χρονια Πολλα στους Μαριους του Φορουμ μας

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
22,006
mmoukiou,pontios και σε οσους γιορταζουν σημερα σε μια απο τις πιο σημαντικες γιορτες της ορθοδοξιας

τα εισοδια της Θεοτοκου

Χρονια Πολλα σε ολους και καλα

Βιργινία, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα

η Αγαπημενη του Μπαμπη Κολεζα :guitarist::guitarist:
.
.
.

Last edited:
mmoukiou,pontios και σε οσους γιορταζουν σημερα σε μια απο τις πιο σημαντικες γιορτες της ορθοδοξιας

τα εισοδια της Θεοτοκου

Χρονια Πολλα σε ολους και καλα

Βιργινία, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα

η Αγαπημενη του Μπαμπη Κολεζα :guitarist::guitarist:
.
.
.

Ευχαριστούμε Larry, μόνο που σήμερα γιορτάζουν μόνο οι παρθένοι Μάριοι και οι παρθένες Μαρίες. Οπότε εάν ξέρεις κάτι παραπάνω για μένα μου λες, ε?:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Kοιτα να δεις τι μαθαινεις πλεον.... Γιορταζει ο μικρος μου και δεν το ηξερα :slapface:

Χρονια Καλα σε ολους τους Παρθενους Μαριους και Μαριες λοιπον.

Παρ'ότι επισήμως εορτάζω τον Αύγουστο, ευχαριστώ. Έτσι κι αλλιώς Παρθένος είμαι!... (γεννημένος στις 5/9) :afro:

Last edited:
Τον χειμώνα έχει επικρατήσει να γιορτάζουν οι ανύπαντροι κι οι ανύπαντρες , διότι παλιά , ένας τρόπος γνωριμίας ήταν οι οικιακές συγκεντρώσεις επ' ευκαιρία ονομαστικών εορτών κλπ. Επειδή λοιπόν το καλοκαίρι όλοι πάνε διακοπές και δεν είναι στην πόλη για να ανταλλάξουν επισκέψεις , οι ανύπαντροι/ -ες γιόρταζαν χειμώνα και οι παντρεμένοι / -ες το καλοκαίρι .

Χρόνια πολλά πάντως σε όσους γιορτάζουν