Χρηματιστήριο οι τιμές, LE40R86B πάνω κάτω!

blugosi

Senior Member
17 November 2007
627
Λοιπόν, επειδή κι εγώ ψάχνομαι για νέα LCD TV στις 40 ίντσες και θεωρώ ότι οι τιμές θα πέσουν ακριβώς μετά τις γιορτές, παρακολουθώ τις τιμές καθημερινά.

Αν δεν κάνω λάθος το Πλαίσιο την έβαλε χθες κάτω από 1200 Ευρώ, και σήμερα τη βλέπω 1349 πάλι. Η Ηλεκτρονική Αθηνών από την άλλη την έριξε στα 1190 και την κρατάει εκεί. Τα άλλα online μαγαζιά ρίξαν τις τιμές χθες προχθές, και τώρα υπάρχει μεγάλη διακύμανση...

Τελικά φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους, οπότε αισθάνομαι ότι μετά τις γιορτές που κάνει και κοιλιά η αγορά, οι τιμές θα πέσουν κι άλλο...Και οι full HD θα κατέβουν σημαντικά...

Δεν ξέρω, ευτυχώς που δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω hd ready η full hd λόγω απαράδεκτου σήματος αναλογικής τηλεόρασης (μένω Α. Γλυφάδα και πιάνω από Αίγινα... Χάλια!), αλλιώς θα την χτύπαγα επιτόπου από ΗΑ...
Εϊναι κανένας γείτονας που να πιάνει αναλογικά κανάλια από Αίγινα να μου πει πως βλέπει με full HD?

Καλή μέρα από την ηλιόλουστη Αθήνα σε όλους!

Οποια και να παρεις το σημα ψιλοαπαραδεκτο ειναι για να ταισεις τις νεες τιβι .
Περιμενε λιγο να περασει το λεφουσι των γιορτων αν δεν βιαζεσε γιατι θα ακολουθησουν και αλλα εσπεριδοειδη να διαλεξεις .

ΥΣ
Απ οτι φαινετε εσεις οι νοτιοπροαστιωτες ειστε εγκαταλελημενοι στο ελεος της nova , κατα πως τα λες με το σημα .

Απ οτι φαινετε εσεις οι νοτιοπροαστιωτες ειστε εγκαταλελημενοι στο ελεος της nova , κατα πως τα λες με το σημα .

Έτσι ακριβώς, είμαστε πολύ κοντά στον Υμηττό για να πιάσουμε τους αναμεταδότες και αναγκαζόμαστε να πιάνουμε από Αίγινα, οπότε πετάς μια Nova και λες και ευχαριστώ :D

Το μόνο θετικό είναι πως θα είμαστε από τις πρώτες περιοχές που θα αρχίσουν οι ψηφιακές εκπομπές αφού οι αναμεταδότες στην Αίγινα θα είναι οι πρώτοι που θα σταματήσουν να λειτουργούν. Έχουν να πέσουν πολλές διακοπές συνδρομών όταν με το καλό έρθει αυτή η μέρα.

Με 57 Ευρώ το μήνα? Με τίποτα! Εν τω μεταξύ με χαλάει που πληρώνω ΕΡΤ όπως όλος ο κόσμος μέσω ΔΕΗ κλπ, αλλά δεν έχω υπηρεσία...Τι να πει κανείς?

Πάντως για να επανέρθω, το Πλάισιο ξανα-ανέβασε τιμές και σε άλλες τηλεοράσεις όπως η Toshiba η full HD κλπ... Όσο βλέπω τέτοια, θα περιμένω να ηρεμήσει η αγορά μετά τις 10 Γενάρη...