Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους του Δικάναλου!

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Database Error, Klamia, Κώστα Νάκο,kontr,Κώστας Γκαβάκος,kostas k, kpaiss,* στον υπερσούπερντούπερ Συντονιστή Ηχου Εικόνας, κblachos, στον Συντονιστή της θαυμαστής DIY

Κωνσταντίνο Τυροβολά, και σε όλα τα μέλη που σήμερα γιορτάζουν!

* Αν ξέχασα κάποιον συγχωρήστε με, μεγάλος άνθρωπος είμαι ( γεννηθείς το 1480!)

Last edited:
Ευχαριστω πολυ να ειστε καλα με υγεια πανω απο ολα, και με πολλες και καλες μουσικες !

Πολυχρονοι ολοι και να'στε παντα καλα.
Επισης χρονια πολλα στον Καπτεν και πολλα ταξιδια....

Ευχαριστω πολυ και τα δικα μου Χρονια Πολλα στον Καπετανιο μας και στους υπολοιπους φιλους εορταζοντες !!!
:ernaehrung004:

Χρόνια πολλά, σε όλους όσους ανέφερε ή ξέχασε ο καπετάνιος και φυσικά και στον ίδιο.

Χρόνια πολλά σε όλους με ικανοποίηση και χαρές από τα χόμπυ σας .... (τουλάχιστον αυτά ας δίνουν χαρές ... )

Στον κάπτεν, που είναι ένα πραγματικά χρυσό παιδί εύχομαι τα καλύτερα, σε προσωπικό, επαγγελματικό και χομπίστικο επίπεδο ...

χρονια πολλα magellan
χρονια πολλα στους Κωσταδες και στις Ελενες

Χρόνια πολλά παίδες! ΝΑ στε καλά και να συνεχίζετε να μας φωτίζετε!!! Ειδικότερα να ευχηθώ στον καπετάνιο να εξελιχθεί η Γαλέρα σε ατμόπλοιο (καιρός είναι πιστεύω....) και στον kblachos με μια τηλεόραση της προκοπής (γιατί αν δεν έχει internet απλά δεν είναι τηλεόραση!!!!) :afro:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Κωνσταντίνους και τις Ελένες !

Τις θερμότερες ευχές μου στους φίλους Καπετάνιο (Magellan), kpaiss και Database_Error!

Χρόνια πολλά και από μένα προς όλες τις εορτάζουσες και όλους τους εορτάζοντες του forum.

Χρόνια Πολλά κι' από εμένα (έστω και καθυστερημένα).

Καπετάνιε, Χρόνια Πολλά ιδιαιτέρως! Τώρα είμαι μακριά από τη βάση μου, αλλ' από την επόμενη εβδομάδα θα τα λέμε πιό συχνά...

Ά! Χρόνια Πολλά και στις Ελένες του forum (αν υπάρχουν)!...
:flipout: