χομπι με τα δορυφορικα!!!!

Καλημέρα
Το λοιπόν πηρά την απόφαση μου,εγκαταλείπω πλέον το χόμπι με τα δορυφορικά.
Δεν ανεβάζω κανένα πιάτο πλέον στην ταράτσα.
Eντος τον ημερών θα βγάλω και τους δέκτες για πούλημα.
Καλή συνεχεία σε όλους σας και σας εύχομαι να περνάτε καλά.
Στα τόσα χρόνια με το χόμπι αυτό απόκτησα φίλους.
Θα ασχοληθώ περισσότερο με την τρελά που είναι ταχύτητα.
Θα μείνω συντονισμένος κοντά σας,για να παρακολουθώ της εξέλιξης.
Με εκτίμηση

The Doctor

Γιατρέ έχεις τρελαθεί εντελώς μου φαίνεται..σε μουρλάνανε τα Gormiti του γιού σου μου φαίνεται..χαχαχα..Και ποιος θα εξελίξει βρε τον ανεμιστήρα του 8000,που περιμένω και εγώ από σένα τον έμπειρο?-bye-

Για τον ανεμιστηρα πλεον εχει εξελιξει ο oozoon αν δεις το plugin του μπορεις πλεον με τα πληκτρα του τ/χ σου να το κανεις να λειτουργη οπως θες.
Δεν εχω τρελαθει και δεν ειμαι εμπειρος,απλα ολα για το χομπι.Αλλα αυτο το χομπι καμια φορα ειναι αστα βραστα σε λεω.

Αν πάντως εγω έλεγα στην γυναίκα μου ότι "θα ασχοληθώ με την ταχύτητα" μάλλον θα μου έλεγε "μήπως να έβαζες καλύτερα το τρίμετρο ή τετράμετρο που έλεγες"; Μου έδωσες καλή ιδέα για "πίεση" τώρα!

Για τον ανεμιστηρα πλεον εχει εξελιξει ο oozoon αν δεις το plugin του μπορεις πλεον με τα πληκτρα του τ/χ σου να το κανεις να λειτουργη οπως θες.
Δεν εχω τρελαθει και δεν ειμαι εμπειρος,απλα ολα για το χομπι.Αλλα αυτο το χομπι καμια φορα ειναι αστα βραστα σε λεω.

Να είδες που οι γνώσεις σου είναι χρήσιμες?δεν το ήξερα για το plugin του oozoon και με έχει μουρλάνει στην ησυχία το ανεμιστηράκι που δουλεύει ψηλά.....χαχαχα.Εγώ πάντως δεν βγάζω τίποτα,γιατί αν,λέω αν είναι θέμα γκρίνιας,και να τα βγάλεις πάλι θα γκρινιάζουν..είναι στη φύση τους φίλε..καλά λέει ο Αθανάσιος-bye-