Χρηση mission 700 για surround

BENZINA

Senior Member
11 June 2007
512
Thessaloniki
γεια σε ολους.
εχω στο τωρινο συστημα μου ως μπροστινα ηχεια τα mission700(τα μικρα),και τα εχω συνδυασει με τα jamo sat300+center100i και s/w jamo επισης.
επειδη προκειται να αλλαξω σπιτι και να κανω νεο homecinema,τι θα ηταν καλυτερο?Να κρατησω τα jamo και να παρω 2 front μονο?Να κρατησω τα mission700 ως surround και να παρω νεο κεντρικο και υπογουφερ?Ή τιποτα απτα παραπανω και να παρω νεα ηχεια?
ο νεος χωρος θαναι περιπου 10Χ6(το μισο περιπου ως σαλονι,το αλλο κουζινα+τραπεζαρια)
avr θα παρω αργοτερα που θα ερθουν οι νεοι με true hd(μαλλον denon)
για μπροστινα ακομα το ψαχνω,ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν θα παρω δαπεδου ή βιβλιοθήκης(ο χωρος ισως προσφερεται για τα πρωτα βεβαια-θα ανοιξω αλλο thread για βοηθεια)
ευχαριστω προκαταβολικα

Φιλε μου παρε μια τριαδα ηχειων απο την σειρα m της mission, δυο κυρια και ενα κεντρικο, χρησιμοποιησε και τα 700αρια για surround και θα εισαι κομπλε! Τα jamo που εχεις θα ειναι πολυ μικρα για τον καινουριο σου χωρο!

Απάντηση: Re: Χρηση mission 700 για surround

Φιλε μου παρε μια τριαδα ηχειων απο την σειρα m της mission, δυο κυρια και ενα κεντρικο, χρησιμοποιησε και τα 700αρια για surround και θα εισαι κομπλε! Τα jamo που εχεις θα ειναι πολυ μικρα για τον καινουριο σου χωρο!
ποια m,τα m3i ή τα m6i?παντως τα τελευταια τα βρηκα κατω απο 1000 (εννοω τα δαπεδου μονο).

Εσυ θα αποφασισεις τι θα παρεις βαση της οικονομικης σου καταστασης και του προσωπικου σου γουστου! Παντως οτι και να παρεις απο την σειρα m δεν θα σε απογοητευσει!