Καλησπέρα σε όλους. Έχω δύο μπροστινά ηχεία Magnat Monitor Supreme 802 και δύο πίσω παλιά. Δεδομένου ότι τα μπροστινά κατεβαίνουν σε πολύ χαμηλές συχνότητες 22 - 40000 HZ είναι απαραίτητο το subwoofer;
Καλησπέρα σε όλους. Έχω δύο μπροστινά ηχεία Magnat Monitor Supreme 802 και δύο πίσω παλιά. Δεδομένου ότι τα μπροστινά κατεβαίνουν σε πολύ χαμηλές συχνότητες 22 - 40000 HZ είναι απαραίτητο το subwoofer;
Καλησπέρα...
Αυτό φίλε Pantos εσύ το ξέρεις....Εσύ γνωρίζεις τα γούστα σου,και τον χώρο που τα έχεις. Πάντως αυτή η σειρά της magnat,έχει αρκετό μπάσο.
Αν νομίζεις ότι σου λείπει το μπάσο,τότε βάλε και 1 σαμπ.:2thumb22sup:
Εάν έχεις δυνατό τελικό ενισχυτή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν όμως τα οδηγείς με έναν απλό AV τότε το sub θα σου χρειαστεί.
Για μουσική ή για home cinema?
Αυτά τα περί απόκρισης από 22 - 40000 HZ μην τα παίρνεις τις μετρητής αφού ακόμα για πολλά από τα καλύτερα sub η απόκριση μέχρι τα 20hz είναι άπιαστο όνειρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.