Χαρίζεται σκύλος

Status
Not open for further replies.

akirav

AVClub Enthusiast
7 August 2008
755
Είναι 3 ετών, με όλα τα εμβόλια και στειρωμένος.
(Είναι και ράτσας ο τύπος).
Το κακό είναι ότι δεν έχει πια σπίτι και αν δεν βρεθεί σύντομα, τον πάνε για ευθανασία...
Από Θεσσαλονίκη (φυσικά Παοκτσής).
Πμ για επικοινωνία.

Re: Χαρίζεται γάτος

Σίγουρα θα βρεθεί...
Είμαι στην Αθήνα και έχω ήδη μια γάτα στο σπίτι που μάλλον δεν θα τον θέλει...
Βάλε τις φωτογραφίες σε όποιο φορουμ μπορείς. Ειδικά (κακώς βέβαια) το "ράτσας" θα βοηθήσει...

Απάντηση: Χαρίζεται γάτος

Για πιο λογω ευθανασια ειναι κριμα ειδικα για τετοιο πλασμα.Εχω ηδη 2 γατες καποιος 8α βρεθει δε γινεται.

Όχι ευθανασία. Αμαρτία απ το Θεό θα είναι. Εγώ έχω ήδη έναν κεραμιδόγατο και θα ζηλέψει σίγουρα. Οπωσδήποτε όμως θα βρεθεί κάποιος μέσα σε ολόκληρη Θεσσαλονίκη για αυτό το πλασματάκι. Βάλε όπου μπορείς την ανακοίνωση και ρώτα και γνωστούς. Αν κρίνω απ τη φωτογραφία, πρέπει να είναι σε κτηνιατρείο, οπότε ρώτα και τον/την κτηνίατρο που σίγουρα έρχεται σε επαφή με πολλούς ζωόφιλους. Θα ρωτήσω κι εγώ το δικό μου.

Μην βιαστεις να τον ´´καθαρισεις´´, σιγουρα καποιος φιλοζωος θα βρεθει να τον παρει.

Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για ευθανασία....
Μακάρι να μπορούσα να τον πάρω, είναι κούκλος.
Μπες και στο mycat και βάλε αγγελία.

Εσύ θα ανοίξεις ζωολογικό κήπο στο τέλος!!!

Θα ρωτήσω και εγώ μήπως ψάχνει κανένας. Βόλο πάει? Ήθελε μια θεία μου πριν απο λίγο καιρό γιατί πέθανε η δικιά της απο βαθειά γερατειά...

Με το συμπάθειο ρε παιδιά... Αλλά πως ξεστομίζετε τέτοιες λέξεις? Ευθανασία??? Πιθανό να μην ήταν δικός σου ο γατούλης και πολύ περισσότερο η ποταπή αυτή σκέψη, αλλά δεν είναι λύση αυτή ρε γαμώτο....
Ειλικρινά θα τον ήθελα, αλλά δεν γίνεται. Οι 4 σκύλοι που κυβερνούν το πατρικό μου δεν δέχονται άλλο γατο-μέλος στην οικογένεια, από τα ήδη υπάρχοντα 10..!!! Και στον Πειραιά, στην γκαρσονιέρα που μένω, δεν υπάρχει καθόλου -δυστυχώς- η δυνατότητα να φιλοξενήσω κατοικίδιο.

Last edited:

Εγω παντως θα τον ηθελα!! Αλλα πως μπορει να ρθει Ζακυνθο??

Οσοι ενδιαφερονται,
μπορουν να καλεσουν 6942 919 764 , Δημητρης
για περισσοτερες πληροφοριες.

Δεν γνωριζω παντως αν μπορει να ταξιδεψει...
Ενα τηλεφωνο στον κ.Δημητρη και θα λυθουν ολες οι αποριες.

Τελικα μας προεκυψε ΓΑΤΑ κι οχι γατος...
Σορρυ παιδια,
κι εγω τωρα το εμαθα.

Last edited:

Οσοι παρετε τηλ,
το γατι φιλοξενειται τωρα απο τον Δημητρη που γραφω παραπανω.
ΔΕΝ θα το παει για ευθανασια.
Μην τον ενοχλειτε νομιζοντας οτι φταιει αυτος...

Σορυ για το αγριο υφος,
αλλα πηρε καποιος τηλ τον Δημητρη (που γραφω πιο πριν) και τον πλακωσε στα μπινελικια γιατι "θα πηγαινε τη γατα για ευθανασια"...

Με όλο το σεβασμό, την ευθύνη την φέρεις εσύ που ξεκινάς το νήμα με την λογική ή τον παίρνει κάποιος ή τον σκοτώνουμε.
Εμένα μου ακούστηκε πολύ εκβιαστικό και παράλογο όπως υποθέτω και σε κάποιους ακόμη.

Αν η διαχείρηση θεωρεί ότι το μήνυμα μου παραβαίνει κάποιο κανόνα ή είναι εκτός θέματος, παρακαλώ ας το διαγράψει.

Εγω παντως εχω κολλησει με αυτο το γατο(γατα)!!! μακαρι να υπαρχει καποιος τροπος να τον παρω στη Ζακυνθο

Με όλο το σεβασμό, την ευθύνη την φέρεις εσύ που ξεκινάς το νήμα με την λογική ή τον παίρνει κάποιος ή τον σκοτώνουμε.
Εμένα μου ακούστηκε πολύ εκβιαστικό και παράλογο όπως υποθέτω και σε κάποιους ακόμη.

Αν η διαχείρηση θεωρεί ότι το μήνυμα μου παραβαίνει κάποιο κανόνα ή είναι εκτός θέματος, παρακαλώ ας το διαγράψει.
Απλα εγραψα τι γινεται.
Δεν ειμαι εγω ο υπευθυνος και μεταφερω αυτα που μου ειπαν.

Δεν εχω κανενα (μα κανενα) προβλημα να αποσυρω την αγγελια.
Την εχω βαλει και σε αλλα 3 φορουμ.
Χαιρετω.

Οχι ευθανασια ο καημενος. Καποιος θα τον παρει. Εχω 2 ντομπερμαν στο σπιτι και 4 γατες στη δουλεια, θα ρωτησω και εγω αν καποιος τον θελει

Status
Not open for further replies.