Χαριζεται παλιό hardware υπολογιστών + 2 ψύκτρες 775

lykman

Supreme Member
29 June 2006
5,798
Aθήνα
Δίνονται όπως είναι αυτά της φωτογραφίας... είναι παλιά μηχανάκια, από όσο θυμάμαι δούλευαν (τουλάχιστον, κάποια χρόνια πριν :tongue: )

Από όσο είδα είναι από Αthlon XP (αυτό μπροστά), μπόλικοι pentiums / celerons από 433 έως ~1GHz... Μέχρι και ένας "συλλεκτικός" ΑΜD K6!!! :ADFADF1:
Υπάρχουν διάφορες μνήμες, 3 κουτιά με ΑΤΧ τροφοδοτικά, καμιά 10αριά δίσκοι IDE, κάρτες όλων των ειδών (δικτύου, modems κλπ). Επίσης, 2x256MB SODIMM...

Αν -λέμε αν- κάποιος θέλει να έφτιαχνε 2-3 συστήματα για κανά linux, λογικά θα τον καλύψουν πλήρως, το athlon XP λογικά κάνει και για παραπάνω πράγματα.

Οτι απέμεινε από ένα acer λάπτοπ που είχε "στενή" επαφή με το πάτωμα (Μ/Β, πληκτρολόγιο, touchpad, ... δεν θυμάμαι δυστυχώς μοντέλο, αλλά ήταν ένα από τα πολύ εμπορικά της).

Τέλος, χαρίζονται δύο ψύκτρες από 775 socket (λογικά από core2duo 6420 & 8200), η μία είναι εντελώς αχρησιμοποίητη και εχει μέχρι και το μαμίσιο υλικό (σαν πάστα) τοποθέτησης.

υγ. δυστυχώς δεν έχω χρόνο να τα τεστάρω, οπότε μην μου το ζητάτε...
υγ2 θα προτιμούσα να τα πάρει όλα ένας... μου είναι πολύ δύσκολο ένας να θέλει μια μνήμη, ένας άλλος να θέλει ένα cpu και πάει λέγοντας... (εξαίρεση οι δύο 775 ψήκτρες)
υγ3 παραλαβή από σπίτι μου ή από την εργασία μου... μην ζητάτε αποστολές με ΕΛΤΑ, ΚΤΕΛ κλπ... (ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν κάποιος είναι επαρχία και ενδιαφέρεται, και δεν έχει τρόπο να περάσει...)
υγ4 ααααααααααν, λέμε αν, έχει κάποιος αντίστοιχα για χάρισμα κανέναν pentium mobile 2.13 ή 2.26... θα ήθελα να αναστήσω ένα άλλο ψοφιμάκι...
υγ5. οτιδήποτε άλλο θελήσετε, με ΡΜ!!!!!

Attachments

• oldhw.jpg
    oldhw.jpg
    180.2 KB · Views: 380
Μπράβο για την κίνηση σου!!!

Θα ήθελα την μια 775 ψύκτρα και πρέπει να έχω και κάπου ένα intel mobile 2.13.
Θα κοιτάξω και θα σου πω.
Τι περιοχή είσαι?

Απάντηση: Re: Χαριζεται παλιό hardware υπολογιστών + 2 ψύκτρες 775

Μπράβο για την κίνηση σου!!!

Θα ήθελα την μια 775 ψύκτρα και πρέπει να έχω και κάπου ένα intel mobile 2.13.
Θα κοιτάξω και θα σου πω.
Τι περιοχή είσαι?

Καλημέρα!!!
ΟΚ από ότι βλέπω καλά πάμε, από ότι φαίνεται υπάρχει ενδιαφέρον...

Περιμένω και από τα προηγούμενα παιδιά που έστειλαν ΡΜ να συνεννοηθούμε, αλλά πιστεύω ότι αφού μιλάμε για μπόλικα πράγματα, μια ψήκτρα 775 θα μείνει και για σένα.

υγ. ψάχνω για κάποιον από τους Intel Pentium M 770 ή 780... τους μονοπύρηνους (όχι τους μετέπειτα core).

είμαι όρια Βύρωνα/Παγκράτι, ή Κάτω Πετράλωνα τις εργάσιμες ώρες...

Ναι για αυτούς λέω και εγώ..Εγω ειμαι Νεα Φιλαδέλφεια.. Θα σου πω όταν δω το απόγευμα ποιος είναι

Λοιπόν για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος... (τα αναφέρω με ίδια σειρά που έγιναν οι επικοινωνίες):

terryman: κουτί + τροφοδοτικό + ίσως κάποια έξτραδάκια.

sakis: όλο το υπόλοιπο hardware + μία ψήκτρα 775

Billkaza: μια ψήκτρα 775

Δεν πρόλαβα να κοιτάξω χθες επειδή γύρισα πολύ αργά και έπρεπε να πάω αποθήκη..
Για να είμαι ειλικρινής όμως επειδή λόγο απόστασης αποσύρω το ενδιαφέρον για την ψήκτρα γιατί δεν συμφέρει με τα μεταφορικά.
Αν σε ενδιαφέρει όμως ο cpu μπορείς να έρθεις όποτε θες να παραλάβεις(αφού βεβαιωθώ ότι τον έχω σίγουρα).

Απάντηση: Re: Χαριζεται παλιό hardware υπολογιστών + 2 ψύκτρες 775

Δεν πρόλαβα να κοιτάξω χθες επειδή γύρισα πολύ αργά και έπρεπε να πάω αποθήκη..
Για να είμαι ειλικρινής όμως επειδή λόγο απόστασης αποσύρω το ενδιαφέρον για την ψήκτρα γιατί δεν συμφέρει με τα μεταφορικά.
Αν σε ενδιαφέρει όμως ο cpu μπορείς να έρθεις όποτε θες να παραλάβεις(αφού βεβαιωθώ ότι τον έχω σίγουρα).

Οκ.... Ναι με ενδιαφέρει, όποτε μπορέσεις δες και πες μου... Αν ανεβω εγώ τελικά, θα σου φέρω και την ψήκτρα...

Να ευχαριστήσω για το HW και να ευχαριστήσω που τα έφερες κι' όλας Στέργιε.
Να είσαι πάντα καλά...

Άκυρο το προηγούμενο, λάθος όνομα!

Να ευχαριστήσω για το HW και να ευχαριστήσω που τα έφερες κι' όλας Λυκούργο!
Να είσαι πάντα καλά...

@sakis: παρακαλώ! ελπίζω να βρεις τίποτα χρήσιμα πραγματάκια...

@Dalanik: αυτά βρε συ τα χρησιμοποιώ ακόμα στο XPENologized ATOM και στο D201GLY2 της κρεβατοκάμαρας... :ernaehrung004:

A είσαι και εσύ του σύγχρονου ρεπερτότιου βλέπω :grinning-smiley-043

μαζί θα πάμε σε ddr3 σε 5-6 χρόνια! :BDGBGDB55:

(μπράβο για την μοιρασιά αδερφέ!)