ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΟΒΙΟΥΣ!!!

18 June 2006
7,543
Φίλοι μου Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα!!!:ernaehrung004:

Ευχόμαστε σε όλους και ειδικότερα στους Τηλεορασόβιους υγεία,ευτυχία και όλοι να αποκτήσουμε την τηλεόραση των ονείρων μας!!!!

:ernaehrung004:

-bye-

Κάτι πήρε το αυτί μου ότι κάποιος κύριος @@@@@@ είναι έτοιμος να δηλώσει παραίτηση από το club των αναποφάσιστων. Μάλιστα κατέχει υψηλή διοικητική θέση.

Και απο μενα χρονια πολλα με υγεια σε ολο το κλουμπ της ψηφιακιλας .

Ελεος ρε =silent= θες να εχουμε φαινομενα "Ζαχοπουλου" χριστουγεννιατικα ?
Χωρια οτι δεν προκειτε να διορισθεις σε υψηλοβαθμη θεση μιας και ειναι χρονια καπαρωμενες :flipout:

Χρονια πολλα και απο μενα παιδες,με λιγοτερη τηλεοραση και περισσοτερη ζωη[Τι λεω τωρα στους αρρωστους,ο υποφαινομενος ΔΕΝ εξαιρειται]

Χρονια πολλα και απο μενα παιδες,με λιγοτερη τηλεοραση και περισσοτερη ζωη[Τι λεω τωρα στους αρρωστους,ο υποφαινομενος ΔΕΝ εξαιρειται]

Μηπως και εμεις που ασχολουμαστε με το αθλημα νομιζεις οτι βλεπουμε Ελληνικη τηλεοραση? Εγω κανα DVD που και που βλεπω και αντε να δω και λιγο ειδησεις και κανα αγωνα.

Σιγα μην φαμε τη ζωη μας με τους Μικρουτσικους και τη Βροχοπουλου...

Χρονια πολλα και καλες αγορες σε ολους.-bye-

Και να θυμαστε και το 2008 οτι η ζωη αρχιζει στις 50 (ιντσες).:Banane0:

50 και βάλε...

Άσε που κανα δύο ιδρυτικά μέλη του club των αναποφάσιστων έχουν το ένα μάτι καρφωμενο στην διπλανή κατηγορία (call me προβολείς ) :flipout::flipout:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ :grinning-smiley-043

Χρονια πολλα σε ολους και μια πρωτοχρονιατικη ευχη γιατι θα λειπω..οτι καλυτερο για το νεο ετος να ειναι για τον καθενα like no other (χωρις συννεφα εννοειται)
-bye-

Χρόνια Πολλά με υγεία και... ότι άλλο επιθυμείτε (αρκεί να μετριέται σε ίντζες...):slapface:
και απο μένα... -bye-

Ευχόμαστε σε όλους και ειδικότερα στους Τηλεορασόβιους υγεία,ευτυχία και όλοι να αποκτήσουμε την τηλεόραση των ονείρων μας!!!!

-bye-
:ernaehrung004:Αμην:ernaehrung004:

-bye-

Αμίν και πότε, εαν δεν μεγαλώσουν και να καταλάβουν, ( τα πιτσιρίκια μου ) τηλεόραση δεν βλέπουν τα ματάκια μου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:worshippy::guitarist:

-bye-

η καλυτερη ευχη αλλα δεν το βλεπω μεσα στο 2008.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους και προπαντων με υγεια!!

Χρόνια πολλά σε όλους.
Εύχομαι ολόψυχα ένα 2008 με καλύτερο σήμα και υψηλότερη ανάλυση :worshippy:

_________
Αη Βασίλης