Χαρίζεται TV 25' SONY

Xmoran

AVClub Enthusiast
7 February 2011
1,118
Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Χαρίζεται τηλεόραση Sony 25' μοντέλο KV 25FX20D. Το μοντέλο είναι φυσικά CRT, με λυχνία TRINITRON, αρκετά παλιό αλλά σε άψογη οπτική κατάσταση και παίζει ακόμα πολύ ικανοποιητικά με άριστα χρώματα. Υπάρχει και το τηλεκοντρόλ της σε άψογη κατάσταση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι παρατηρούνται μερικές αχνές πράσινες οριζόντιες γραμμές σε σκοτεινά πλάνα αλλά όχι σε όλα τα κανάλια (!!). Δεν ξέρω τι βλάβη είναι αυτή, αν παίρνει επισκευή και πόσο κοστίζει.
Παραλαβή για όποιον ενδιαφέρεται από το σπίτι μου στην Ν. Σμύρνη (Αθήνα)

DSCN2674_b_zps4dce42dc.jpg

DSCN2672_zps57d9895b.jpg

DSCN2676_2_zps46bd2a0f.jpg

Αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν θα γίνει φυσικά κλήρωση...

Δηλώνω ενδιαφέρον για την ανιψιά μου. Κοιτάω να δω αν μπορέσω να κανονίσω για την μεταφορά καθώς δικό μου μεταφορικό δεν έχω.
Αν τελικά δεν καταφέρω να βρω κάποιον τρόπο να την παραλάβω, θα ενημερώσω ώστε να αποδεσμεύσω το ενδιαφέρον μου και να την πάρει κάποιος άλλος.

Ευχαριστώ.

Επειδή έχουν δηλώσει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής 2 μέλη (του sakis.com συμπεριλαμβανομένου) θα περιμένω μέχρι την Κυριακή 22/12ου .
Μέχρι τότε αν δεν έχει δηλώσει άλλος ενδιαφέρον θα γίνει κλήρωση μεταξύ των 2 εκτός και ο sakis.com αποδεσμεύσει το ενδιαφέρον του...

ΥΓ. Σάκη μακάρι να μπορούσα εγώ να στην μεταφέρω (εντός Αθήνας ) αλλά δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπορώ. Γι' αυτό λέω παραλαβή από το σπίτι μου. Ελπίζω στην κατανόηση σας...

Συγχαρητηρια για την κινηση σου :SFGSFGSF:

Με ενδιαφερει και μενα αν ειναι ακομα διαθεσιμη

Η κλήρωση θα γίνει αύριο (Κυριακή) το βράδυ. Dead line για δήλωση ενδιαφέροντος μέχρι αύριο 19.00

Σ' αυτή συμμετέχουν (μέχρι στιγμής) :

1. Sakis.com
2. Chrisevo
3. PPZ_01
4. joanast

Συγχαρητηρια για την κινηση σου !
με ενδιαφερει και μενα για ενα ζευγαρι παππουδων που βλεπουν απο μια χαλασμενη 14' απο τα 5 μετρα ...
εννοειται οτι αν γινεται να μπω στην κληρωση ...

Φυσικά και μπαίνεις στην κλήρωση Μάκη. Και η κίνηση μου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :smile:

1. Sakis.com
2. Chrisevo
3. PPZ_01
4. joanast
5. makis 1973

Η ώρα της κλήρωσης ήρθε και οι ενδιαφερόμενοι μπήκαν στην κληρωτίδα :

Snap2013-12-22at192938_zps44ff781f.jpg

Και ο νικητής είναι ο...

Snap2013-12-22at193011_zpse8b67d6d.jpg

Συγχαρητήρια στον maki 1073 και τυχεροί οι παππούδες, είθε να την χαρούν

Μάκη θα επικοινωνήσουμε με p.m

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά για όλους !

Χάρη , ευχαριστώ παρά πολύ και σου εύχομαι μέρες που είναι να έχεις ότι σου λείπει σε εσένα και την οικογένεια σου με υγεία και ευτυχία !
Νομίζω ότι θα κάνεις το καλύτερο δώρο στους παππούδες μέρες που είναι !
Να σαι πάντα καλά !

Η τηλεόραση παραλήφθηκε από τον Μάκη και ελπίζω να την έχουν ήδη οι παππούδες στην διάθεση τους και να βλέπουν καλύτερα από πριν....

Χρόνια πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά !

Ευχαριστώ και παρακαλώ να κλείσει :smile: