BIOS AVClub Fanatic 19 June 2006 15,781 6 December 2008 #1 Πολύχρονος Νικόλαε... Να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η οικογένειά σου! Να προσέχεις το επερχόμενο νέο μέλος... Καλό DIY και πολλές λάμπες... Θα τα πούμε όταν ανεβώ επάνω...
Πολύχρονος Νικόλαε... Να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η οικογένειά σου! Να προσέχεις το επερχόμενο νέο μέλος... Καλό DIY και πολλές λάμπες... Θα τα πούμε όταν ανεβώ επάνω...
GEORGE PAPAS Senior Member 18 June 2006 530 6 December 2008 #2 Χρονια πολλα Νικολα! Αντε να δουμε που θα βαλεις τα ARCOS...
sakisxas Supreme Member 7 September 2006 5,384 C:\Greece\Komotini 6 December 2008 #3 Χρόνια του πολλά και καλά... Είναι και κοντοπατριώτης νομίζω ε;
BIOS AVClub Fanatic 19 June 2006 15,781 6 December 2008 #4 GEORGE PAPAS said: Χρονια πολλα Νικολα! Αντε να δουμε που θα βαλεις τα ARCOS... Click to expand... Ναι ! Ναι ! Αν δεν έχεις που να τα βάλεις έχω ένα σπίτι εκεί κοντά και μπορώ να σε εξυπηρετήσω !! LOL
GEORGE PAPAS said: Χρονια πολλα Νικολα! Αντε να δουμε που θα βαλεις τα ARCOS... Click to expand... Ναι ! Ναι ! Αν δεν έχεις που να τα βάλεις έχω ένα σπίτι εκεί κοντά και μπορώ να σε εξυπηρετήσω !! LOL
BIOS AVClub Fanatic 19 June 2006 15,781 6 December 2008 #5 Re: Απάντηση: Χρόνια πολλά στον Νίκο Τσαμπάζη sakisxas said: Χρόνια του πολλά και καλά... Είναι και κοντοπατριώτης νομίζω ε; Click to expand... Ξάνθη κέντρο, είναι Σάκη...
Re: Απάντηση: Χρόνια πολλά στον Νίκο Τσαμπάζη sakisxas said: Χρόνια του πολλά και καλά... Είναι και κοντοπατριώτης νομίζω ε; Click to expand... Ξάνθη κέντρο, είναι Σάκη...
jim... Moderator Staff member 22 February 2008 24,870 Λιβαδιστάν... 7 December 2008 #6 Χρόνια πολλά και από μένα!