Χρειαζομαι τα φωτα σας!!

stampag

New member
10 December 2012
2
Καλημέρα παιδιά!

Αρχικα να σας πω πως δεν εχω καμια ιδεα απο projector και γιαυτο μπορει καποιες
ερωτησεις μου να σας φανουν ´´χαζες´´!

Ετυχε να εχω στα χερια μου τον 3m x65, το μονο που καταφερα να βρω ειναι πως
ειναι 10ετιας και ειχε 2,500

Ηρθε λοιπον η ωρα που εσκασε η λαμπα και θελει αλλαγη, στην ελλαδα την βρισκω με 260 ενω απο αμερικη 110 !

Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

Αξιζει σαν μηχανιμα ωστε να αλλαξω λαμπα;
ΕΙναι ρισκο να την παρω απο αμερικη;
Χρειαζεται να αλλαξω και την βαση της λαμπας;
Γνωριζεται καποιο μαγαζι που να τις εχει πιο οικονομικα;
Και γενικοτερα βαση χαρακτηριστικων και των σημερινων δεδομενων ειναι αντικα η αξιζει ακομα;;

Σας ευχαριστω πολυ!!

Πες μας λίγο για τη χρήση του προβολέα .Τον έχεις για ταινίες (και με ποιά πηγή) ή για παρουσιάσεις?
Παίζεις σε φωτεινό περιβάλλον ή όχι?
Έχεις δει ποτέ άλλο σύγχρονο προβολέα ?,σε ικανοποιεί αυτό που βλέπεις σε σύγκριση με τον σύγχρονο (αν είδες )?

Re: Απάντηση: Χρειαζομαι τα φωτα σας!!

Παιδια ευχαριστω αρχικα για το ενδιαφερων σας!

Η αληθεια ειναι πως ηθελα μια τηλεωραση για το 2ρο σαλονι μου,εκει η γυναικα μου μου ειπε πως ειχε εναν projector
Απτο παλιο της μαγαζι..και ετσι τον ξεθαψα και τον συνδεσα με την NOVA και με συστημα ηχου!

Στην ουσια τον θελω για να βλεπω που και που nova,τιποτα παραπανω! Αν τυχει δηλαδη τον ανταλαζω και με τηλεωραση!

Οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος saas o projector ειναι αυτος!
Απλα αυτο που ρωταω ( επειδη δεν εχω ιδεα ) ειναι αν γνωριζεται βαση χαρακτηριστικων αν λεει τιποτα σαν μηχανιμα η δεν αξιζει να δωσω χρημματα για την λαμπα!? και αν αξιζει γνωριζεται μαγαζια με ´πιο οικονομικες ´ λαμπες;

Ευχαριστω

Μια χαρα ειναι για τν χρηση που τον θελεις, αλλα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ αναλογικα το κοστος της λαμπας, δεδομενου οτι με 650-700 ευρω αγοραζεις καινουργιο & καλυτερο.
Βεβαια σε καθε περιπτωση, αλλο 250 ευρω, και άλλο 650-700

Απάντηση: Re: Χρειαζομαι τα φωτα σας!!

Για τα χαρακτηριστικά ας απαντήσουν οι ειδικοί

Αλλά για " Ακουστικές θόρυβος 40 dB ", ούτε για...καφετέρια.