Χαρίζεται AIWA F250 cassete deck

ika

Supreme Member
20 September 2010
5,737
Αθήνα
http://www.vintagecassette.com/aiwa/ad_f250

Μετά από χρόνια αχρησίας, παίζει πολύ αργά τις κασσέτες. Αλλαξα όλους τους ιμάντες αλλά δεν διορθώθηκε. Το χαρίζω σε όποιον θέλει να ασχοληθεί, μήπως και το φτιάξει.

Ο πρωτος το παίρνει χερι-χερι από το σταθμό ΗΣΑΠ στα Πευκάκια ή στη Νεα Ιωνία.

φιλε με ενδιαφερει εμενα αλλα βρισκομαι στην πατρα. αν μπορεις να μου το στειλεις με κτελ η με ελτα. εννοειται οτι θα σου προκαταβαλλω τα εξοδα αποστολης.

φιλικα χρηστος

Καλημέρα, όπως σας απάντησα με pm στις 24/12/12, επιθυμία μου είναι να δωθεί χέρι-χέρι. Όταν βρώ κάποιον γνωστό που έρχεται προς τα εκεί με αυτοκίνητο θα σας το στείλω, αν δεν εχει φύγει μέχρι τότε. Για την περίπτωση αυτή, αν θέλετε στείλτε να υπάρχει ενα τηλεφωνο επικοινωνίας.

Last edited:
Αχχχχ αυτή η επαρχία!!!!

Καλύτερη από την Αθήνα είναι γενικά η ζωή στην Κέρκυρα, όπως και σε άλλες επαρχιακές πόλεις. Δυστυχώς η σύζυγος μου δεν συμφωνούσε να βρούμε μια επαρχιακή πόλη να μετακομίσουμε πριν 10 χρόνια που της το πρότεινα.

Last edited:
Ευχαριστω τον Ακη για το κασσετοφωνο! :grinning-smiley-043 νομιζω μπορει να κλεισει εδω.Θα ενημερωσω αν καταφερω και το επισκευασω.

Πέτρο καλή επιτυχία. Κρίμα που δεν βρήκα και το manual. Εδώ έχει κάτι που ίσως σε βοηθήσει.

Last edited: