Χαρίζονται κινητά Nokia 2100 και Nokia 3310

Status
Not open for further replies.

DiPeRR

Established Member
31 October 2007
117
Κι εδώ μία από τα ίδια άριστη εμφανισιακή κατάσταση αλλά δε γνωρίζω αν είναι λειτουργικά.

Παράκληση να συμμετέχουν μόνο όσοι/ όσες έχουν πραγματικά ανάγκη ή γνωρίζουν κάποιον που να έχει.

Παραλαβή από το χώρο μου. Για εκτός Αττικής είστε ευπρόσδεκτοι να στείλετε courier να το παραλάβει ή να μου στείλετε τα στοιχεία σας μέσω Pm για αποστολή με ΕΛΤΑ ως δέμα.

Αν το ζητήσουν αρκετοί/ ες θα γίνει κλήρωση.

Photo

Uploaded with ImageShack.us

Πολλά μπράβο από μένα....
Σε όλους!!!!!!!!!!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Να 'σαι καλά κε Συντονιστά. Σε λίγο θα ανταλλάσουμε DAC με πάπια, ελαιόλαδο με Nordost, πορτοκάλια με αντικραδασμικά...

Οπότε 3 άτομα για τα κινητά μέχρι στιγμής. Να πούμε μέχρι την Παρασκευή και να γίνει τότε η κλήρωση (χαχα το σαρδάμ στο πληκτρολόγιο πώς λέγεται πληκτράμ??? Βέβαια είναι κύρωση αλλά φτου φτου μακριά από εμάς..) ;

Last edited:
Παίδες αποσύρω την υποψηφιότητα μου μιας και εγώ ήδη πήρα κάτι.

Ας το πάρει κάποιος άλλος......:ernaehrung004:

Ωραία, οπότε κε Δ. Τοπ. και κε tigergreg να υποθέσω ότι δε θέλετε την ίδια συσκευή;

Οπότε 3 άτομα για τα κινητά μέχρι στιγμής. Να πούμε μέχρι την Παρασκευή και να γίνει τότε η κλήρωση (χαχα το σαρδάμ στο πληκτρολόγιο πώς λέγεται πληκτράμ??? Βέβαια είναι κύρωση αλλά φτου φτου μακριά από εμάς..) ;

OF TOPIC. ΚΥΡΩΣΗ=ΤΙΜΩΡΙΑ, ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ.

ΚΙΡΡΩΣΗ=ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ.

ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ!!!!

Μετά και την συνεννόηση με τον κο Δ.Τ. ο κος tigergreg θ παραλάβει το 2100 και ο κος Δ.Τ. το 3310 (νομίζω).

Έχετε pm.

Status
Not open for further replies.