Χαρίζονται χαριτωμένα κουταβάκια και γατάκια...

Status
Not open for further replies.

Stephania Gk.

AVClub Addicted Member
23 April 2008
2,381

-bye-

Χαριτωμένα Αδέσποτα Σκυλάκια και Γατάκια αναζητούν

Στοργή, Φροντίδα, Χάιδι

κι ένα Σπιτικό γεμάτο Θαλπωρή και Αγάπη.....!!!

:BDGBGDB55:

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου...

Στεφανία Γκίνη

ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΕΛΗ
Ζ Η Τ Ο Υ Ν Σ Π Ι Τ Ι

Τον Μίκη + την Μίνυ, 3 μηνών σήμερα, έσωσε από τα σκουπίδια μια αδέσποτη σκυλίτσα που άκουσε τα κλάματα τους ανάμεσα στις σκουπιδοσακούλες. Τα έβγαλε με το στόμα της, ένα-ένα τα άφηνε να κοιμούνται ακουμπισμένα στην κοιλίτσα της + τα προστάτευε.
Ο Μίκη + η Μίνυ είχαν τη σκυλίτσα αυτή για μητέρα τους!! Μα τώρα που αυτή χάθηκε στις φλόγες στην μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη, έμειναν πάλι ορφανά + εντελώς απροστάτευτα.
Αν μένετε εντός Αττικής, έχετε χώρο στην καρδιά σας κι ένα καλαθάκι στο σπίτι σας, δώστε τους μία ευκαιρία. Είναι πολύ τρυφερά + κοινωνικά με ανθρώπους + σκυλιά. Ψάχνουν σπίτι μαζί.
Τηλεφωνήστε στο 6973024266.

mail

Ο BORIS ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΣ. ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ , ΚΑΛΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ - ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ . . . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΟRIS ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ 6973024266

Last edited by a moderator:
ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 3.9. ΣΤΑ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ . ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ, ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.

ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ .

mail

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 3.9. ΣΤΑ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ . ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ, ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.

ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ .

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
THΛ 6973024266

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
THΛ 6973024266

Subject: ΑΓΓΕΛΙΑ LADY

mail

H LADY EINAI ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ (COLLEY / ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΜΙΞ) ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΤΟΥΣ, ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ.
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΡΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΛ ΣΤΟ 6973024266

Κάτι ωραίο που βρήκα στο internet...

Αν μπορουσα να σου μιλησω......

Αν μπορούσα να σου μιλήσω,θα σου έλεγα πως:

1)Η ζωή μου θα διαρκέσει 10-15 χρόνια.Κάθε αποχωρισμός και εγκατάλειψη με πληγώνει.Παρακαλώ σκέψου ΠΡΙΝ με αποκτήσεις.

2)Δώσε μου χρόνο να καταλάβω τι θέλεις απο μένα.Βρές μου ένα δάσκαλο να μου μάθει την γλώσσα σου.

3)Έχε μου εμπιστοσύνη.Είναι σημαντικό για να γίνω ευτυχισμένος.

4)Μην θυμώνεις μαζί μου και μην με κλείνεις έξω για τιμωρία.Εσύ έχεις την δουλειά σου,την διασκέδασή σου και τους φίλους σου.Εγώ έχω μόνο ΕΣΕΝΑ.

5)Μίλα μου μερικές φορές.Ακόμα και αν δεν καταλαβαίνω τις λέξεις σου,καταλαβαίνω την φωνή σου.

6)Θυμήσου οτι ποτέ δεν ξεχνώ πως μου συμπεριφέρεσαι.

7)Παρακαλώ μη με κτυπάς.Εγω δεν μπορώ να κτυπήσω αλλά μπορώ να δαγκώσω και να μαδήσω και σου ορκίζομαι δεν θέλω να το κάνω αυτό.

8)Πρίν μου βάλεις τις φωνές γιατί δεν συνεργάζομαι ή τεμπελιάζω ή είμαι "ξεροκέφαλο"αναρωτήσου μήπως κάτι με ενοχλεί.Ίσως να μην τρώω το σωστό φαγητό,να κάνει πολύ κρύο ή ζέστη ή η καρδιά μου να είναι αδύναμη και γερασμένη.

9)Φρόντισέ με όταν γεράσω.Και εσύ θα γεράσεις κάποια μέρα και θα χρειαστείς αγάπη και φροντίδα.

10)Να είσαι μαζί μου στο τελευταίο μου δύσκολο ταξίδι.ΠΟΤΕ μην πείς "δεν μπορώ να παρακολουθήσω ή ας γίνει όταν λείπω.Μείνε δίπλα μου μέχρι την στερνή μου πνοή.Τα πάντα είναι ευκολότερα για μένα όταν ΕΣΥ είσαι δίπλα μου και μου κρατάς το πόδι ή μου χαϊδεύεις το κεφάλι.

Να θυμάσαι ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

Υπογραφή
Το σκυλί σου.

--------------------------------------------
Υ.Γ
Αγαπητοί φίλοι αυτό το βρήκα σε κάποιο site και θεώρησα σωστό οτι πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας.Πέρα απ´αυτό όμως πρέπει να μας γίνει βίωμα οτι τους "φίλους" μας πρέπει να τα αγαπάμε με τα "ελαττώματά τους και όχι να τα ΠΑΡΑΤΑΜΕ σε κάποιο βουνό όπως κάνουν πολλοί "κυνηγοί".Κώστας.

Κάτι ωραίο που βρήκα στο internet...

Αν μπορουσα να σου μιλησω......

Αν μπορούσα να σου μιλήσω,θα σου έλεγα πως:

1)Η ζωή μου θα διαρκέσει 10-15 χρόνια.Κάθε αποχωρισμός και εγκατάλειψη με πληγώνει.Παρακαλώ σκέψου ΠΡΙΝ με αποκτήσεις.

2)Δώσε μου χρόνο να καταλάβω τι θέλεις απο μένα.Βρές μου ένα δάσκαλο να μου μάθει την γλώσσα σου. Το σωστό είναι "βρες εσύ αφεντικό έναν δάσκαλο για να μάθεις πως θα μου συμπεριφέρεσαι !!!"

3)Έχε μου εμπιστοσύνη.Είναι σημαντικό για να γίνω ευτυχισμένος.

4)Μην θυμώνεις μαζί μου και μην με κλείνεις έξω για τιμωρία.Εσύ έχεις την δουλειά σου,την διασκέδασή σου και τους φίλους σου.Εγώ έχω μόνο ΕΣΕΝΑ.

5)Μίλα μου μερικές φορές.Ακόμα και αν δεν καταλαβαίνω τις λέξεις σου,καταλαβαίνω την φωνή σου. Και όμως καταλαβαίνουν περίπου 250 λέξεις !!!

6)Θυμήσου οτι ποτέ δεν ξεχνώ πως μου συμπεριφέρεσαι.

7)Παρακαλώ μη με κτυπάς.Εγω δεν μπορώ να κτυπήσω αλλά μπορώ να δαγκώσω και να μαδήσω και σου ορκίζομαι δεν θέλω να το κάνω αυτό.

8)Πρίν μου βάλεις τις φωνές γιατί δεν συνεργάζομαι ή τεμπελιάζω ή είμαι "ξεροκέφαλο"αναρωτήσου μήπως κάτι με ενοχλεί.Ίσως να μην τρώω το σωστό φαγητό,να κάνει πολύ κρύο ή ζέστη ή η καρδιά μου να είναι αδύναμη και γερασμένη. Για αυτό το λόγο αφεντικό πρέπει να εκπαιδευτείς !!

9)Φρόντισέ με όταν γεράσω.Και εσύ θα γεράσεις κάποια μέρα και θα χρειαστείς αγάπη και φροντίδα.

10)Να είσαι μαζί μου στο τελευταίο μου δύσκολο ταξίδι.ΠΟΤΕ μην πείς "δεν μπορώ να παρακολουθήσω ή ας γίνει όταν λείπω.Μείνε δίπλα μου μέχρι την στερνή μου πνοή.Τα πάντα είναι ευκολότερα για μένα όταν ΕΣΥ είσαι δίπλα μου και μου κρατάς το πόδι ή μου χαϊδεύεις το κεφάλι.

Να θυμάσαι ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

Υπογραφή
Το σκυλί σου.

--------------------------------------------
Υ.Γ
Αγαπητοί φίλοι αυτό το βρήκα σε κάποιο site και θεώρησα σωστό οτι πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας.Πέρα απ´αυτό όμως πρέπει να μας γίνει βίωμα οτι τους "φίλους" μας πρέπει να τα αγαπάμε με τα "ελαττώματά τους και όχι να τα ΠΑΡΑΤΑΜΕ σε κάποιο βουνό όπως κάνουν πολλοί "κυνηγοί".Κώστας.

Καλά έκανες, στο συμπλήρωσα για είναι ολοκληρωμένο....

ΜΠΑΖΑΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

''Αγαπητοί φίλοι

Σας ενημερώνουμε ότι,το μπαζαάρ του Νοεμβρίου θα γίνει το Σάββατο 14 του μηνός 10 το πρωί έως 5 το απόγευμα,στο γνωστό πια στέκι μας,του πεζόδρομου Πλάτωνος και Χαΐμαντά.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου.

Έχουμε πάντα ανάγκη απο αντικείμενα και απο τη βοήθεια όλων σας,για τη συσκευασία και τιμολόγηση των πραγμάτων,τη μεταφορά και το στήσιμο στο πεζόδρομο και απο άτομα στη πώληση.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε συμμετοχή.

Ευχαριστούμε

Μπαζαάρ Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου''

Χάθηκαν ο Gordon και η Brandy.Χάθηκαν
στις 31.10.2009 2 σκυλάκια 9 μηνών, μεγαλόσωμα, στην περιοχή της
Ν.Πεντέλης . Ένα καφέ (θηλυκό) και ένα μαύρο (αρσενικό) με λουράκια που
αναγράφουν τα τηλέφωνα μας.
Και τα 2 βρίσκονται σε ιατρική θεραπεία
(ειδική διατροφή και φάρμακα) και αποτελούν συντροφιά σε 2 παιδάκια. Σε
περί...πτωση που τα βρήκατε ή τα είδατε, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ειδοποιήστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα.210 8037860, 694..., 693..., 2107233158

Attachments

• 15956_173542755722_600755722_3425432_8032477_n.jpg
    15956_173542755722_600755722_3425432_8032477_n.jpg
    78.2 KB · Views: 17
SOS Αδέσποτα Βριλησσίων

O Άλεξ βρέθηκε κοντά στο πυροφυλάκιο στα Άνω Βριλήσσια σε άθλια κατάσταση!! Εντελώς ξενηστικωμένος, ταλαιπωρημένος, τρομαγμένος και με έντονη τριχόπτωση από την αβιταμίνωση.

Είναι περίπου 6μιση χρονών, σε καλή κατάσταση (πια…! αφού τον περιθάλψαμε όσο καλύτερα γινόταν ), ψάχνουμε να βρούμε πολύ στοργικό σπίτι εντός Αττικής, γιατί (όπως οι καταστάσεις έδειξαν) αδυνατεί να τραφεί και να επιζήσει από μόνος του….. Τώρα είναι υγιής.

Είναι από τις πιο σοβαρές και επείγουσες περιπτώσεις για υιοθεσία! Είναι απίστευτα τρυφερός και συνεργάσιμος σκυλάκος, κατάλληλος και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας αφού οι απαιτήσεις του είναι ελάχιστες λόγω ράτσας και ανατροφής. Ηρεμότατος και διακριτικός, είναι μικρόσωμος, ό,τι πρέπει και για οικογένειες με μικρά παιδάκια.

Έχει αρκετά χρόνια ακόμη να ζήσει ή απλώς λίγες βδομάδες πριν πεθάνει από ασιτία, τροχαίο ή αρρώστιες. Στο χέρι σας είναι να τον σώσετε… Τηλ: 6973-024.266.

Attachments

• ΣÎőÎΒ₯ΓŽβ€ΊΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ£.jpg
    ΣÎőÎΒ₯ΓŽβ€ΊΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ£.jpg
    18 KB · Views: 6
Βρέθηκε στα Βριλήσσια, φιλοξενείται προσωρινά και χαρίζεται άμεσα αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.

Είναι αρσενικός Golden Retriever ημίαιμος, 9 περίπου μηνών, λευκόχρυσος, κούκλος, ήσυχος και καλός.

Δεν έχει τσιπάκι ούτε λουρί.

Τηλ. επικοινωνίας: 6932263163

Larry νομίζω μου είχες πει ότι σε ενδιαφέρει Labrador.....-bye-

Attachments

• ΓŽβ€ΊΓŽβ€˜ΓŽΕ“ΓŽΒ ΓŽΒ‘ΓŽβ€˜ΓŽΒΓŽΒ€ΓŽΕΈΓŽΒ‘.jpg
    ΓŽβ€ΊΓŽβ€˜ΓŽΕ“ΓŽΒ ΓŽΒ‘ΓŽβ€˜ΓŽΒΓŽΒ€ΓŽΕΈΓŽΒ‘.jpg
    3.5 KB · Views: 15
Status
Not open for further replies.