Χρονια πολλα AVClub

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Ακριβως πριν 1 χρονο και αυτην την συγκεκριμενη ωρα δοκιμαζα το AVClub.gr πριν το ανεβασω live στο Internet. Ηταν μια νυχτα που κατεληξε σε ολονυχτια μεχρι τις 6 το πρωι και ομολογω οτι θα μου μεινει αξεχαστη.
Ελαχιστα λογια μπορουν να περιγραψουν πως ενοιωσα μολις το ειδα live αλλα και πως νοιωθω τωρα μετα απο ενα χρονο. Διαφορετικα συναισθηματα εξισου δυνατα.
Δεν θα ξεχασω τον Τασο Οικονομου που ηταν ισως η μοναδικη νυχτα που δεν κοιμηθηκε πριν τις 10 και το ξενυχτισε αναμενωντας να δει το club live. Εφτασα σε σημειο να μην του σηκωνω το τηλεφωνο γιατι δεν με αφηνε να δουλεψω.
Θεωρω οτι καταφεραμε ολοι μαζι σαν μια πολυ μεγαλη και αυξανομενη συνεχως παρεα να φτασουμε αυτον τον τοπο σε νουμερα και στατιστικα που πραγματικα θα ζηλευαν παρα πολλα site του χωρου και οχι μονο.
Το οτι φτασαμε σε ενα μολις χρονο 3500 μελη και να ειμαστε μεσα στα 200 δημοφιλεστερα ελληνικα sites με πανω απο 200.000 δημοσιευσεις σε 11.000 θεματα νομιζω οτι τα λεει ολα.
Μεσα σε αυτον τον χρονο καταφεραμε να κανουμε μια διωρη εκπομπη καθε Παρασκευη βραδυ για τους φιλους αυτου εδω του χωρου , μας δημοσιευσαν σε γνωστα περιοδικα , καταφεραμε να οργανωσουμε αρκετες παρουσιασεις για τα μελη μας με απολυτη επιτυχια , κοψαμε πρωτοχρονιατικη πιτα με προσελευση ανω των 100 ατομων και ποσα αλλα.
Επισης μεσα σε αυτον τον χρονο η πλατφορμα αλλαζε συνεχως μορφη βαση των απαιτησεων σας και εμπλουτιζοταν με προσθηκες που καναμε αρκετους να ζηλεψουν και φυσικα να τις ενσωματωσουν.
Ολα αυτα μου δινουν την δυναμη να μπορω να υποστηριζω τον χωρο αυτο με οση δυναμη και γνωση εχω.

Προσωπικα θα ηθελα να σας ευχαριστησω ΟΛΟΥΣ για την αγαπη που δειξατε και δειχετε στο AVClub.gr

Ευχομαι ο δευτερος μας χρονος που αρχισε ηδη να μετραει να μας βρει ακομα καλυτερα μιας και σε ελαχιστες ημερες θα βρισκομαστε και στον νεο μας σερβερ οπου εκει σας ετοιμαζουμε μεγαλες αλλαγες και εκπληξεις τις οποιες δεν θα τις ανακοινωσω ακομα για ευνοητους λογους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ AVCLUB

Μπαβιόλης Νίκος
Administrator του AVClub.gr (μα πανω απ'ολα μελος)

Χρονια πολλα και καλα στο Club που ολοι αγαπαμε. Αντε και εις ανωτερα!!!:guitarist:

Last edited:
Χρόνια πολλά στο φόρουμ μας!

Μας βλέπω του χρόνου τέτοια εποχή στις 10 δημοφιλέστερες ελληνικές σελίδες!

Χρονια πολλα σε ολα τα μελη πουναι η ψυχη του κλαμπ......

Ελπιζω το ξεχωριστο επιπεδο των μελων του να συνεχισει να ειναι η διαφορα με αλλους χωρους.

Κι ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που ξοδευουν το χρονο τους....για εμας τους ατιθασους.

Το μήνυμα του Νίκου, αντικατροπίζει τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μιας ολόκληρης ομάδας ανήσυχων ανθρώπων που πάσχισαν με πολύ προσωπική δουλειά να " μεταφέρουν", ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο, την μετάβασή μας σε ένα διαδικτυακό τόπο που ανήκει πια σε όλους μας.
Είμαι πολύ περίφανος, που συμμετέχω στο βαθμό που μπορώ, όπως άλλωστε όλοι εδώ μέσα.
Πολλά μπράβο σε όλους μας.

ΧΡΟΝΙΑ μας Πολλά!!!!-bye-

χρονια πολλά Avclub!!!! μας εφαγες ώρες μεν αλλά απο την αλλη μου δοθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω πολλά αξιολογα άτομα και να μαθω και πραγματα που δεν πίστευα οτι υπάρχουν

Θυμάμαι τότε ότι είχα πάθει μεγάλη ζημιά που ξάφνου το avforum έκλεισε κ δεν ήξερα τι γινόταν...:slapface:
Με τεράστια χαρά έμαθα τότε ότι ανοίγει το avclub, έκανα αμέσως εγγραφή κ από τότε είμαι καθημερινός επισκέπτης του κ από την δουλειά κ από το σπίτι...:BDGBDGB53:
Έχω γνωρίσει άτομα πολύ αξιόλογα μέσα από εδώ, αν κ οι υποχρεώσεις δεν με αφήνουν να ασχολούμαι πάντα όσο θα ήθελα.
Αισθάνομαι ότι ανήκω σε μια μεγάλη οικογένεια, ότι αυτό το φόρουμ είναι η παρέα μου...:afro:

Εύχομαι τέτοια εποχή του χρόνου να είμαστε όχι διπλάσιοι αλλά δεκαπλάσιοι, αν κ με τέτοια θέληση από τον κόσμο, θα είμαστε σίγουρα κ δεν χρειάζεσαι να το εύχομαι...

AVClub :grinning-smiley-043

Mπραβο στούς πρωτεργάτες,που συνέλαβαν την ιδέα ενός club χωρίς ιδιοκτησίες και συμφέροντα και που δούλεψαν ακούραστα για να το ´ανεβάσουν´και να το συντηρήσουν.:grinning-smiley-043
Μπράβο σέ όσους συνετέλεσαν (Νύν και πρώην Διαχειριστές,παλιά και έμπειρα μέλη τού avforum,αρχικά μέλη τού avclub),και το κρατησαν σε δύσκολες συνθήκες και σε εποχές που αρκετοί ´άσπονδοι φίλοι´εύχονταν να διαλυθει στα εξ ών συνετέθη ή να γίνει ´θυγατρική´.;)
Μπράβο στα μέλη που συνετέλεσαν και αυτά,το καθένα με τον τρόπο του,στην διατήρηση ενός πολύ καλού επιπέδου(μια ματιά γύρο-γύρο θά σάς πείσει:blink: )επικοινωνίας.
Σήμερα που βγαίνουν οι πάνες,εύχομαι να συνεχιστεί και να βελτιωθεί ακόμα πιό πολύ το club εμπεριέχοντας διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικούς χαρακτήρες με πολλές πλούσιες και πολύχρωμες ιδέες,με βασικό συστατικό στοιχείο τόν σεβασμό τού ενός πρός τον άλλον.Εξυπακούεται ότι προσυπογράφω το περιεκτικότατο σχόλιο τού Havoc.
Eύχομαι ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή μελών στις διάφορες κατηγορίες μέσω και τού γραπτού λόγου.Χρειαζόμαστε τίς γνώμες και τίς ιδέες όλων.
Τέλος ελπίζω και εύχομαι όλες οι εκπλήξεις και οι αλλαγές να συντελέσουν σε ακόμα δημιουργικότερη πορεία τού avclub.
Νάμαστε όλοι πολύχρονοι και υγιείς στην διαδικτυακή μας παρέα.:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Χρόνια μας Πολλά, με κέφι,νέες ιδέες και δημιουργικότητα.

Μπράβο σ αυτούς που έβαλαν και συνεχίζουν να βάζουν την ψυχή τους εδώ μέσα.

Να τα εκατοστήσουμε..:firstprize:

Χρόνια μας Πολλά και εις ανώτερα!!!
smile_happy_.gif

Τα γενέθλια μας είχαν μαθεύτηκαν και στο εξωτερικό και σήμερα έλαβα την παρακάτω e-κάρτα,όπως βλέπετε και από την ημερομηνία στο e-γραμματόσημο.

Picture 27.jpg

Last edited:
Μπορεί να στεναχωρήθηκα κάποιες φορές , αλά οι χαρές που παίρνω εδώ μέσα είναι τόσες πολλές που δεν αφήνουν περιθώρια λύπης. Να είμαστε όλοι γεροί και να συμμετέχουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και αγάπη γι αυτό το χωριό που ανήκουμε και να μοιραζόμαστε τα πάντα σαν μια μεγάλη οικογένεια.. Μέσα από αυτόν εδώ το χώρο γνώρισα την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ. Άλλους σε προσωπικό επίπεδο και άλλους πίσω απ την οθόνη του PC. Ελπίζω στο γενέθλιο πάρτι που ετοιμάζουμε το άλλο Σάββατο να σας γνωρίσω όλους κι από κοντά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ AVCLUB

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ!!

πολλα μπραβο σε εσας που το κανατε πραγματικοτητα και καταφερατε να φτιαξετε μια πανεμορφη online κοινοτητα!

πολλα μπραβο σε ολα μελη που διατηρουν το υψηλο επιπεδο σε αυτο το club και το κανουν να ξεχωριζει!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΙΕΣ!!!!!

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ ΟΛΟΥΣ
Ευχομαι καθε χρονια να ειναι δημιουργικοτερη, ωριμότερη και πιο ουσιαστική!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ.

Χρόνια πολλά σε όλους μας και στον κάθε ένα ξεχωριστά.....Χρόνια πολλά και καλά στο σπιτικό μας που εδω και ένα χρόνο μας φιλοξενεί τόσο πρόθυμα όλους μας....Να'μαστε καλά παιδιά...να τ'αγαπάμε και να το φροντίζουμε πάντα.

Χρόνια πολλά , και του χρόνου να είμαστε ακόμα καλύτεροι !!!!
Συγχαρητήρια σε όλους , διαχειριστές , συντονιστές , παλιά μέλη , νέα μέλη και γενικά σε όλους ξοδεύουν μέρος απο τον πολύτιμο χρόνο τους εδώ μέσα για να μοιραστούν εμπειρίες, γνώσεις, χαρά και αγάπη για τη μουσική κι όχι μόνο !

Χρόνια Πολλά AVClub!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν και κατάφεραν να το φτάσουν ως εδώ!!
Μπράβο, μπράβο, μπράβο....
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο, και παλι δεν ειναι ακρετο για ολους εσας που φροντιζετε να ειμαστε μια παρεα!

Να εισαστε ολοι καλα!

Χρόνια Πολλά και από μένα, τα δύσκολα πιστεύω περάσαν.
Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή δύναμη στους συντονιστές.

θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ευχηθω χρονια πολλα στο αγαπημενο μας φορουμ :firstprize: , χρονια πολλα και ενα ευχαριστω σε ολους τους συντονιστες :SFGSFGSF: για ολα οσα προσφερουν (και προσφερουν πολλα) και τελος σε ολους οσους πιστεψαμε σε αυτην την προσπαθεια και στην στηριξαμε οσο και οπως ο καθενας μπορουσε :SFGSFGSF: .
AVCLUB να τα εκατοστησεις.