Χάθηκε η Nova ξαφνικά!!! - Βοήθεια

stsalkit

Established Member
11 December 2008
160
Καλημέρα σε όλους - από χθές δεν μπορώ να δω κανένα κανάλι από το μπουκέτο της Netmed! μετά από μία διακοπή ρεύματος (δυστυχώς έχω συχνές στην περιοχή), η οθόνη μένει κολυμένη στο "starting..." και τίποτα άλλο. Φοράω το newnigma 3.0. Δεν έχω πρόβλημα με κανάλια εκτός netmed.
Το πρόβλημα είναι ότι είμαι στο εξωτερικό για 2-3 ημέρες, η γυναίκα μου μόνη στο σπίτι και δεν μπορώ να κάνω φλασάρισμα όπως καταλαβαίνετε..., οπότε δεν μπορεί να δει τηλεόραση. Οτι μπορώ να κάνω, είναι μέσω του PC και remote desktop. Εχω κάνει δύο τρία reboot, αλλά τίποτα.

Αν μπορεί κάποιος να συστήσει κάτι που μπορώ να κάνω, remotely...

Καλημέρα σε όλους - από χθές δεν μπορώ να δω κανένα κανάλι από το μπουκέτο της Netmed! μετά από μία διακοπή ρεύματος (δυστυχώς έχω συχνές στην περιοχή), η οθόνη μένει κολυμένη στο "starting..." και τίποτα άλλο. Φοράω το newnigma 3.0. Δεν έχω πρόβλημα με κανάλια εκτός netmed.
Το πρόβλημα είναι ότι είμαι στο εξωτερικό για 2-3 ημέρες, η γυναίκα μου μόνη στο σπίτι και δεν μπορώ να κάνω φλασάρισμα όπως καταλαβαίνετε..., οπότε δεν μπορεί να δει τηλεόραση. Οτι μπορώ να κάνω, είναι μέσω του PC και remote desktop. Εχω κάνει δύο τρία reboot, αλλά τίποτα.

Αν μπορεί κάποιος να συστήσει κάτι που μπορώ να κάνω, remotely...

Χθες είχα και εγώ παρόμοια συμπεριφορά της kappa card της ακατανόμαστης. Δεν είχα πρόβλημα με διακοπή ρεύματος κλπ, ούτε άλλαξε κάτι στο δέκτη μου. Για μεγάλα χρονικά διαστήματα (κάποιες ώρες) δεν άνοιγε τίποτα με κανένα softcam. Κάποια στιγμή αργά τη νύχτα την έβαλα σε μία μοντούλα και μετά από 15 λεπτά επανήλθε κανονικά. Συνέβη το ίδο και σε δύο γνωστούς μου. Τυχαίο; Δε νομίζω...
Επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη όπου μου είπαν ότι δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα εκ μέρους τους. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σπίτι για να έχω νεώτερα...