Χρεωκοπια και τέλος...και το High End

Re: Απάντηση: Χρεωκοπια και τέλος...και το High End

Μια εναλλακτική λύση θα ήταν να μαζευόμασταν 30 άτομα, να αγοράζαμε ας πούμε ένα καλώδιο χαιέντ ρεύματος, σαν αυτά που κατέχουν τα διακεκριμένα μέλη του φόρουμ μας, και να το μοιραζόμασταν, από μία μέρα ο καθένας, και μετά από ένα χρόνο να γράφαμε τη γνώμη μας για το πως μας ακούστηκε αφού θα το είχαμε ακούσει 12 φορές ο καθένας μας. Νομίζω ότι η ελπίδα χάνεται τελευταία και πάντα βρίσκονται λύσεις.

Aντε και το άκουσες, αντε και σου άρεσε. Και μετά τι?

Ασε...Πίκρα ο αποχωρισμός!

το χαιεντ ποτε δεν πεθαινει και ποτε δεν μιζεριαζει.

πολυ απλοικα, μεσω της χρηματοδοτησης μπορεσε και μπηκε σε περισοτερα σπιτια απο οτι επρεπε.

ισως ξεκαθαρισει λιγο ο ορος και αποκτησει την πραγματικη του ενοια.
η οποια κατα την γνωμη μου αφορα κατι το πανακριβο-στυλιστικο-απροσιτο στους πολλους.

για οσους περιμενουν την χρεωκοπια για να αγορασουν φτηνα τις μηχανες των ονειρων τους, νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος.
παρτε τωρα που μπορειτε γιατι αυριο μπορει να μην εχετε.

επισης βρισκω πολυ καλη την ιδεα του ΙΚ και θα ηθελα να συμμετασχω στην π@...ζα καλωδιων που σχεδιαζει.

πολυ απλοικα, μεσω της χρηματοδοτησης μπορεσε και μπηκε σε περισοτερα σπιτια απο οτι επρεπε.

ισως ξεκαθαρισει λιγο ο ορος και αποκτησει την πραγματικη του ενοια.
η οποια κατα την γνωμη μου αφορα κατι το πανακριβο-στυλιστικο-απροσιτο στους πολλους.

για οσους περιμενουν την χρεωκοπια για να αγορασουν φτηνα τις μηχανες των ονειρων τους, νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος.
παρτε τωρα που μπορειτε γιατι αυριο μπορει να μην εχετε.

Εσύ να τα βλέπεις..Που ψάχνεις για προ έξι χρόνια!:flipout:

επισης βρισκω πολυ καλη την ιδεα του ΙΚ και θα ηθελα να συμμετασχω στην π@...ζα καλωδιων που σχεδιαζει.

Να δώσεις τα δικά σου!..Τα δικά μου είναι μεγαλωμένα αλλιώς!

Σωστος,αντε τωρα μην τα παρω ο καθε μπατηρης εχει γινει και hiendas.:flipout: