Χρήση ελληνικού κινητού στην Αμερική

AriesGR

Established Member
17 December 2008
200
Αθήνα
Παιδιά χαιρετώ,

Έχω να κάνω δύο ταξίδια στις ΗΠΑ μέσα στο επόμενο δίμηνο και θέλω να δω πως με συμφέρει να χρησιμοποιήσω το iPhone μου για κλήσεις, SMS και Internet.

Την τελευταία φορά που έκανα το λάθος να κατεβάσω δεδομένα στο iPhone από Αγγλία και Δανία, μου ήρθε λογαριασμός γύρω στα 2.800 (!) και δε θέλω να ζήσω τα ίδια.

Τι μου προτείνετε να κάνω; Υπάρχει λύση πχ. σαν καρτοκινητό στην Αμερική που θα μπορέσω να περάσω στο iPhone και να έχω τουλάχιστον συγκεκριμένη χαμηλή χρέωση για Internet. Τηλεφωνία και SMS δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα, με ενδιαφέρει περισσότερο να τσεκάρω τα mail μου ανά πάσα χρονική στιγμή από το τηλέφωνο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
smile.gif

Σιγά μην ντραπούν κιόλας!!! :P

Εδώ 10 μέρες αφού γύρισα από το ταξίδι μου έσκασε SMS που έλεγε ότι ο λογαριασμός μου έχει ξεπεράσει τα 600(!!!) ευρώ και μετά από 5 μέρες βγήκε ο λογαριασμός, είδα τα 2800 και έφριξα!!! :P

Με φωνές και μανούρα το κατέβασα στα 800, τα οποία και πλήρωσα σε δύο δόσεις των 400 (μέσα στον ίδιο μήνα βέβαια).

Με φωνές και μανούρα το κατέβασα στα 800, τα οποία και πλήρωσα σε δύο δόσεις των 400 (μέσα στον ίδιο μήνα βέβαια).

Από κει και μόνο καταλαβαίνεις για τι ξεφτίλα μιλάμε... τι περιθώριο κέρδους έχουν , και πόσο μας κατακλέβουν καθημερινά...

Δυστυχως δε νομιζω να υπαρχει καρτοκινητο με ιντερνετ (τουλαχιστον οχι στη Νεα Υορκη, δεν ξερω αλλου). Οσο περιεργο κι αν φαινεται, η Ευρωπη τους εχει ξεπερασει κατα πολυ στην κινητη.

Μονη λυση που βλεπω γι αυτα που θελεις, WiFi σε καφε κλπ

Κοίτα να δεις που θα βγάζω φωτογραφίες με το iPhone στη γέφυρα στο San Francisco και σε κανένα Apple Store και θα πρέπει να περιμένω να γυρίσω στο ξενοδοχείο ή να σταματάω συνέχεια για κανένα καφεδάκι στα γρήγορα :P :P :P

o φιλος qwerty1gr (κατοικος Νεας Υορκης) εχει δικιο η Ευρωπη εχει ξεφυγει σε θεματα κινητης τηλεφωνιας...και που να δειτε στον Καναδα που θυμιζει Ελλαδα του 2000 στην κινητη τηλεφωνια και στο Ιντερνετ μας σωζουν ομως τα πολλα wifi