pomolo Established Member 31 October 2006 248 Thessaloniki 8 February 2009 #21 εμαθα τουλαχιστον τι ειναι το random.org... _________________ :grandpa:
Stellios papa AVClub Fanatic 17 June 2006 11,400 Ελλαδα 8 February 2009 #22 εδω ειμαι ....:award: στα παιδια μου , την συζηγο μου στους φιλους μου ευχαριστω
G gargalakos Senior Member 14 July 2007 345 8 February 2009 #23 Stellios papa said: στα παιδια μου , την συζηγο μου στους φιλους μου ευχαριστω Click to expand...
Φρα.Πε. Supreme Member 17 June 2006 6,525 Ελευσίνα 8 February 2009 #24 Φτου δε σας πρόλαβα, next time!
stonecityboys AVClub Enthusiast 6 October 2008 867 Future World!!! 9 February 2009 #25 Καλες εκτυπωσεις... Χρυσοβαλαντης
Stellios papa AVClub Fanatic 17 June 2006 11,400 Ελλαδα 10 February 2009 #26 παρελαβα ! δεν εγκατεστησα ακομα ο εκτυπωτης καλωδια σε αριστη κατασταση με το αυθεντικο μελανι της HP σφραγισμενο στο κουτι του δεν εχω λογια ...
παρελαβα ! δεν εγκατεστησα ακομα ο εκτυπωτης καλωδια σε αριστη κατασταση με το αυθεντικο μελανι της HP σφραγισμενο στο κουτι του δεν εχω λογια ...
bisbikoulas Senior Member 3 December 2007 410 10 February 2009 #27 Re: Απάντηση: Χαρίζεται εκτυπωτής HP Laserjet 1200 Stellios papa said: παρελαβα ! δεν εγκατεστησα ακομα ο εκτυπωτης καλωδια σε αριστη κατασταση με το αυθεντικο μελανι της HP σφραγισμενο στο κουτι του δεν εχω λογια ... Click to expand... Χαίρομαι... Και όταν εγκατασταθεί θα δουλεύει μια χαρά (εκτός από την περίπτωση του χαρτιού φυσαρμόνικα που και που...) Προσοχή μόνο στην τοποθέτηση του μπροστινού tray χαρτιού το οποίο πρέπει να μπεί με γωνία / και μετά να κατέβει _
Re: Απάντηση: Χαρίζεται εκτυπωτής HP Laserjet 1200 Stellios papa said: παρελαβα ! δεν εγκατεστησα ακομα ο εκτυπωτης καλωδια σε αριστη κατασταση με το αυθεντικο μελανι της HP σφραγισμενο στο κουτι του δεν εχω λογια ... Click to expand... Χαίρομαι... Και όταν εγκατασταθεί θα δουλεύει μια χαρά (εκτός από την περίπτωση του χαρτιού φυσαρμόνικα που και που...) Προσοχή μόνο στην τοποθέτηση του μπροστινού tray χαρτιού το οποίο πρέπει να μπεί με γωνία / και μετά να κατέβει _
sakisxas Supreme Member 7 September 2006 5,384 C:\Greece\Komotini 11 February 2009 #28 Στέλιο καλορίζικος και καλές εκτυπώσεις... Συγχαρητήρια στο μέλος bisbikoulas για την κίνησή του αυτή...
Στέλιο καλορίζικος και καλές εκτυπώσεις... Συγχαρητήρια στο μέλος bisbikoulas για την κίνησή του αυτή...