Χαρίζονται 6 λυκοσκυλάκια

kostas k

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,983
Μελίσσια
Χαριζονται 6 λυκάκια, πανεμορφα, ζωηρά, εκπληκτικά. Ολα αρσενικά!
Επισυνάπτεται και photo του μεγαλύτερου αδελφου για να δείτε την εξέλιξη των κουταβιών.

Επικοινωνήστε στο

6944-738524
6932-219465

Κα & Κος ΜΑΥΡΟΥ

Μήνυμα προς την διαχείρηση:
Μιας και δεν πωλούνται δεν άνοιξα το post στις μικρές αγγελίες. Παρόλα αυτά αν το σκέφτηκα λάθος σόρρυ μεν, αλλάξτε του κατηγορία δε.

Attachments

• brother.jpg
    brother.jpg
    5.9 KB · Views: 78
  • puppy1.jpg
    puppy1.jpg
    4.6 KB · Views: 49
  • puppy2.jpg
    puppy2.jpg
    6.1 KB · Views: 40
  • puppy3.jpg
    puppy3.jpg
    4.7 KB · Views: 42
  • puppy4.jpg
    puppy4.jpg
    6.4 KB · Views: 42
Καλυτερα να μην χαριζοντουσαν.
Δυστυχως - συνηθως - οποιου του χαριζουνε κατι δεν το σεβεται/αγαπαει κατι σε σχεση με το να το αγοραζε.....

Μακάρι να'χα το χρόνο να φρόντιζα κανένα απ' αυτά. Είναι απίθανα!

Kοίτα να δεις!!! Για 2 μέρες δε μπορώ...
2 μέρες απουσίασα από το forum γιατί μόλις πήρα ένα λυκάκι 2 μηνών και μου "τρώει" όλο το χρόνο...
Για όποιον ενδιαφέρεται είναι τα καλύτερα και πιο έξυπνα σκυλιά. Ακόμα και σε διαμέρισμα αν είστε διατεθιμένοι να τα βγάζετε μεγάλη βόλτα μην τα φοβάστε...

καλιτερα να μην.....τα ζευγαρωνε....:mad:

αλλα εστω και ετσι....κανε μια προσπαθεια και εδω μηπως καταφερεις κατι...

www.dogforum.gr

Δυστυχως - συνηθως - οποιου του χαριζουνε κατι δεν το σεβεται/αγαπαει κατι σε σχεση με το να το αγοραζε.....

Δεν είναι πάντα έτσι. Προσωπικά το σκυλάκι μου , μου το έκανε δώρο η γιαγιά μου η οποία το αγόρασε απο πανηγύρι 5 ευρώ.

Γνωρίζω άνθρωπο που πέταξε στο δρόμο σκυλί το οποίο αγόρασε 1700 ευρώ και το κράτησε 1 μήνα.
Το θέμα δεν είναι να λυπηθείς τα χρήματα αν έδωσες, αλλά να σκεφτείς το πόσο θα υποφέρει το έρμο το ζωάκι.

Και το σκυλί μου δεν είναι αυτό της φωτογραφίας.... όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν.

Last edited:
210-6020202

Aυτο Κωστα ειναι το τηλεφωνο της φιλοζωικης που βρισκεται στην εξοδο Κ9 της αττικης οδου.
Παρτους τηλεφωνο αν μπορουνε θα σε βοηθησουν να βρεις "γονεις" για τα κουταβια σου.
και να στειρωνομαστε σιγα σιγα ετσι???