Χαρίζονται δίσκοι βινιλίου.

credo

New member
21 October 2008
19
electronica κυρίως απο τις αρχές των 90s. Οι δίσκοι δεν θα αποσταλούν, αλλά όποιοι θέλουν θα περάσουν να τους πάρουν απο το κατάστημα μου στο κέντρο των Χανίων, (χωρίς καμία υποχρέωση). Ο καθένας σας έρχεται και πέρνει όσους θέλει ή όλους. Απλά όποιος τους θέλει όλους (55 τεμ) το γράφει εδώ. -bye-

Μπράβο credo!!!

Πάω στοίχημα ότι θα έχεις κομματάρες τις εποχής!

Καλή διασκέδαση στους τυχερούς!

tmjuju δεν είναι απο τα γνωστά αλλά υπάρχουν αρκετά καλά πράγματα (drum & base, hardcore, house, hip house, κλπ). Υπάρχουν και μερικά pop.

Φίλε Credo θα μπορούσα να πληρώσω το κόστος πακεταρίσματος αντικαταβολής για Αθήνα αν τυχόν και αλλάξεις γνώμη ρώτα με τι και πώς η το πιο κοντινό σου ταχυδρομείο...

LUXILLA αν δεν ενδιαφερθεί κανένας άλλος για να έρθει να τα πάρει απο εδώ, θα δω αν μπορώ να σου τα στείλω.

Έγινε φίλε, στείλε μου μόνο σε παρακαλώ pm αν είναι γιατι με δυο μωρά δεν μπορώ να παρακολουθώ το νήμα τακτικά.

Σε ευχαριστώ πολύ.
Πέτρος.

επειδή δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να έρθει να τους πάρει, θα τους στείλω. να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι οτι θα επιβαρινθούν με το κόστος αποστολής. Ας με ενημερώσει κάποιος πως μπορώ να κάνω την κλήρωση (ηλεκτρονικά μάλλον).

Μπορείς να πάς στο random.org και στο δεξιά πλαίσιο να ζητήσεις ένα τυχαίο αριθμό.
Αυτό φυσικά εάν δεν προτιμάς κάποιο άλλο κλασικό τρόπο, στρίψε ένα νόμισμα, βγάλε λαχνούς να βάλε κάποιον άλλο να διαλέξει κ.ο.κ.

1) FISHERMANDSL
2) LUXILLA
3) satnick
4) makis1973

αν θέλει και κανείς άλλος ας το γράψει. Κλήρωση την Κυριακή με τους αριθμούς του τζόκερ. (πρόσθεση όλων τον αριθμών, και απο το σύνολο πρόσθεση των αριθμών μέχρι να βγεί μονός αριθμός) :D

Εφόσον τελικά δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας τότε ενδιαφέρομαι και εγώ να μπω στην λίτσα με τους υποψήφιους τυχερούς.

Αν είμαι ο τυχερός θα κανονισω φυσικά κάποια μεταφορική.

Ευχαριστώ και να είσαι καλά.

καλησπέρα , με ενδιαφέρουν οι δίσκοι και θα ήθελα να μπω στην κλήρωση

Καλησπερα και απο εμενα! Θα ηθελα να μπω και εγω στην κληρωση εαν γινει αποστολη.

καθυστέρισα να απαντήσω, αλλά βρέθηκε κάποιος απο εδω και θα έρθει σήμερα να παραλάβει και συσκεκριμένα το μέλος satyrum
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την υπομονή σας..