Χαρίζεται το περιοδικό Ηχος test 2010

analyze_it

AVClub Addicted Member
15 July 2008
1,798
... αγορασμένο πριν από μερικές μέρες στην τιμή των 8 ευρώ, το χαρίζω επειδή μπορεί (?) να φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλο......

αν δεν το θέλει κάποιος φίλος από εδώ, ακόμα και "τσάμπα" (καθόλου περίεργο) τότε θα πεταχτεί σε κάδο ανακύκλωσης...

.......

Last edited:
περιοχή φίλε analyze it?

το στέλνω σε όλη την Ελλάδα ταχυδρομικά (με τα έξοδα αποστολής δικά μου)

:creep:

Υ.Γ 1.δεν περίμενα να υπάρξει ενδιαφέρον, είναι αλήθεια.... :hmmmm:

Υ.Γ 2. .....μήπως κάνεις μετακόμιση και θέλεις να τυλίξεις με αυτό τίποτα πορσελάνες? (για τύλιγμα εύθραυστων αντικειμένων είναι ότι πρέπει)

...νομίζω μπορεί να κλείσει στον φίλο ZXCV (περιμένω στοιχεία αποστολής με πμ)

Αν δεν το δώσεις στον φίλο το θέλω εγώ (μου ξέφυγε το συγκεκριμένο). Με την προυπόθεση να μου το παραδώσεις προσωπικά.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Χαρίζεται το περιοδικό Ηχος test 2010

Αν δεν το δώσεις στον φίλο το θέλω εγώ (μου ξέφυγε το συγκεκριμένο). Με την προυπόθεση να μου το παραδώσεις προσωπικά.:ernaehrung004:

Έγινε ! (αν δεν έχω απάντηση ως αύριο από τον ZX θα τα πούμε από κοντά Βασίλη- θα φέρω και έναν ενισχυτή και μερικά cds- btw άκουσα πριν λίγες μέρες τα Orera σε σπίτι φίλου και έπαιζαν εξαιρετικά, είναι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά τους...) :popcorn:

Sorry για την εξαφάνιση, δεν είχα πρόσβαση στο internet για μέρες...
Ευχαρίστως το παραχωρώ στον φίλο mr.rebelos, που τελικά μπορεί να του φανεί και περισσότερο χρήσιμο!(λόγω λιγοστού δικού μου ελεύθερου χρόνου) -bye-

Τέλεια ! Θα επικοινωνήσουμε με τον mr_rebelos για να τα πούμε από κοντά

Υ.Γ ούτε εκείνου θα του φανεί χρήσιμο το περιοδικό, μάλλον το θέλει για τη συλλογή του.... -bye-