Χρήστος Παπουτσάκης:ANTI-O

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Πέθανε χτές μετά απο μακροχρόνια Ασθένεια σε Ηλικία 75 ετών ο Δημοσιογράφος και Ιδρυτής τού Περιοδικού ΑΝΤΙ ,Χρήστος Παπουτσάκης...
Γνήσιος ρεπόρτερ,ανιδιοτελής,αγωνιστής,αδογμάτιστος,μακριά απο διαπλεκόμενα, δημιούργησε ένα περιοδικό κόσμημα το οποίο έκλεισε πρίν απο λίγους μήνες λόγω αγωγών πού έγιναν εναντίον του..
Από όλους εμάς πού το ΑΝΤΙ υπήρξε απο την δεκαετία τού 70 μιά Οαση τής Αντιδογματικής-Δημοκρατικής-Ανανεωτικής Αριστεράς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο γιά όσα προσέφερε σάν Δημοσιογράφος και σάν Ανθρωπος.
Εμεινε αλύγιστος έως το Τέλος.
Ελαφρύ το Χώμα.............

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μακαρι να παρουσιασουν λιγη απο την επαγγελματικη του αξιοπρεπεια οι σημερινοι τυχαρπαστοι που λενε οτι ειναι δημοσιογραφοι.

Καλό του δρόμο. Αξέχαστο θα μου μείνει ένα έκτακτο τεύχος του ΑΝΤΙ, κάπου στη δεκαετία του '80, που για το καρναβάλι είχε "ντυθεί" (το περιοδικό πάντα) έντυπο του συγκροτήματος Κουρή: 'Ανοιγες το περιοδικό και έβρισκες μέσα "Αντριανή", "Αντιδημοκρατικός Λόγος", "Φιλάθλιος για όλα τα βίτσια". Δεν υπήρξα ποτέ αριστερός, κι όμως, θα μου λείψει το ΑΝΤΙ και ο Παπουτσάκης. Αλαφρύ το χώμα...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό.

Πόσο λείπουν σήμερα τέτοιοι άνθρωποι κι αφοσιωμένοι/ταγμένοι επαγγελματίες...

Απάντηση: Re: Χρήστος Παπουτσάκης:ANTI-O

Καλό του δρόμο. Αξέχαστο θα μου μείνει ένα έκτακτο τεύχος του ΑΝΤΙ, κάπου στη δεκαετία του '80, που για το καρναβάλι είχε "ντυθεί" (το περιοδικό πάντα) έντυπο του συγκροτήματος Κουρή: 'Ανοιγες το περιοδικό και έβρισκες μέσα "Αντριανή", "Αντιδημοκρατικός Λόγος", "Φιλάθλιος για όλα τα βίτσια". Δεν υπήρξα ποτέ αριστερός, κι όμως, θα μου λείψει το ΑΝΤΙ και ο Παπουτσάκης. Αλαφρύ το χώμα...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Το θυμάμαι.:grinning-smiley-043
Μά η ποιότητα τού ΑΝΤΙ ήταν ότι πάμπολλες φορές τολμούσε να στηλιτεύσει και να επικρίνει όλους εκείνους που στο ´όνομα´ενος δήθεν ´αριστερού´λόγου επικροτούσαν αντιδημοκρατικές πρακτικές.
Και τά χρόνια τής Αυριανιστικής Περιόδου αποτελούν μια απο τίς μεγάλες Ντροπές τής Μεταπολίτευσης και το ΑΝΤΙ ήταν και εκεί παρόν...
Γι´αυτό άλλως τε διαβαζόταν και αφορούσε Δημοκρατικούς Πολίτες ανεξαρτήτως τού πού ανήκαν.

Δυστυχώς φεύγουν οι Δημοσιογράφοι που τίμησαν την πένα τους.

Μας μένουν αμανάτι οι "Δημοσιογράφοι"-Σταρ ,υποψήφιοι βουλευτές και πάει λέγοντας.

Καλό του ταξίδι..