Ci module συμβατο με pioneer kuro krl-37????

voice_of_the_soul

New member
16 September 2008
10
kαλημερα
χρησιμοποιει καποιος κατοχος της pioneer krl-37 kuro , ci module gia na blepei ta ψηφιακα της digea??Ειναι συμβατη καποια καρτουλα??Ειχα δοκιμασει την np4+ της neotion αλλα δεν μου εδειχνε digea δεν πρεπει να ειναι συμβατη η συγκεκριμενη με την kuro.Υπαρχει καποια λυση σε καρτουλα η αναγκαστικα θα πρεπει να παρω εξωτερικο δεκτη??

παρε ενα εξωτερικο δεκτακι φιλε μου να τελειωνεις και να μπορεις να κανεις και τις εγγραφες σου απο τα ψηφιακα.
ειναι μπερδεμα αυτα τα module με πολλα κολληματα και ασυμβατητες.

Δεν εχεις αδικο απο θεμα δυνατοτητων καλυτερα ο εξωτερικος δεκτης,αλλα ειναι και το αισθητικο μερος να μην γεμησουμε κουτακια :P
απο εξωτερικο δεκτη ποιον θα προτεινες?

Φίλε δεν παίζουν σε kuro.Και εγώ έχω την 428xd την δοκίμασα και δεν παίζει.Άσε που την δοκίμασα σε άλλη τηλεόραση και έκανε 5-7 δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλι.Για το κουτάκι έχεις δίκιο,αλλά θα έχεις δυνατότητα και να γράφεις.Δεν έχω πάρει εγώ να σου πρότεινα,γιατί εγώ βλέπω μέσω του dm800 με στικάκι.

Δεν βλεπω για εμας Καρτα για Pioneer!
Μαλλον με καποιον δεκτη θα κανουμε την δουλεια μας!
Κατι επωνυμο!
Καλο ακουγεται η Λυση HDD Recorder της LG
Παντως αν καποιος βρει ακρη με τις CI για Pioneer με ενημερωνει γιατι εχω μια 428 XD

Εγώ έχω δοκιμάσει την παλαιότερη κάρτα NP4 και πάλι δεν δουλεύει στην τηλεόραση KRL-46V (KURO).

Έχω μιλήσει με το support της pioneer (βέλγιο νομίζω) αλλά αρνουνται να δώσουν αναβάθμιση firmware για να υποστηρίξουν την κάρτα neotion np4.

Μία άσχετη ερώτηση :)

Εάν επιλέξουμε ntsc δεν έχουμε 120MHZ (60x2)? Μήπως έχουμε 3D σε αυτή την τηλεόραση με 3D glasses και nvidia graphics card? Μία καινούργια σκέψη.

Μήπως το support της pioneer σταμάτησε να υποστηρίζει τις τηλεόρασεις αφού σταμάτησε η παραγωγή ;

Ναι έχει σταματήσει διότι λόγο ψηλής τιμής δεν είχαν πωλήσεις.

Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την έλληψη υποστήριξης. Είναι αδικαιολόγητοι.

http://www.pioneer.eu/it/support/software/KRL-46V/index.html#download_205
Εδώ υπάρχει ένα firmware από το support της ιταλίας. Το έχω βάλει αλλά δεν άλλαξε το πρόβλημα με την CI module. Έχω απoγοητευτεί από την pioneer.

Απάντηση της pioneer

we are sorry but the development of this product has been stopped therefore
this kind of modification cannot be implemented anymore.

Σαν να λένε στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Oταν ήταν να πουλήσουν τις τελευταίες kuro έλεγαν η υποστήριξη θα υπάρχει για 10 έτη:rifle:

Υπάρχει μοχλός πίεσης? Πως μπορόύμε να πιέσουμε? Έχω γράψει στο support της Ιταλίας, Βελγίου (head office), Ελλάδας και Κύπρου, χωρίς αντίκρισμα. Στην αρχή έκαναν πως δεν γνώριζαν το πρόβλημα, τώρα αποφάσισαν να απαντούν αρνητικά.

Μετά σου λένε αγόρασε ποιότητα και πλήρωσε ποιότητα για να έχεις υποστήριξη. Υπάρχει κανένας δικηγόρος να τους ταρακουνήσει? Να τους πιέσει για τα 10 χρόνια?