Χαρίζονται ταινίες blu ray ! ! !

Ulysses

AVClub Enthusiast
28 June 2008
732
Θεσσαλονίκη
[FONT=&quot]Όλες είναι χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους οπότε απαιτείται η γνώση Αγγλικών.[/FONT]
[FONT=&quot]Αυθεντικές,αγορασμένες απο Play & Amazon,τα δισκάκια πεντακάθαρα αξίας περίπου 15 το καθένα !!!
Δίνω επίσης PC game - GTA San Andreas...[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]*Κατα την παραλαβή θα σας κάνω interview
clear.png
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]Οσοι πάρουν τηλέφωνο προηγούνται ![/FONT]
[FONT=&quot]Μη με βάζετε να κάνω ρεζερβε με πμ...[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]Οδυσσέας - 697 95 97 160 - Θεσσαλονίκη - παραλαβή μόνο χέρι με χέρι ...[/FONT]

" *Κατα την παραλαβή θα σας κάνω interview "

:flipout: Τι ακριβώς εννοείς με αυτό;

Επίσης, επειδή βλέπω ότι εχεις ανοίξει διάφορα νήματα στα οποία χαρίζεις πράγματα, γιατί τα χαριζεις αν επιτρέπεται; Ψωμί σου ζητάν; (Διαβάζω τα νήματα και ξύνω το κεφάλι μου)

Για το interview εννοώ το εξής:

Οι ταινίες είναι χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους,άρα είναι πιο σωστό να τις πάρει κάποιος που ξέρει Αγγλικά για να καταλάβει αυτό που βλέπει.
Οπότε για να βεβαιωθώ οτι θα ξέρει Αγγλικά θα τον περάσω απο interview...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν,μέχρι στιγμής δόθηκαν:

The shining
Insidious
Sinister
Speed racer
War

Τα δίνω γιατί οι τιμές που τα είχα βάλει σε αγγελίες ήταν ήδη μικρές και δεν υπήρχε ζήτηση.
Οπότε απο το να βάζω αγγελίες του τύπου πχ βάσεις ηχείων 10-20 λέω να τα χαρίσω κάπου να τα πάρει κάποιος που τα γουστάρει και τα χρειάζεται και με ευχαριστεί περισσότερο αυτό.
Για 20 δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή μου.
Επίσης επειδή στη σοφίτα έχω σκοπό να καθαρίσω,να συμμαζέψω και να βάψω,πρέπει να ξεφορτωθώ αρκετά καλαμπαλίκια (που τσάμπα σκονίζονται και χαλάνε) οπότε
είναι λοιπόν ένας ακόμα καλός λόγος ώστε να διώξω πράγματα...

Ωραιος! Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα πραγματικα δεν εχω δει κατι αντιστοιχο ξανα. Τελικα υπαρχουν αλτρουιστες εκει εξω. Μπραβο σου οντως.