Χαρίζεται PopCornHour A100

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Χαρίζεται το PCH-A100. Υπάρχει και το τηλεχειριστήριο και ίσως κάπου έχω και το κουτί του.

Περιοχή Πάτρας.

εαν θελεις μπορω να σου στειλω μια διε/νση που μενουν κατι παιδακια η καποιου ιδρυματος να πιασει σιγουρα τοπο .

απο μενα :SFGSFGSF: για την κινηση ...

@makies1973:
Δε ξέρω τι χρήση μπορεί να είχε σε κάποιο ίδρυμα. Ένα NMT θέλει κάποιες γνώσεις για να το δουλέψεις, δίσκο IDE να του βάλεις μέσα δύσκολο να βρεις κτλ.

Προτεραιότητα θα έχουν άτομα που είναι στην περιοχή της Πάτρας και μπορούν να τα παραλάβουν. Και φυσικά να τα χρειάζονται, δε θέλω να τα πάρουν για να τα πουλήσουν ή κάτι τέτοιο.

Αν γινεται υπολογισε με γιατι το mk1 που εχω εχει αρχισει να κανει νερα....
Ειμαι απο Βόλο Αλλά μπορω να στειλω κουριερ να το παραλαβει απο οπου σε βολευει και οτι ωρα σε βολευει!!!

Καλημέρα και Χρόνια πολλά και από εμένα.
Με ενδιαφέρει εαν και μένω Αθήνα μπορούμε να το κανονίσουμε να έλθει κούριερ να το πάρει.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά και απο μενα.
Αν είναι εφικτό να στείλω κούριερ να το παραλάβει,υπολόγισέ με.
Συγχαρητήρια παντως γι αυτή σου την κίνηση.

Το PCH-A100 έχει κρατηθεί για μέλος του φόρουμ που βρίσκεται στην Πάτρα. Αν δε το πάρει ως το τέλος του 2012 ή δε βρεθεί άλλος από Πάτρα, τότε από νέο έτος θα δω και περιπτώσεις για αποστολή εκτός Πάτρας. Ομολογώ πως δε περίμενα τόσο ενδιαφέρον!

Βρήκα και έναν δίσκο 80GB IDE οπότε θα δοθεί και αυτός μαζί.

καλημερα χρονια πολλα
καλη χρονια να εχουμε
αν δεν το εχεις δωσει με ενδιαφερει και εμενα
δεν ειμαι πατρα αλλα εχω φιλαρακι που μπορουμε
να κανονισουμε να βρεθειτε και να μου το στειλει
εκεινος να μην σε βαζω σε κοπο
ευχαριστω

Καλη Χρονια φιλε μου.Αν δεν εχει δωθει ακομα,υπολογισε και μενα για κληρωση.Μπραβο σου!!!

Καλησπερα και συγχαρητηρια για την κινηση σου..

Ενδιαφερομαι κι εγω αν δεν εχει δωθει ακομα..

Καλησπέρα, Καλή Χρονοά να έχουμε! Άν δεν έχει δωθεί και γίνει κλήρωση, θέλω να δηλώσω και εγώ με την σειρά μου συμμετοχή.

Καλησπερα,

Καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα και γώ να παρω μερος στην κλήρωση.

Ευχαριστω