία με το vga, διακριτά μόνο στα windows, όχι σε ταινία. Δυστυχώς παραμένουν και με την hdmi!
Αυτό που λες με το σήμα από την HDMI είναι θέμα του scaler του προβολέα σου. Από την είσοδο HDMI έχει ενεργοποιημένο overscan. Κοίταξε λίγο στα menu σου μήπως βρεις από που αλλάζει. Κάποιοι προβολείς είναι πιο ιδιότροποι και πρέπει να μπεις σε secret menu για να το αλλάξεις, ή δεν αλλάζουν με τίποτα.
Είσαι σίγουρος για το 10; Συνήθως πρέπει να βρίσκεται στο ελάχιστο, δηλαδή 0% ώστε να μην έχουμε overscan. Βέβαια, δεν είμαι σίγουρος πως χειρίζεται το θέμα ο Sanyo.
Στο μενού του Hitachi έχει κλίμακα 1-10. Ήταν στο 5. Άρχισα να την κατεβάζω και έχανε πληροφορία. Την ανέβαζα και έβλεπα περισσότερο. Τελικά την πήγα στο 10 (μέγιστο) όπου είμαι σχεδόν τέλεια, χάνω ελάχιστη πληροφορία.Τι να πω...