Χαρίζεται παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου chicco

vaggt

AVClub Enthusiast
29 June 2006
955
Όπως λέει και ο τίτλος χαρίζεται αυτό http://www.americanas.com.br/produtos/manuais/2506197.pdf το καθισματάκι.
Είναι σε καλή κατάσταση παρά τα χρονάκια του και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλό πλύσιμο.
Παραλαβή από το σπίτι μου (Ίλιον) ή από άλλο σημείο που να με βολεύει, μετά από συνεννόηση.

Αν μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι βρεθούν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, θα γίνει κλήρωση.

ΥΓ. Επειδή οι εποχές που ζούμε δεν είναι και οι καλύτερες, θα ήθελα το καθισματάκι να καταλήξει σε κάποιον νέο γονέα (μπαμπά ή μαμά δεν έχει σημασία) που να το έχει πραγματικά ανάγκη.

Φιλικά

Βαγγέλης

Απάντηση: Re: Χαρίζεται παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου chicco

αχ..πρωτο ειναι και θα ναι και το τελευταιο !λεφτα......υπαρχουν

μη λες τέτοια λόγια!

κι εγώ νέος γονιός είμαι, τώρα έχουμε ένα μόνιμο red bull, μια σουπερμαντολίνη για να πάμε κόντρα σε κάθε αντιξοότητα!

έχουμε ένα καλό λόγο για να κάνουμε ό,τι καλύτερο!

Με το καλό φίλε (να είσαι μέσα όταν θα γεννάει η γυναίκα σου, μη κάνεις καμιά βλακεία και δεν είσαι)

Re: Απάντηση: Χαρίζεται παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου chicco

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα θα ήθελα να συμμετέχω και εγώ στην κλήρωση. (τα παιδιά είναι πολλά και διαφόρων ηλικιών,από 2 έως 11 ετών:smile:)
Ευχαριστώ.

Για τα νεογεννητα δεν κανει το καθισματακι ειναι για 18 κιλα και πανω

Το καθισματάκι είναι μέχρι 18 κιλά, είναι για την ακρίβεια κατηγορίας 0+ (0-13 κιλά) και κατηγορίας 1 (9-18 κιλά) (manual σελίδα 47)

Καλά για 0 είναι λίγο τραβηγμένο, αλλά από 2 μηνών και πάνω είναι μια χαρά, έτσι και αλλιώς οι βόλτες που κάνουν μέχρι τότε, είναι νομίζω πολύ περιορισμένες και μόνο οι τελείως αναγκαίες.

Last edited:
και γω θα ηθελα να συμμετασχω....ο αδελφος μου εχει ενα παιδακι 11 μηνων και περιμενει και δευτερο οπου να'ναι (ήταν βιαστικος...χεχε!) και σε λιγους μηνες και η αδελφη μου επισης!
Οντως...αν κρινω απο το πρωτο μου ανηψι...τα πιτσιρικια ειναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Απάντηση: Re: Χαρίζεται παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου chicco

Λοιπόν μετά από κλήρωση, με τον παραδοσιακό τρόπο, (με χαρτάκια ντε) και την επιλογή που έκανε η μεγάλη μου κόρη μια και δικό της είναι το καθισματάκι κατά μια έννοια ο τυχερός είναι.........

ο soulkeeper. Συγχαρητήρια από μένα και ας μου στείλει pm για το πως θα γίνει η παραλαβή.

Εύχομαι στον κ. Βογιατζή η ώρα η καλή, καθώς και σε όλους που ενδιαφέρθηκαν να χαίρονται τα παιδιά τους, να έχουν όλα υγεία και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

Φιλικά

Βαγγέλης

Re: Απάντηση: Re: Χαρίζεται παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου chicco

Βαγγελη σε ευχαριστουμε πολυ για την προσφορα σου!! Ειλικρινα!!
Να χαιρεσαι και εσυ και ολοι τα παιδακια τους!!

ΥΓ δεν ξερω πως τα καταφερα και εκανα rotate...τεσπα..

Attachments

• DSC_7578.jpg
    DSC_7578.jpg
    43.1 KB · Views: 49
Last edited: